Gość: Jakub.LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:50 GRATULUJE CIEMNYCH WYBORCÓW!!! NO MACIE TE 11,3 NO MACIE SK****** RÓBCIE TAK DALEJ A W NASTĘPNYCH BEDZIECIE MIEĆ ZNOWU 40%!!! BĘDZIECIE SIE W PIEKLE SMARZYĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: GRATULUJĘ WIARY W PIEKŁO! IP: *.prenet.pl 25.09.05, 22:54 To ty tylko w to piekło wierzysz i w piekielną smołę. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: GRATULUJĘ WIARY W PIEKŁO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:07 to niby miałam głosować na LPR żeby mi ksiądz siedział przy łóżku i pilnował albo decydował o poczęciu!!!??? Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub.LPR Re: GRATULUJĘ WIARY W PIEKŁO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:13 własnie czytając takie posty gazeta śmieje sie i zaciera ręce, ze ma tyle głupich czytelnków ze wierzą we te wszystkie propagandowe teksty wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Każdemu to co lubi IP: 82.160.8.* 25.09.05, 23:26 Sam się bedziesz smażył bo piekło ze smażeniem i kociołkami jest wyłącznie w sektorze dla katolików (bo oni sobie takie piekło wymyślili). Reszta ma zapewnione: pełny komfort, pojedyncze lub podwójne przestronne pokoje z klimatyzacją, zgrabne laski,darmowe drinki i ciekawe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Każdemu to co lubi IP: *.vf.shawcable.net 25.09.05, 23:37 Gość portalu: Pako napisał(a): > Sam się bedziesz smażył bo piekło ze smażeniem i kociołkami jest wyłącznie w > sektorze dla katolików (bo oni sobie takie piekło wymyślili).. Pako! To co tak ladnie opisales dotyczy wylacznie "katolikow" z sekty LPR-o i Rydzykopodobnej. Reszta sie zmiesci w pozostalej czesci opisu:))) I czy byc w niebie z Gierychem/cham..i to taki luksus??? Ja nie sadze. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś