Gość: Gizela2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:28 Czy ktoś z państwa dostał już rozliczenie energii cieplnej ze Spółdzielni Śródmiejskiej ? SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ciepło - zwrot czy dopłata IP: *.trustnet.pl 21.09.05, 22:25 dlaczego skandal?? ja dostala zwrot ale nie wiem o co w tym wszystkim chodzi i na jakiej zasadzie oni to obliczaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ciepło - zwrot czy dopłata IP: *.trustnet.pl 22.09.05, 01:02 uwazam ze to skandal mam okolo 200 zl nadplaty a kaza mi placic 54 zł miesiecznie więcej od 1 października a Pan z dzialu eksploatacji nie potrafi powiedziec dlaczego, twierdzi ze taka uchwałe podjął Zarzad a poza tym zaklady cieplownicze przejela nowa spolka i byc moz wzrośnie cena ciepla na pytanie czy otrzymali nowa kalkulacje odpowiada ze nie wiec czemu cena ma wzrosnac a nie np. zmalec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ciepło - zwrot czy dopłata IP: *.trustnet.pl 22.09.05, 01:14 a nawiasem mowiac nalezy zajać sie finansami społdzielni otóz z naszych środkow Pan Prezes Puch placi 7 swoim pracownikom po 7 tys. zł za kurs zarządców nieruchomości, jakoś dziwnym trafem ja stale uzupełniam swoje wyksztalcenie zdobywajac nowe kwalifikacje ale robie to za swoje wlasne pieniadze, na rynku pracy jest mnostwo osob ktore posiadają licencję zarzadcy nieruchomości i prosciej byloby zatrudnic taka osobe zamiast obciazac lokatorów kosztami ksztalcenia 7 osob bo to prawie 50 tys. zł. namawiam wszystkich do sprzeciwu przeciw takim praktykom Zarzadu Spółdzielni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ciepło - zwrot czy dopłata IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 12:37 Dziś rano otrzymałam informację o dopłacie 410 zł. i podwyżce za ogrzewanie od 1-go października o 54 zł. miesięcznie... Jestem "podbudowana"... Działania "Śródmiejskiej" są godne... Odpowiedz Link Zgłoś