Dodaj do ulubionych

Radio FON - ???????

IP: *.trustnet.pl 06.08.05, 17:14
Czy nasze radio zamierza tramsmitowac mecz inauguracyjny III ligi naszego
rakowa chyba nic na to nie wskazuje bo jest godz. 17 i nic nasze radio
zchodzi na psy!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: FONikoman Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:56
      W takim razie mecze wlodaru tez powinno sie transmitowac? No coz...
      czestochowski klub. Nie robcie sobie jaj... trzecia liga interesuje tych ktorzy
      pojda na mecz.Transmisja z 3 ligi... dobre sobie
      • Gość: AVE Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:25
        Teraz to przesadziłes z ta wypowiedzią !!!
        3 liga mało co ? Szkoda słów na takich patałachów jak ty...
        • Gość: . Re: Radio FON - ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:07
          nie no wiesz, III liga to dla niektorych w tym miescie prawie puchar UEFA.
          Przykre ale prawdziwe. Szkoda, ze czesc kibicow nie dostrzega rangi rozgrywek
          III ligi i wymaga transmisji z meczow. Wypada transmitowac teraz Lotnika,
          Zielonych etc. Co innego mecze Pucharu Polski lub te decydujace bezposrednio o
          awansie wyzej.
          • Gość: gość Re: Radio FON - ??????? IP: *.grosz.prenet.pl 08.08.05, 00:05
            że się już tak wyrażę , co to k.... za problem wysłać co 15 minut smsa do prezenterki na 7160 z wynikiem i opisem najciekawszej w tym czasie akcji ??? jak już nie mają kasy na transmisję telefoniczną (?) , to chociaż te 6zł na powyższą akcję równe chyba biletowi na mecz . dziennikarze i tak za wejściówki nie płacą .
            • Gość: FONikoman Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:44
              Ze sie tak wyraze g.... kogo obchodzi trzecioligowy mecz RAKOWA, chcielibyscie
              zeby radio robilo tylko transmisje? Bo mamy na wysokim poziomie tenis stolowy,
              kolarstwo itp itd. Jakby kazdy fan sportu chcial relacji z zawodow swojego
              ulubionego klubu to bylyby tylko relacje Wlodar,Rakow,AZS,CKM,Zarki Zieloni,itp
              itd .... puknij sie
              • Gość: FONikoman Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:46
                Aha... i rozumiem ze RF nie robi ze wszystkich imprez relacji bo niektore sa
                malo wazne... i nie mam do nich za to pretensji.
                • Gość: gość Re: Radio FON - ??????? IP: *.grosz.prenet.pl 12.08.05, 21:26
                  kimkolwiek jesteś powinieneś wiedzieć , że radio powinno uwzględniać oczekiwania słuchaczy , a nie status ewentualnie prezentowanego na antenie podmiotu . równie dobrze można powiedzieć co kogo obchodzi "świat oczami dzieci" z przedszkola , które nawet nie wiadomo gdzie ma lokalizację . wystarczy , że mamy własne dzieci we własnym domu , prawda ? :)
                • Gość: krzych Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:07
                  Mało ważne? Skoro na baraż przychodzi 10 tysięcy ludzi, to można dojść do
                  ciekawego wniosku, że jednak ta III liga "trochę" częstochowian interesuje...
                  Dlatego porównania do Włodara, Zielonych, kolarstwa czy ping-ponga trochę nie
                  na miejscu.
                  • Gość: FONikoman Re: Radio FON - ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:24
                    Nie wiem czy wiecie ze Radio FON jest radiem prywatnym,komercyjnym wiec ono NIC
                    nie musi.. to raz. Sami moga sobie dobierac ramowke, a to ze rakow osiaga szczyt
                    czyli 3 lige to rzeczywiscie swieto ktore nalezy komentowac na antenie... pewnie
                    ;] Ale nie wiecie jak dziala radio, ja osobiscie wiem bo mialem z radiem
                    stycznosc i taka relacja to 50 innych aspektow.. W radiu komercyjnym podczas
                    takiej relacji musza byc reklamy ktore beda wykupione przez firmy uwazajace ze
                    ta relacja przyciagnie ludzi.. najwyrazniej zadne propozycje sie nie pojawily
                    wiec jak widac zaciekawienie marne
                    • Gość: gość Re: Radio FON - ??????? IP: *.prenet.pl 13.08.05, 10:54
                      FONikomanie wierz mi miałem styczność z tym radiem bardziej niż myślisz . dziwi mnie Twoje antynastawienie do relacji z widowisk , w których uczestniczy od 3 do 30 tysięcy ludzi , czyli do 10% mieszkańców !!! już nie raz pisałem na forum co to radio może jeśli tylko chce . proponuję zakończyć temat swoistym łańcuszkiem: brak uwzględniania zdania słuchaczy , to brak słuchaczy . dalej jest brak reklam , bo nikt ich nie słucha , co daje brak pieniędzy i upadek firmy jaką jest radio .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka