anawoj 27.07.05, 13:29 znacie jakiegos fajnego fotografa, ktory robi fajne zdjecia? slyszalam o jakiejs p.Izie, ktora robi artystyczne zdjecia , ale nie mam pojecia gdzie jej szukac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_fontane Re: SESJA ZDJĘCIOWA 27.07.05, 13:31 Na Parkitce, z tego co wiem. Jednak moja koleżanka również robi sesje artystyczne. Jest naprawdę dobra i z tego co wiem narazie szlifuje swój warsztat i robi tylko po kosztach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:34 a możesz podać do niej namiar i jak sie nazywa? i ile kosztuje sesja? U Izy ta przyjemność, to koszt 150zł, ale cała klisza zdjęc, pieknych zdjęć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anawoj Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 82.160.8.* 28.07.05, 17:37 dzieki bardzo za informacje! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:33 Iza Banaszkiewicz jest jedną z najlepszych artystów w Polsce, robi zdjecia w domu na ul. Okólnej. poszukaj do niej w książce tel nr, jesli nie znajdziesz napisz ponownie, a podam Ci do niej namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:36 nie wiem czy numer bloku i mieszkania mozna podac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia19 Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:07 Polecam p.Ize kozystałam z jej usług dwu krotnie, piekne zdjecia...sama napewno wybiore sie w tym roku..(robie zdjecia co 3lata) rozne wykonanie w zaleznosci czy zdjecia wykonywane sa dziecia cz dorosłym, w mieszkaniu masa zdjec znanych osob.. piosenkarek itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.sme.cranfield.ac.uk 27.07.05, 16:34 To prawda panie Iza robi cudowne zdjecia, jest swietna w tym co robi sama jestem ch.... niefotogeniczna ale od niej wyszlam odmieniona. Robi tez cudowne zdjecia slubne w plenerze, polecam warto Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: SESJA ZDJĘCIOWA 27.07.05, 20:23 Potwierdzam! Świetne fotografie robi. Adresu niestety nie znam, wiem tylko jak tam trafić :-) Polecam gorąco! --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:42 Iza robi mi zdjecia od kilku lat jest najlepsza !!! podaje namiar IZA BANASZKIEWICZ tel.3222400 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madejka Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:41 Mam do niej namiary,tzn.nr tel.,tylko musze mocno poszukac. Osobiscie robilam u niej zdjecia, wyszly oszalamiajace! Jestem z nich bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:45 ja juz podalam numer :-))))))))))) owszem zdjecia sa OSZALAMIAJACE :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:14 W łazience.Na tym samym tle. Kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:15 Do Madejki.Chyba nie widziałaś lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:52 w megasamie - koło telefonów - środkowe wejście, na parterze jest Minilab Pani Bożeny S. Jej syn robi świetne zdjęcia, zarówno dzieci jak i albumy dla modelek. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: SESJA ZDJĘCIOWA 28.07.05, 22:33 Hej, a ja mogę polecić Mariolę Płuska, robiła mnie i mojej kuzynce fajne zdjęcia typu reportaż z wesela. Na jej zdjęciach są takie szczegóły jakie inni fotografowie pomijają, a dla mnie osobiście były ważne, np. detale sukienki, jak był ozdobiony samochód. Ja osobiście byłam bardzo zadowolona, ponadto dziewczynie chce się bawić z tymi zdjęciami, tzn, dużo jest obróbki, dodane są fajne efekty. Jednym słowem zdjęcia nie wychodzą "nudne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aorta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:24 te zdjęcia z łazienki w wannie faktycznie strasznie monotonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:48 no wlasnie czy pani Iza ma jakies inne pomysly na zdjecia oprocz tych w lazience? chcialabym zrobic nowa sesje, ale jesli nie ma innych pomyslow, to niestety takich samych w lazience juz nie chce. a w ogole kazda moja kolezanka ma takie zdjecia z lazienki pani Izy, te same pozi itd... mogla by cos juz pozmieniac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:04 Ja robiłam sobie zdjęcia z córeczką u Pani Marioli Płuska. Wyszły SUPER.Więc potem z koleżanką poszłyśmy zrobić sobie sesję, nie ma mowy o nonotonii. Każde zdęcie jest inne, jedne spokojne i ciepłe inne "drapieżne", jedne bardzo proste, drugie z fajnymi efektami. Oczywiście koleżanka miała zupełnie inne ustawienia niż ja. Za jakiś czas znowu sobie pójdziemy i jestem pewna, że żadne zdjęcie się nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anawoj Re: SESJA ZDJĘCIOWA 01.08.05, 10:22 podajcie telefon do tej pani Płuski. Kto jest w takim razie lepszy : p.Iza czy pani Mariola? Bo juz sie pogubilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:49 Mariola robiła ślubny plener mojej przyjaciółce, zdjęcia są piękne. Nie ma porównania do studyjnych czy plenerowych robionych przez dziadków z Alei. Byłam na tej sesji bo byłam świadkiem, dziewczyna ma bardzo dużo pomysłów, jej zdjęcia są "konkretne", poszukam jej numeru i Ci napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:37 Podaję nr do Marioli - 0 606 521 984. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkka Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:55 Mysle ze sa swietni, fabrykaslubow.webpark.pl/index1.htm nocleg ,ają u mnie zapewniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: SESJA ZDJĘCIOWA IP: *.parkitka.prenet.pl 01.08.05, 18:31 Smutne zdjęcia z Czeczenii. Plener na pierwszym planie, para młoda w tle. Sztuczne, naciągane i głupie "pozy". Groch z kapustą.Tylko płakać ! Odpowiedz Link Zgłoś