Dodaj do ulubionych

Do Pszczółki Maji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:39
Maju czy dzisiaj też przyjechać o 19 po Ciebie
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: Do Pszczółki Maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:42
      Maju wiem że przeglądasz forum może się domyślisz że to do Ciebie (choćby po
      tym że nie mogłaś się powstrzymać od śmiechu jak powiedziałem że moje żądełko
      mniej boli)
    • Gość: Maja Re: Do Gucia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 18:25
      Nie mam czasu na siedzenie na forum,bo ciężko pracuję.A ty nie zajmuj się
      głupotami tylko dziećmi się zajmij.
      • Gość: Gucio Re: Do Gucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:38
        a ty myślisz że co ja robię od 16 też ciężko pracuję (opiekując sie dziećmi)
        • Gość: Maja Re: Do Gucia IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:00
          Jak to??To na nasze kiedy czas znajdziesz?!?:/
          • Gość: Gucio do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:29
            Jesteś pewna że o tego Gucia Ci chodzi ???????
            • Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:40
              Ta
              • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:17
                Majeczko a przypomnij mi wiek naszyk pszczólątek
                • Gość: Menel Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:20
                  Stop zwiazkom homoseksulanym lansujacym sie na necie!Nie macie gdzie zaczynac
                  gry wstepnej?Roman widzisz i nie grzmisz???A gdzie wszechpolacy jak potrzeba?!!
                  • Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:29
                    He he.No ale co ja moge?!?
                    • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:31
                      Też sie pobzykaj
                      • Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:37
                        Daj spokój i z dala ze swoimi łapskami bo pourywam.Ja tam do gejów nic nie mam o
                        ile trzymają się na odległość nie bliższą niż odległość pieści.
                        Ps:Preferuję sliczne blondyneczki i brunetki jeśli o "bzykanie" chodzi,no i
                        morze alkoholu.
                        • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:43
                          Ja też preferuję związki hetero więc nie wcinaj się w rozmowy moje z Mają, o
                          naszych pszczólątkach a jeśli chcesz dalej bzykać to może wystarczyła by ci
                          kałuża alkoholu,bo po morzu zostana Ci tylko marzenia o blondynkach i brunetkach
                          • Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:03
                            Uhu,jak twardziel,kosiarz słowny,ukłony mistrzu i powodzenia w poszukiwaniach Mai.
                            • Gość: Gucio Re: do Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:39
                              Nio i przerwałeś mi konwersację z Mają o naszych pszczólątkach
                              • Gość: Roman Re: do Romana IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:51
                                Już naprawiam ten błąd;)
                  • Gość: Gucio teraz do Manela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:30
                    Może bzykają w innej pasiece
                • Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:53
                  Były sobie pszczółki trzy
                  pszczółki trzy
                  pszczóki trzy...
                  Bęc!
                  • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:26
                    Boże raz sobie bzyknołem a trzy razy mi policzyli...............
                    • Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:29
                      Ha ha ha.Ano widzisz,i żenić się musisz.I warto było?
                      • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:39
                        Jestem odpowiedzialny facet ale jeszcze może z kwiatuszka na kwiatuszek bez
                        zobowiązań nektarku troszkę pozbieram to i maluszkom podrzucę
                        • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:15
                          Majeczko co Ty na to????
                          • Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:45
                            No,ja ci dam!!!Dom masz,babę masz!!!
                            • Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:55
                              nie bij wytłumacz a jak przyjedziesz do domu to może...............i tylko nie
                              mów potem że nie proponowałem
                              • Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:43
                                Z dziećmi wszystko ok,czy dziś też o 19 czy wcześniej zadzwonisz
                                • Gość: Maja Re: do majeczki mojej żoneczki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:51
                                  Ty byś tylko dzieci i dzieci..a ja co??Biedna w szlafroku cały dzień chodzę,nik
                                  się mna nie zainteresuje,kwiatów nie kupi,kolii złotej a o futrze to już dawno
                                  zapomniałam :(.I po co dzwonic,kto potem rachunki będzie płacił...
                                  • Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:59
                                    nie przesadzaj w kolii chodzisz a futerka wiszą w szafie,dzieci damy nianii
                                    niech idzie kobitka na spacer a szlafreoczek wcale mi nie przeszkadza.Wiesz o
                                    tym i jedna różyczka to napewno w samochodzie zaschnięta jest bo wziąć nie
                                    chciałaś
                                    • Gość: Maja Re: do majeczki mojej żoneczki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:11
                                      Ale powiedz mi-moją mamusię kochasz!?!
                                      • Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:30
                                        teraz to mnie skołoałaś bo nie wiem czy o teściową chodzi czy o Ciebie teściową
                                        lubię(zaraz na mnie męska część ula naskoczy że zboczony jestem)a Ciebie sama
                                        wiesz najlepiej
    • Gość: Gucio Re: Do Pszczółki Maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:31
      aktualne dzisiaj o 19
      • Gość: Maja Re: Do Pszczółki Maji IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:35
        ok,dzwoń,lecz bez bukietu tulipanów się nie pojawiaj bo to mężczyźnie nie przystoi.
        Może być też bombonierka dla osłody kobiecych zmysłów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka