Gość: studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:51 Czy ktos z forumowiczow moglby polecic mi dobrego logopede? Prosze o namaiary na specjaliste i przyblizony koszt wizyty. Z gory dziekuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:37 naprawde nikt nie zna godnego polecenia logopedy ?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:08 dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:56 masia, chyba musimy poszukac sobie logopedy na wlasna reke,bo tu niestety nikt nic nie wie:( Potrzebujesz specjalisty dla siebie czy dzieciakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 13:23 na pewno nie w częstochowie proponuje zajrzeć do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:12 Adas,czemu nie w Czestochowie? Przeciez to nie takie male miasto. Sorrki,ale nie stac mnie,by jezdzic na wizyty np. do Warszawy.Mam maly problem z gloskami szczelinowymi i musze ja skorygowac,bo studiuje polonistyke, gdzie wymagana jest wzorcowa wymowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka_polonistka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.visp.energis.pl 18.07.05, 14:28 A sprawdzałaś w Publicznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej nr 1, ul. Legionów 58 budynek 10? Jest tam m.in. pani Zofia Depak, do której chodziłam z synkiem. Wiem, że przyjmuje prywatnie, nie wiem, czy przechodzi to przez NFZ, bo ja nic nie płaciłam (współpraca poradni z przedszkolem mojego syna). Warto sprawdzić tam, bo może ci pomogą albo kogoś polecą. A lekarz pierwszego kontaktu? Może on coś doradzi, ale najpierw sprawdź w poradni. Podaję numer telefonu: 361-94-34. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:26 mamusko_polonistko, dziekuje za pomoc. Jak najszybciej skontaktuje sie z pania dr,bo w przeciwnym razie bede miala klopoty z pania prof. od Kultury Zywego Slowa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta co znalazła Re: POTRZEBNY LOGOPEDA. PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:34 Proszę zajrzeć na logopeda.org.pl. W wyszukiwarce można sprawdzić logopedów w danym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś