Gość: Obywatel IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:36 Co - drodzy Częstochowianie ( i nie tylko ) - rozumiecie pod pojęciem miłośći? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutasek Re: Miłość chyba nie istnieje :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:03 chyba nie istnieje :-( Dzisiaj sie rozstalam z moja druga polowka niestety :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Miłość chyba nie istnieje :-( IP: *.com / 213.199.204.* 04.08.05, 00:09 "...miłość?...no...w telewizji to często pokazują miłość jak jacyś tam sie kochają albo mówią..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Miłość chyba nie istnieje :-( IP: *.prenet.pl 04.08.05, 01:33 "No. Ja też tak myślę, w życiu to jest nie możliwe." Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: Miłość chyba 04.08.05, 02:16 Proponuje matkę pod topór podłożyć (zastępczo brata, dziecko, dla narcyzów np. nogę) wtedy o miłości się przekonamy. Kto miłość tylko między dwojgiem ludzi nie zrzeszonymi widzi jest ignorantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:59 ...Milość to uczucie, którego trzeba się uczyć, to napięcie i spełnienie, to głęboka tęsknota, to radość i ból. Nie ma jednego bez drugiego, szczęście jest tylko częścią miłości, cierpienie także należy do miłości. To jest tajemnica miłości, jej piękno i jej ciężar. Miłość jest uczuciem którego trzeba się uczyć!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:57 Obywatelu smutasek - z jakich powodów nastąpiło rozstanie? Obywatelu(ko) Iris - otóż to. Ps. proszę nie mówić że miłość nie istnieje bo istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:10 nie mialam wyjscia niestety.Ufalam mu bardziej niz sobie zawsze i moge nadal ufac.To co czuje sie w takich momentach jest straszne.On chce zostac moim przyjacielem dalej pozwolic sobie dalej cierpiec...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:13 A miłość do dzieci??? Ta jest chyba najpiękniejsza i wieczna. Uśmiechnijcie się wszystkie smutaski ;-))))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:21 Smutasek - niestety wbrew pozorom muszę przyznać że doskonale Cię rozumiem , wiem co odczuwasz. Droga MOniko - od razu zrobiło mi sie lepiej. Dzęki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:24 Drogi Obywatelu nie mam na imię Monika. Cieszę się, że poprawiłam choć troszkę Twoje samopoczucie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek :-(((( Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:35 2 dni bez niego a Ja czuje jakby to wiecznosc byla.Serce mi peklo :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:46 Smutasku, uśmiechnij się trochę :-))) bo za chwilę pęknie moje serducho. Wierzę, że będzie dobrze. Pozdrawiam cieplutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:04 wiem ze go juz nie zobacze, nie uslusze, nie pocaluje, nie dotkne.... wiec nie widze sensu Kocham Go :-(((( ale jego obok brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:19 Smutasku, jestem pewna, że wszystko dobrze się skończy. Może On wróci i znów będziecie razem? A jeśli nie.....no cóż, może po prostu nie był wart takiej wspaniałej dziewczyny. Głowa do góry ;-)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Miłość IP: 212.87.240.* 04.08.05, 11:44 psychiczna hipermetamorfoza spowodowana hipercenestezją co w konsekwencji daje angiopatyczną neurostemie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:47 Obywatelko MOna - przepraszam że pomyliłem Twoje imie. Naprawde zrobiło mi sie lepiej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:46 Drogi smutasku - nie martw sie - na pewno będzie dobrze. Posłuchaj rad obywatelki : Mona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Miłość IP: 195.117.107.* 04.08.05, 21:52 "Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe, duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze" happysad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Miłość IP: 195.117.107.* 04.08.05, 22:03 niechce pod nikogo sie podszywać m-ko przepraszam Mm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:10 "Rozstanie jest dla miłości tym, czym wiatr dla ognia: początkową gasi, a prawdziwą rozpala jeszcze bardziej" Francois de la Rochefoucauld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:03 Obywatelu Mm - musze przyznac że ciekawe podejście do tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Miłość IP: 195.117.107.* 04.08.05, 23:00 Ciekawie smutne, bo ciekawie prawdziwe niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris Re: Miłość IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.08.05, 23:21 "Nie ma w życiu nic piękniejszego niż miłość: masz kogoś, przed kim możesz otworzyć swoje wnętrze: z kim możesz dzielić tajemnice: komu możesz powierzyć to, co ukryte w twym sercu." Ale żeby miłość nie gasła trzeba ze sobą bardzo dużo rozmawiać:o)Wspólna i szczera rozmowa przynosi ukojenie i radość w miłosci :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek:-( Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:26 To wszystko bylo ale sie skonczylo :-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:40 Wiem,co czujesz i wiem też że w tej chwili to żadne dla Ciebie pocieszenie ale uwierz miłośc wróci do Ciebie może nie ta sama ,może inna ale wcale nie powiedziane ,że nie lepsza, piękniejsza, prawdziwsza!Może ta którą straciłaś była tylko złudzeniem??Trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
olenka1989 Re: Miłość 04.08.05, 23:46 Dawanie z siebie wszystkiego ukochanej osobie i nie oczekujac nic w zamian... miedzy innymi to (jest to wazne) oraz wspolne zrozumienie, szacunek, wiernosc, ufnosc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:06 Iris , olenka1989 - moim zdaniem najpełniej oddaliście głębie tematu. Gratulacje. Smutasek nie martw sie - widocznie to nie była prawdziwa miłośc , a uwierz mi , takowa na pewno przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:04 Widzisz obywatelu :o)Kobiety są stworzone do miłosci i dlatego o tym uczuciu wiedzą to co najistotniejsze:o)Pozdrawiam Iris(kobieta) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek:-( Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:19 Ja wiem ze nie chce kochac nikogo innego a nawet nie bede umiala.On mi otworzyl drzwi.... a teraz te drzwi sie zamknely. Nie ma sensu takie zycie:-( Juz 3 dni bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:39 Nawet nie zauważysz kiedy te drzwi otworzą się ponownie smutasku.Może będą się otwierać powolutku, może ktos otworzy je z rozpędu ale napewno nie pozostaną zmknięte na zawsze.Facet,który zamknął przed Tobą te drzwi wdocznie nie zasługiwał na Twoje uczucie ale o tym przekonasz się za jakis czas.Teraz cierpisz ale kiedyś odczujesz ulgę,że odszedł.Trzymaj się ! "Jeśli czegoś gorąco pragniesz to cały wszechświat działa potajemnie,żebyś mógł to osiągnąć" To z Alchemika P.Coelho Uwierz w te słowa i zapragnij:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:59 miłość to coś co pomimo czasu zatyka ci płuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:22 Iris zgadzam sie z Tobą w 100% , ale coraz więcej kobiet poprostu bawi sie mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:32 Obywatelu!Prawdziwa kobieta nie bawi się ani uczuciami ani mężczyznami:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:36 Otóż to droga Iris - ale widocznie coraz mniej prawdziwych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:41 Ale są:o)a z prawdziwymi mężczyznami też raczej krucho :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:42 Ano całkowicie sie z Tobą zgadzam. Takie czasy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Miłość IP: 195.117.107.* 05.08.05, 21:54 A co z miłością od pierwszego wejrzenia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:08 Z całą pewnością istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cziqita Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:58 ja nie wierze w miłość od pierwszego wejrzenia, według mnie to jest zauroczenie pokochać można kogoś dopiero po jakimś czasie, takie jest moje zdanie. Ale jest jeszcze strona wyidealizowania, nie znając kogoś Np można ta osobę wyidealizować a rzeczywistość niestety może okazać się inna... Ja przeżyłam zawód miłosny... niestety zawsze lokuje uczucia w osoby które akurat nie cha być z nikim albo nie wiedza;) bo nie zaczynam pierwsza…ale i tak WIEZRE W MIŁOŚĆ hih:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Miłość IP: 195.117.107.* 05.08.05, 22:14 Narazie w nią niewierze, jak i w inną... ból jeszcze pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:19 Obywatelko Mm będzie dobrze. Widocznie to nie była prawdziwa miłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Miłość IP: 195.117.107.* 05.08.05, 22:27 Dzięki Obywatelu za słowa otuchy, ale w tej chwili powątpiewam w to czy poznam czy to jest prawdziwa miłość. Tak wiem to się podobno czuje, i jest tak jak w tej piosence "kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:25 Otóż to droga Mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Miłość IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cziqita Re: Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:43 >>Miłość jest piękna, czasem przyjemna, lecz tylko wtedy gdy jest wzajemna...<< Odpowiedz Link Zgłoś