Dodaj do ulubionych

Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:46
OGLADAŁEM ,,,,, TRAGEDIA BARDZO CHCIELI POJECHAC W CZWARTEK W BARAŻU U
SIEBIE WE WROCKU WIADOMO WIĘCEJ LUDZI NA TRYBUNACH ALE ZROBILI TO W ZBYT
BESZCZELNY SPOSÓB!!!!!!!!!!!!!!TERAZ TO JUZ WSZEDZIE LICZY SIE TYLKO KASA A
NIE SPORT CHYBA TAKIE CZASY NASTAŁY!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MEN Re: Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:31
      Ty się Maniek chyba na żużlu nie znasz.
      Mięli pecha i to wszystko. Trochę zawalił sędzia (niby taśma Lindbecka,
      Kontrowersyjne wykluczenie Holty na pierwszym łuku), trochę Kasprzak (jechał nie
      najlepiej), trochę Holta (myślał, że sędzia powtórzy w 4 osobowym składzie, a tu
      dupa), Protas jechał jak zwykle w zawodach międzynarodowych - jak panienka,
      Gollob nieźle, ale jego pozycja w Polsce do czegoś zobowiązuje (nazywają go
      ciągle "najlepszy polski żużlowiec" - może to kiedyś była prawda, kto wie? -
      patrz Hampel), Hampel bardzo dobrze - ten chłopak coraz bardziej mi się podoba
      (pocichu liczę na mistrza świata - i to niedługo!), Walasek - w/g mnie zastąpi
      we Wrocku Pentela lub Shreka1, w Szwecji chyba wypadł by lepiej niż oni ...
    • Gość: sportsman Re: Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata IP: *.com.pl 03.08.05, 00:05
      Powiem krótko - to tylko rodak mógł wyrządzić rodakom taką krzywdę - Polakom
      gratulejemy Grodzkiego !!!!
      • Gość: Sebi CKM Re: Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:29
        Do MEN
        Co Ty masz do Golloba, zdobył ze wszystkich najwięcej punktów. Kasprzak do
        wymiany!!!!!!
        • Gość: MAR_ Re: Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 08:17
          MANIEK !!!! piskoa teoria dziejów zaślepia Twój móżdżek i oczka - chłopie,
          jeżeli miałoby być tak jak sądzisz, to powiedz mi po co te szarże Golloba i
          Hampelka, nie pomne juz o Holcie? Bravo Polska DRUŻYNO !!!! Oby wiecej takich
          biegów jak wczoraj !!!! a co do Adamsa... myslałem, że jest większym
          przyjacielem Polski:) no ale chyba sie przeliczyłem... wygwiżdżemy w Czwie,
          wygwiżdżemy .. i to juz niebawem..oj panie Lee nie ładnie... /ale na pewno
          sportowo /. Grodzki znowu sie POPISAŁ - szkoda klikania na temat tego PANA...
          Podobała mi sie wypowiedź Golloba na temat wykluczenia Holty - po raz pierwsz
          usłyszałem coś sensownego z Jego ust / sorki, może jestem złośliwy, bo coś Go
          k... nie lubię / - byle do jutra, a potem dalej !!!!!!
    • Gość: KI Re: Żużel. Pech w Drużynowym Pucharze Świata IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 09:03
      SREBERKA CI SIĘ MANIEK SKOŃCZYŁY CZY ŚWISTAK SPIE.....Ł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka