Dodaj do ulubionych

SESJA ZDJĘCIOWA

27.07.05, 13:29
znacie jakiegos fajnego fotografa, ktory robi fajne zdjecia? slyszalam o
jakiejs p.Izie, ktora robi artystyczne zdjecia , ale nie mam pojecia gdzie
jej szukac
Obserwuj wątek
    • john_fontane Re: SESJA ZDJĘCIOWA 27.07.05, 13:31
      Na Parkitce, z tego co wiem.
      Jednak moja koleżanka również robi sesje artystyczne. Jest naprawdę dobra i z
      tego co wiem narazie szlifuje swój warsztat i robi tylko po kosztach.
      • Gość: ja Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:34
        a możesz podać do niej namiar i jak sie nazywa? i ile kosztuje sesja? U Izy ta
        przyjemność, to koszt 150zł, ale cała klisza zdjęc, pieknych zdjęć!!!
        • Gość: anawoj Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 82.160.8.* 28.07.05, 17:37
          dzieki bardzo za informacje! pozdrawiam
    • Gość: ja Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:33
      Iza Banaszkiewicz jest jedną z najlepszych artystów w Polsce, robi zdjecia w
      domu na ul. Okólnej. poszukaj do niej w książce tel nr, jesli nie znajdziesz
      napisz ponownie, a podam Ci do niej namiar.
      • Gość: . Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:36
        nie wiem czy numer bloku i mieszkania mozna podac?
        • Gość: Basia19 Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:07
          Polecam p.Ize kozystałam z jej usług dwu krotnie, piekne zdjecia...sama napewno
          wybiore sie w tym roku..(robie zdjecia co 3lata) rozne wykonanie w zaleznosci
          czy zdjecia wykonywane sa dziecia cz dorosłym, w mieszkaniu masa zdjec znanych
          osob.. piosenkarek itd. pozdrawiam
      • Gość: Basia Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.sme.cranfield.ac.uk 27.07.05, 16:34
        To prawda panie Iza robi cudowne zdjecia, jest swietna w tym co robi sama
        jestem ch.... niefotogeniczna ale od niej wyszlam odmieniona. Robi tez cudowne
        zdjecia slubne w plenerze, polecam warto
        • lookas.prv.pl Re: SESJA ZDJĘCIOWA 27.07.05, 20:23
          Potwierdzam!

Świetne fotografie robi.
          Adresu niestety nie znam, wiem tylko jak tam trafić :-)

Polecam gorąco!

---------------------------------
          www.lookas.prv.pl
          • Gość: Marzena Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:42
            Iza robi mi zdjecia od kilku lat jest najlepsza !!! podaje namiar IZA
            BANASZKIEWICZ tel.3222400 pozdrawiam
    • Gość: Madejka Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:41
      Mam do niej namiary,tzn.nr tel.,tylko musze mocno poszukac. Osobiscie robilam u
      niej zdjecia, wyszly oszalamiajace! Jestem z nich bardzo zadowolona!
      • Gość: Marzena Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:45
        ja juz podalam numer :-))))))))))) owszem zdjecia sa OSZALAMIAJACE :o)
    • Gość: niki Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:14
      W łazience.Na tym samym tle. Kaszana.
    • Gość: niki Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:15
      Do Madejki.Chyba nie widziałaś lepszych.
    • Gość: linapau Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:52
      w megasamie - koło telefonów - środkowe wejście, na parterze jest Minilab Pani
      Bożeny S. Jej syn robi świetne zdjęcia, zarówno dzieci jak i albumy dla modelek.
      Polecam
      • mikita10 Re: SESJA ZDJĘCIOWA 28.07.05, 22:33
        Hej, a ja mogę polecić Mariolę Płuska, robiła mnie i mojej kuzynce fajne
        zdjęcia typu reportaż z wesela. Na jej zdjęciach są takie szczegóły jakie inni
        fotografowie pomijają, a dla mnie osobiście były ważne, np. detale sukienki,
        jak był ozdobiony samochód. Ja osobiście byłam bardzo zadowolona, ponadto
        dziewczynie chce się bawić z tymi zdjęciami, tzn, dużo jest obróbki, dodane są
        fajne efekty. Jednym słowem zdjęcia nie wychodzą "nudne".
        • Gość: aorta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:24
          te zdjęcia z łazienki w wannie faktycznie strasznie monotonne
          • Gość: q Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:48
            no wlasnie czy pani Iza ma jakies inne pomysly na zdjecia oprocz tych w
            lazience? chcialabym zrobic nowa sesje, ale jesli nie ma innych pomyslow, to
            niestety takich samych w lazience juz nie chce.
            a w ogole kazda moja kolezanka ma takie zdjecia z lazienki pani Izy, te same
            pozi itd... mogla by cos juz pozmieniac :(
            • Gość: Marta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:04
              Ja robiłam sobie zdjęcia z córeczką u Pani Marioli Płuska. Wyszły SUPER.Więc
              potem z koleżanką poszłyśmy zrobić sobie sesję, nie ma mowy o nonotonii. Każde
              zdęcie jest inne, jedne spokojne i ciepłe inne "drapieżne", jedne bardzo
              proste, drugie z fajnymi efektami. Oczywiście koleżanka miała zupełnie inne
              ustawienia niż ja. Za jakiś czas znowu sobie pójdziemy i jestem pewna, że żadne
              zdjęcie się nie powtórzy.
              • anawoj Re: SESJA ZDJĘCIOWA 01.08.05, 10:22
                podajcie telefon do tej pani Płuski. Kto jest w takim razie lepszy : p.Iza czy
                pani Mariola? Bo juz sie pogubilam
                • Gość: Agata Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:49
                  Mariola robiła ślubny plener mojej przyjaciółce, zdjęcia są piękne. Nie ma
                  porównania do studyjnych czy plenerowych robionych przez dziadków z Alei. Byłam
                  na tej sesji bo byłam świadkiem, dziewczyna ma bardzo dużo pomysłów, jej
                  zdjęcia są "konkretne", poszukam jej numeru i Ci napiszę.
                  • Gość: Marta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:37
                    Podaję nr do Marioli - 0 606 521 984.
    • Gość: iskierkka Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:55
      Mysle ze sa swietni,
      fabrykaslubow.webpark.pl/index1.htm
      nocleg ,ają u mnie zapewniony
      • Gość: hala Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.parkitka.prenet.pl 01.08.05, 18:31
        Smutne zdjęcia z Czeczenii.
        Plener na pierwszym planie, para młoda w tle.
        Sztuczne, naciągane i głupie "pozy".
        Groch z kapustą.Tylko płakać !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka