Gość: PULAWIANKA IP: *.proxy.aol.com 31.01.03, 04:06 CO ZA KRETYNI BLOKUJA KANAL mIRC-PULAWT BOICIE SIE LUDZI??CZY CO??KRETYNI SA WSZEDZIE ALE KTO DAL PULAWSKIM DEBILOM TAKA WLADZE ABY IZOLOWAC SWIAT?? TO MNIE BARDZO CIEKAWI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ael Re: KRETYNI I WLADCY MIRC IP: *.polanka.kom-net.pl 01.02.03, 19:38 Może się boją właśnie debili i kretynów :P Sprawdziłam i nie zauważyłam, żeby cokolwiek było zablokowane :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YRSA Re: KRETYNI I WLADCY MIRC IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.02.03, 00:07 hehe:) jak kto kto dal wladze? przecie to oni kanal zalozyli i moga robic co im sie podoba :) ja rowniez nic niepokojacego na #pulawy nie zauwazylam ;) zo zobaczenia na irc ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KRETYNI I WLADCY MIRC IP: 81.15.219.* 29.03.03, 23:35 Własnie...... a tak na marginesie to nie rozumiem po co takiej wiosce jak Puławy kanał irc????????? Gdybym nie widział na własne oczy, za nic w świecie nie uwierzyłbym że tam mają komputery pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YRSA Re: KRETYNI I WLADCY MIRC IP: *.toya.net.pl 03.04.03, 08:00 ... głupie myśli ma każdy, lecz mądry je przemilcza.... ....... jeśli wiesz, co chcę powiedzieć......... pozdr YRSA Odpowiedz Link Zgłoś