Gość: Ja IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 15:07 Wpisujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:09 A co Cie to obchodzi gdzie ja kupuje ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:13 Veromoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna nikt Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:25 Seventen w Alejach. Dobre jakościowo ciuchy, czasem zdarza się coś ekstra.Pozatym przyjemnie wejść do sklepu,ładnie pachnie, wcale nie mam wrażenia że to odzież z drugiej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.powolniak Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 17.08.05, 15:23 A ja będę oryginalna: Polnam. To najlepszy dom mody w mieście - szeroki wybór i pojedyncze egzemplarze, a to dla mnie najważniejsze. Nie interesuje mnie moda, bo z reguły jest nieciekawa i niekobieca (jak choćby te wojskowe buciory do zwiewnej sukieneczki), mam swój rozum i nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś sobie coś wymyśli, a ja jak małpa mam się tak ubierać, żeby być "modną". Moda, to całe gonienie za najmodniejszymi ciuchami, jest dla ludzi mało inteligentnych. Najbardziej śmieszą mnie nastolatki - wszystkie wyglądają jednakowo, zero indywidualności. Kiedyś przywitałaby się z obcą osobą, bo z daleka wyglądała jak moja znajoma. Jeżeli jeszcze wszyscy podobnie (nie)myślą, to pogratulować. PS. W Polnamie ubiera się cała moja rodzina - bliższa i dalsza. Moja kuzynka kupiła sweter od Versace - nowy, oryginalny, nie podróba, za 15 zł (znalazł się w ciuchach, bo wisiał na wystawie sklepowej, więc już nie nadawał się do pierwszej sprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś
irishgirl Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 17.08.05, 16:18 zgadzam sie z hiacynta w 100 %!! Ciuchalandy maja najbardziej odjazdowe ciuszki bo w sklepach wszędzie to samo- a później całe miasto chodzi w tym samym!! niektórym brakuje gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:00 Gdy zaptagnę kupić nowe spodnie lub buty , zawsze wędruję po lumpeksach , bo tylko tam można znaleźć ciuch z duszą. Hehehhe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpeksiara Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:10 Ja kupuję w takim nowootwartym lumpexie na skrzyżowaniu Jasnogórskiej i Kościuszki po byłej Damie Pik. Świetne rzeczy i co najważniejsze - w tym sklepie PACHNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poor Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:16 only second hand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIDZI polnam i tylko POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:37 OCZYWIŚCIE INNE CIUCHOLANDY TEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIDZI Re:POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:38 JA TYLKO W CIUCHOLANDACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re:POLNAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:45 ciucholandy ........rzecz jasna......uwielbiam wynajdywać unikatowe ciuszki w których moge chdzić "sama jedna" a nie z połową panien z częstochowy.....jak to sie często u nas w mieście zdarza noszą to samo w zależności co jest "trendowate" w tuszyńskiej modzie....buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:24 w makro raz na rok a tak to nosze to samo od 5-10 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Bobiego Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:58 A co ostatnio Bobi kupiłes ciekawego w Makro? Pochwal się Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 18.08.05, 13:57 W Czestochowie - Camden Town i nic wiecej. A poniewaz po czesci mieszkam we Wroclawiu to tam jest masa swietnych sklepow. Juz nie mowiac o tym, ze w sezonie wyprzedazy np. koszula czy t-shirt sie kupuje za 19zl :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrr Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:04 Niestety, nic w Częstochowie. Lepiej pojechać do Łodzi (Galeria) czy do Krakowa (Kraków Plaza). Niesamowity wybór, rewelacyjne przeceny i wyprzedaże. U nas, ceny chyba z kosmosu, a dodatkowo wszystko to samo - żadnej orginalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HP Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 14:22 Więc polecam cicholandy, tam są oryginalne i jednostkowe sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fila Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:25 Ja ostatnio odkryłam dość fajny sklep w Megasamie-FUKS, mają tam dobre markowe nowe ciuchy z metkami i w normalnych rozmiarach 40, 42,są to rzeczy z Quelle, warto sie tam wybrać. Wczoraj kupiłam cudny elegancki w kolorze koniaku żakiet z irchy normalnie kosztuje od 200zł w zwyz a ja nowy kupiłam za 80 zł::))))i co wy na to, warto tam zaglądać.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynta Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 14:43 To ten nowy? Na piętrze? Ten, którego otwrcie zapowiadali w prasie? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya2 Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 18.08.05, 15:01 mnie tez razi pospólstwo,panienki ktore chodza ubrane tak samo,Tuszyn nie jest zły tylko trzeba mieć gust i klasę a nie ubierac się tak jak pół Częstochowy.Polnam też super,polecam.Ogólnie w Częstochowie ceny makabryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:07 Chciałam polecić sklep I Aleja 8 w podwórku - ciuszki używane, w bardzo dobrym stanie, niezwykle oryginalne, niestety ceny wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:04 W Czestochowie za bardzo nie ma gdze ja bym pojechala na Twoim miejscu do Krakowa mnostwo Galeri rewelacyjne ceny i przeceny a wybor ...bajka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:15 Sklep rzeczywiście tani ale rozmiary? To co dla jednych jest zaletą, dla innych problemem. Ja noszę S/M a jak napisałaś rozmiary w tym sklepie zaczynają się od 40 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:55 Ja też zaopatruje się w Polnamie. Zawsze znajde coś fajnego. Wole iśc tam, pogrzebać troche niż chodzić po mieście w ciuchach, w których chodzi 3/4 dziewczyn. Czasami mam wrażenie, ze niektóte z nich nie mają wogóle luster -ale to już tak na marginesie. W Polnamie można się na prawdę fajnie ubrac, a co najważniejsze nie drogo - a to dla mnie - biednej studentki bardzo ważne. Czasami kupuje też ciuchy w supermarketach, jak sie trafi to też można coś fajnego spotkać. Tylko w tym przypadku, większe jest prawdopodobieństwo, ze nie tylko ja mam na sobie taką rzecz. Ostatnio kupiłam tam ogromny, wełniany szal. Nie powiem jest dość oryginalny i co w związku z tym?- jestem w punkcie zainteresowania idąć ulicą. A to dlaczego?-bo cała reszta chodzi w identycznych ciuchach i dziwi ich pewnie osoba ubrana inaczej, ale nie gorzej od nich. Czasami pusty śmiech mnie ogarnia, ale ........-bez komentarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:18 Gdzie jest Polnam? Znam we Wrocławiu świetny sklep Armaniego (tzn. extra ciucholand) ale w Częstochowie nie znam żadnego. Gdzie to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdurka Re: Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:25 Ooo ...daleko heh;-)Zależy gdzie mieszkasz.Naprzeciwko (prawie)cmentarza na Kulach.Jeśli wysiądziesz z tramwaju na ul. Dekabrystów to kieruj się w stronę tej mniej barowej części owej ulicy.Idąc przed siebie jakiś spory kawałek po lewej stronie zauważysz taki duży, żółty budynek - to właśnie tam.Niech Cię nie zmyli,że jest za ogromny ( ja tak pomyślałam i gratis zwiedziłam sporą część Cz- wy). Dokłądny adres Wały Dwernickiego 141 ...Nie wiem czy dobrze wytułmaczyłam, ale mam taką nadzieję...Z ciekawostek ostatnio upolowałam rybaczki Mexx-a w idealnym stanie za 7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdurka Re: Gdzie jest Polnam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:26 Ups po prawej stronie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasycznalaska ciuchy niewiadomego"przepocenia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:54 to fajnie ze potraficie wybrac cos z gustem w ciucholandach.Ja chyba nidgy nie pozbede sie uczucia obrzydzenia do ciuchów niewiadomego przepocenia. Faktycznie, moja znajoma kupiła niedawno koszulke , ucieszyla sie ze ładna i tania ,niestety zołte plamy pod pachami ktore odkryła w domu przyprawily ja o torsje i ...koszulina znowu znalazła sie w koszu. Ciekawa jestem, czy jeszcze któraś z Was sama potrafi coś uszyć czy wydziergac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.trustnet.pl 15.10.05, 23:06 ja standardowo w ubrania zaopatruje sie na PJ - plac Jacka:D i oczywiscie budki za megasamem:D cuzz, wiele osob chodzi w tych ciuszkach ale mnie to nie przeszkada bo ja nie tylko stamtad mam ciuszki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.10.05, 19:21 only Łódź,nikt nie ma tego samego bo malo kto odwazy sie nosic to co ja albo nikomu to nie pasuje,w czestochowie widzialam tylko jedna pania w tym co ja mam i wygladala rewelacyjnie.wiekszosc dziewczyn to burki,szare myszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:36 www.re-reserved.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomadka Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:40 Seventen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga B Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:04 POLNAM po stokroć Odpowiedz Link Zgłoś
irishgirl Re: Sklepy, w których kupujecie ciuchy. 19.10.05, 15:16 i jeszcze bonprix.pl Odpowiedz Link Zgłoś