Gość: RED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:06 W sprawie dyrektora krwiodawtwa z katowic Twoje milczenie jest niezrozumiałe i stawia Cie w złym świetle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: IRIS: prosimy o wypowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:12 IRYS jak większośc normalnych ludzi ma liczne obowiązki w tym na pewno pracę Nie siedzi cały dzien przy komputerze bo jest normalna a nie wirtualna Być może wyjechała chyba ma do tego prawo? Jakieś ponaglania, insynuacje są nie ma miejscu.Jak będzie miała coś do napisania to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Eurythmics: "who's that girl?" IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:45 w ślad za Annie Lennox, weteranką z duetu Eurythics zadajemy pytanie czy Iris to osoba tożsama z córką (internetową oczywiście, bo naturalną pewno z natury rzeczy jest?). Czy korzystając z prawa do wyjazdu, wyjechała do Niemiec? Czy to prawo do wyjazdu uzyskałą dzięki trwającemu od pewnego czasu otwarciu granic i wiążacej się z tym swobodzie poruszania dla obywateli byłego PRLu? -------------------------------------------------------------------- www.cimoszenko.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: IRIS: prosimy o wypowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:42 Nie mam najmnijeszego zamiaru tłumaczyć sie z tego gdzie byłam bo to nie jest publiczna sprawa tak jak i ja nie jestem osobą publiczną.Córka owszem należy do grona moich internetowych przyjaciół ale nie jest mną.A tak wogóle to niby co stawia mnie w złym świetle bo jakoś nie bardzo wiem o co Ci chodzi RED .Dyrektor Deląg nie jest ani moim znajomym ani powinowatym wiec jeśli masz do niego jakieś pytania wal śmiało rckik@rckik-katowice.com.pl.To bardzo kulturalny i sympatyczny człowiek.Jesli masz do niego jakies pytania to zadaj bo ja na swoje odpowiedź już mam.Naucz się sam załatwiać swoje problemy a nie wyręczać się innymi osobami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: IRIS: prosimy o wypowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:54 "bardzo sympatyczny człowiek" który odcina szpitale czestochowskie od krwi po godzinie 15. tego nigdy nie było.wart panb pałaca. oooo.... przepraszam: Iris swojego dyrektora. wczesniej było ci za złe że styacja pracuje w syfie. a kiedy odcina sie szopitale od krwi: bardzo sympatyczny człowiek... bardzo sympatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: IRIS: prosimy o wypowiedź IP: *.21.pl / *.21.pl 31.08.05, 21:51 No cóz nie jest to mój Dyrektor bo ja nie jestem pracownikiem Stacji a jedynie dawcą krwi.Nie wiem dlaczego akurat do mnie kierujesz swoje żale?Owszem byłam oburzona warunkami panującymi w Stacji i w tej sprawie pisałam do Katowic.Dostałam konkretną odpowiedź napisaną w kulturalny i miły sposób.Dyrektor dotrzymał słowa i Stacja jest na naprawdę europejskim poziomie.Mnie też nie podoba się to że ograniczono godziny wydawania krwi ale nie mam na to wpływu.Rusz za przeproszeniem tyłek a raczej może klawiaturę i napisz protest a nie czepiaj sie mnie!Ja już napisałam ale Tobie nie mam zamiaru ani obowiązku sie tłumaczyć! Ps.I nie od 15-tej a od 19-tej jak juz cos piszesz to najpierw sprawdz ! Odpowiedz Link Zgłoś