Dodaj do ulubionych

Sklepy, w których kupujecie ciuchy.

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 15:07
Wpisujcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:09
      A co Cie to obchodzi gdzie ja kupuje ciuchy?
      • Gość: Alo Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:13
        Veromoda
      • Gość: Panna nikt Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:25
        Seventen w Alejach. Dobre jakościowo ciuchy, czasem zdarza się coś
        ekstra.Pozatym przyjemnie wejść do sklepu,ładnie pachnie, wcale nie mam
        wrażenia że to odzież z drugiej ręki.
    • hiacynta.powolniak Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 17.08.05, 15:23
      A ja będę oryginalna: Polnam. To najlepszy dom mody w mieście - szeroki wybór i
      pojedyncze egzemplarze, a to dla mnie najważniejsze. Nie interesuje mnie moda,
      bo z reguły jest nieciekawa i niekobieca (jak choćby te wojskowe buciory do
      zwiewnej sukieneczki), mam swój rozum i nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś sobie
      coś wymyśli, a ja jak małpa mam się tak ubierać, żeby być "modną". Moda, to
      całe gonienie za najmodniejszymi ciuchami, jest dla ludzi mało inteligentnych.
      Najbardziej śmieszą mnie nastolatki - wszystkie wyglądają jednakowo, zero
      indywidualności. Kiedyś przywitałaby się z obcą osobą, bo z daleka wyglądała
      jak moja znajoma. Jeżeli jeszcze wszyscy podobnie (nie)myślą, to pogratulować.

PS. W Polnamie ubiera się cała moja rodzina - bliższa i dalsza. Moja kuzynka
      kupiła sweter od Versace - nowy, oryginalny, nie podróba, za 15 zł (znalazł się
      w ciuchach, bo wisiał na wystawie sklepowej, więc już nie nadawał się do
      pierwszej sprzedaży).
      • irishgirl Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 17.08.05, 16:18
        zgadzam sie z hiacynta w 100 %!!
        Ciuchalandy maja najbardziej odjazdowe ciuszki
        bo w sklepach wszędzie to samo- a później całe miasto chodzi w tym samym!!
        niektórym brakuje gustu!
    • Gość: Obywatel Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:00
      Gdy zaptagnę kupić nowe spodnie lub buty , zawsze wędruję po lumpeksach , bo
      tylko tam można znaleźć ciuch z duszą. Hehehhe :)))
    • Gość: lumpeksiara Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:10
      Ja kupuję w takim nowootwartym lumpexie na skrzyżowaniu Jasnogórskiej i
      Kościuszki po byłej Damie Pik. Świetne rzeczy i co najważniejsze - w tym
      sklepie PACHNIE !!!
    • Gość: poor Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:16
      only second hand
      • Gość: FIDZI polnam i tylko POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:37
        OCZYWIŚCIE INNE CIUCHOLANDY TEŻ
    • Gość: FIDZI Re:POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:38
      JA TYLKO W CIUCHOLANDACH
      • Gość: gina Re:POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:45
        ciucholandy ........rzecz jasna......uwielbiam wynajdywać unikatowe ciuszki w
        których moge chdzić "sama jedna" a nie z połową panien z częstochowy.....jak to
        sie często u nas w mieście zdarza noszą to samo w zależności co
        jest "trendowate" w tuszyńskiej modzie....buahaha
    • Gość: Bobi Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:24
      w makro raz na rok a tak to nosze to samo od 5-10 lat :D
      • Gość: do Bobiego Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:58
        A co ostatnio Bobi kupiłes ciekawego w Makro? Pochwal się
        • morning.calm Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 18.08.05, 13:57
          W Czestochowie - Camden Town i nic wiecej. A poniewaz po czesci mieszkam we
          Wroclawiu to tam jest masa swietnych sklepow. Juz nie mowiac o tym, ze w sezonie
          wyprzedazy np. koszula czy t-shirt sie kupuje za 19zl :)

pzdr
    • Gość: mrr Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:04
      Niestety, nic w Częstochowie.
      Lepiej pojechać do Łodzi (Galeria) czy do Krakowa (Kraków Plaza). Niesamowity
      wybór, rewelacyjne przeceny i wyprzedaże.
      U nas, ceny chyba z kosmosu, a dodatkowo wszystko to samo - żadnej orginalności.
      • Gość: HP Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 14:22
        Więc polecam cicholandy, tam są oryginalne i jednostkowe sztuki.
      • Gość: fila Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:25
        Ja ostatnio odkryłam dość fajny sklep w Megasamie-FUKS, mają tam dobre markowe
        nowe ciuchy z metkami i w normalnych rozmiarach 40, 42,są to rzeczy z Quelle,
        warto sie tam wybrać. Wczoraj kupiłam cudny elegancki w kolorze koniaku żakiet
        z irchy normalnie kosztuje od 200zł w zwyz a ja nowy kupiłam za 80 zł::))))i co
        wy na to, warto tam zaglądać.Polecam
        • Gość: Hiacynta Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 14:43
          To ten nowy? Na piętrze? Ten, którego otwrcie zapowiadali w prasie?
          • nadya2 Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 18.08.05, 15:01
            mnie tez razi pospólstwo,panienki ktore chodza ubrane tak samo,Tuszyn nie jest zły tylko trzeba mieć gust i klasę a nie ubierac się tak jak pół Częstochowy.Polnam też super,polecam.Ogólnie w Częstochowie ceny makabryczne
            • Gość: Róża Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:07
              Chciałam polecić sklep I Aleja 8 w podwórku - ciuszki używane, w bardzo dobrym
              stanie, niezwykle oryginalne, niestety ceny wygórowane.
              • utunia Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 14.10.05, 19:34
                EuroModa
                • Gość: marzena Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:04
                  W Czestochowie za bardzo nie ma gdze ja bym pojechala na Twoim miejscu do
                  Krakowa mnostwo Galeri rewelacyjne ceny i przeceny a wybor ...bajka:-)
        • Gość: holka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:15
          Sklep rzeczywiście tani ale rozmiary? To co dla jednych jest zaletą, dla innych
          problemem. Ja noszę S/M a jak napisałaś rozmiary w tym sklepie zaczynają się od
          40 :-(
          • Gość: studentka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:55
            Ja też zaopatruje się w Polnamie. Zawsze znajde coś fajnego. Wole iśc tam,
            pogrzebać troche niż chodzić po mieście w ciuchach, w których chodzi 3/4
            dziewczyn. Czasami mam wrażenie, ze niektóte z nich nie mają wogóle luster -ale
            to już tak na marginesie. W Polnamie można się na prawdę fajnie ubrac, a co
            najważniejsze nie drogo - a to dla mnie - biednej studentki bardzo ważne.
            Czasami kupuje też ciuchy w supermarketach, jak sie trafi to też można coś
            fajnego spotkać. Tylko w tym przypadku, większe jest prawdopodobieństwo, ze nie
            tylko ja mam na sobie taką rzecz.
            Ostatnio kupiłam tam ogromny, wełniany szal. Nie powiem jest dość oryginalny i
            co w związku z tym?- jestem w punkcie zainteresowania idąć ulicą. A to
            dlaczego?-bo cała reszta chodzi w identycznych ciuchach i dziwi ich pewnie
            osoba ubrana inaczej, ale nie gorzej od nich. Czasami pusty śmiech mnie
            ogarnia, ale ........-bez komentarza.
            Pozdrawiam.
            • Gość: mała Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:18
              Gdzie jest Polnam? Znam we Wrocławiu świetny sklep Armaniego (tzn. extra
              ciucholand) ale w Częstochowie nie znam żadnego. Gdzie to jest????
              • Gość: bzdurka Re: Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:25
                Ooo ...daleko heh;-)Zależy gdzie mieszkasz.Naprzeciwko (prawie)cmentarza na
                Kulach.Jeśli wysiądziesz z tramwaju na ul. Dekabrystów to kieruj się w stronę
                tej mniej barowej części owej ulicy.Idąc przed siebie jakiś spory kawałek po
                lewej stronie zauważysz taki duży, żółty budynek - to właśnie tam.Niech Cię nie
                zmyli,że jest za ogromny ( ja tak pomyślałam i gratis zwiedziłam sporą część Cz-
                wy). Dokłądny adres Wały Dwernickiego 141 ...Nie wiem czy dobrze wytułmaczyłam,
                ale mam taką nadzieję...Z ciekawostek ostatnio upolowałam rybaczki Mexx-a w
                idealnym stanie za 7 zł.
                • Gość: bzdurka Re: Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:26
                  Ups po prawej stronie !!!
                  • Gość: klasycznalaska ciuchy niewiadomego"przepocenia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:54
                    to fajnie ze potraficie wybrac cos z gustem w ciucholandach.Ja chyba nidgy nie
                    pozbede sie uczucia obrzydzenia do ciuchów niewiadomego przepocenia.
                    Faktycznie, moja znajoma kupiła niedawno koszulke , ucieszyla sie ze ładna i
                    tania ,niestety zołte plamy pod pachami ktore odkryła w domu przyprawily ja o
                    torsje i ...koszulina znowu znalazła sie w koszu.
                    Ciekawa jestem, czy jeszcze któraś z Was sama potrafi coś uszyć czy wydziergac?
    • Gość: kasiaa Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.trustnet.pl 15.10.05, 23:06
      ja standardowo w ubrania zaopatruje sie na PJ - plac Jacka:D i oczywiscie budki
      za megasamem:D cuzz, wiele osob chodzi w tych ciuszkach ale mnie to nie
      przeszkada bo ja nie tylko stamtad mam ciuszki:P
      • Gość: nadya Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.10.05, 19:21
        only Łódź,nikt nie ma tego samego bo malo kto odwazy sie nosic to co ja albo nikomu to nie pasuje,w czestochowie widzialam tylko jedna pania w tym co ja mam i wygladala rewelacyjnie.wiekszosc dziewczyn to burki,szare myszki
    • Gość: Agata Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:36
      www.re-reserved.com/
    • Gość: Pomadka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:40
      Seventen
    • Gość: Aga B Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:04
      POLNAM po stokroć
    • irishgirl Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 19.10.05, 15:16
      allegro.pl
    • irishgirl Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 19.10.05, 15:16
      i jeszcze bonprix.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka