Gość: Wacek IP: 80.51.236.* 07.10.05, 23:29 "Nowy starosta powiatu kłobuckiego" A dlaczego odszedł "stary" ????? Nic na ten temat nie mogłewm się doczytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacek Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 07.10.05, 23:30 A co ze starym starostą, dlaczego musial odejsc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 08.10.05, 10:46 Gość portalu: Wacek napisał(a): > A co ze starym starostą, dlaczego musial odejsc ??? Takie czasy, niestety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:20 bo "stary" starosta powiatu klobuckiego jebal nafte jak dziki a to nie przystoi osobie na takim stanowisku, nawet burak nie krepowal sie i lazil jak jakas szmata po ulicach za dnia. spalic ich wszystkich, albo nie UKAMIENIOWAC. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 19.11.05, 10:18 Gość portalu: kitka napisał(a): > bo "stary" starosta powiatu klobuckiego jebal nafte jak dziki a to nie przystoi > > osobie na takim stanowisku, nawet burak nie krepowal sie i lazil jak jakas > szmata po ulicach za dnia. spalic ich wszystkich, albo nie UKAMIENIOWAC. pozd. Oj, bardzo ostry tekst !! Nie wolno chyba w ten sposób wyrażać swoich opini !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 213.199.204.* 19.09.06, 11:57 Masz racje - niezła pijaczyna z niego. Sam widziałem jak we dwóch go prowadzili do domu, bo sam nie umiał ustać na nogach. A poza tym dobrze go znam, bo to mój sąsiad. Dobrze, że go wywalili! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 08.10.05, 12:05 „Poprzedni starosta Dariusz Desperak podał się do dymisji z powodu choroby kręgosłupa” - to drugie zdanie tekstu. Wydaje się, że nie czytałeś dokładnie. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 08.10.05, 12:47 redakcja_czestochowa napisał: > „Poprzedni starosta Dariusz Desperak podał się do dymisji z powodu chorob > y > kręgosłupa” - to drugie zdanie tekstu. Wydaje się, że nie czytałeś dokład > nie. > Pozdrawiamy Faktycznie, jest to napisane. Ale ja czytałem tylko to grubym tekstem pisane ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem zdrowa DO REDAKCJI CZESTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:22 hmmm chyba cos pominelam w swojej socjalizacji :\ teraz pojecie "alkoholizm" zastapilo "choroba kregoslupa"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:07 Tak się dzieje, gdy na stanowiska mianowane są osoby z opcji politycznej, a nie fachowcy z doświadczeniem. Nowa nominacja jest taka sama, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 09.10.05, 08:47 Dajcie już spokoj, wystarczy tych bzdur ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:11 trzeba mieć przede wszystkim zdrowy moralnie kręgosłup.dotyczy do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:12 należy miec kręgosłup zdrowy moralnie, dotyczy to wszysktich od góry do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonic Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 08.10.05, 16:16 A ja okresliłbym to parafraza słow piosenki "Dobry chłopak byl i 'duzo' pił" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:45 Sonic bardzo dobrze to ująłęś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooli Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.05, 09:32 No i wreszcie padla prawdziwa odpowiedz Dlaczego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 10.10.05, 11:30 No i wyleciał w jasną cholerę ostatni post, jak dobrze pamiętam z godz. 10.01 !!!! Brawo moderatorze za pilność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 11:36 Kto prawdę na tym forum wypisuje, to w śmietniku jego post ląduje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor_wyrzuconego Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 10.10.05, 13:17 Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 13:37 Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a): > Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd. Jeśli by był to artykuł np. o pijanym lekarzu, policjancie, księdzu itd. !! z pewnością wszystko by było w jak najlepszym porządku !!! Faktycznie, WSTYD droga redakcjo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
millka3 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 19:18 Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a): > Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd. Oj wstyd, rzeczywiście !! Dlaczego tu Szanowna Redakcja GW nabrała "wody w usta" ??? W tym przypadku nie umieją się widać rzetelnie wypowiedzieć wypowiedzieć tak jak na począytku tego wątku ?? WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kortek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 27.11.05, 10:00 millka3 napisała: > Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a): > > > Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię si > ę > > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o > której > > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne > > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd. > > > > Oj wstyd, rzeczywiście !! > Dlaczego tu Szanowna Redakcja GW nabrała "wody w usta" ??? > W tym przypadku nie umieją się widać rzetelnie wypowiedzieć wypowiedzieć tak ja > k > na począytku tego wątku ?? > WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:39 Nic nowego - zamienił stryjek siekierke na kijek.Stary był pijokiem nowy też Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 11.10.05, 23:14 Proszę nie przesadzać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 11.10.05, 23:30 Ze starym, to akurat nie przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek II Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:24 A nowy nie płaci alimentów na nieślubne dziecko i gdzie jego morale ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 12.10.05, 09:43 Ja bym się pośmiał jeszcze z nowego zastępcy: narcyz, który na niczym się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryder Re: No to glowy polecą IP: 212.87.232.* 12.10.05, 09:52 O widze, że w Kłobucku, który jak każde male misto powiązane jest siecią znajmości przeżyje wstrząs kadrowy. Stare główki poleca a nowe sie pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszkaniec Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:53 W Kłobucku zarówno w gminie jak i w starostwie wszystko trzeba wymienić.Dotchczasowy garnitur władzy to jedna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana władzami Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 16.10.05, 00:08 Zgadzam sie!! w 100% Inaczej nigdy w Kłobucku nie drgnie... Odpowiedz Link Zgłoś
allbertto Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 16.10.05, 12:28 Gość portalu: załamana władzami napisał(a): > Zgadzam sie!! w 100% > Inaczej nigdy w Kłobucku nie drgnie... A zczym sie tak zgadzasz ??? Sama chyba nie wiesz co piszesz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształcony Do mieszkańców Kłobucka IP: *.21.pl / *.21.pl 12.10.05, 13:13 A dlaczego ich popieracie? Powiem wam dlaczego, wybierzcie sobie odpowiedni wariant: wariant 1: coś wam obiecali (zazwyczaj nie wprost, ale dając do zrozumienia), a tymczasem maksymalnie można wkręcić 1-2 osoby gdzieś do pracy w jakimś urzędzie i to nie zawsze - takie są realia wariant 2: nie znacie ich, a sugerujecie się plakatami lub opiniami osób z wariantu 1, których opinie są skrajnie subiektywne wariant 3: sami jesteście podobni do nich, więc uważacie, że oni są ok i niemożliwe jest żeby ktoś był lepszy tzn. nie pił, nie kradł i miał kompetencje wariant 4: sami będąc słabo wykształconymi, uważacie, że oni są lepiej wykształceni, bo np. noszą garnitur, albo są wygadani itp. wariant 5: jesteście głupi i można wam wszystko wmówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanic Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:20 Nie to oni się sami wybiraja ze swimi kolesiami i rodzinami a reszta elektoratu siedzi w domach.Dlatego najwyższy czas wiciągnać te 60 procent elektoratu nie głsującego.Wtedy oni nie będa mieli szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINKA Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 13.10.05, 19:29 Gość portalu: mieszkanic napisał(a): > Nie to oni się sami wybiraja ze swimi kolesiami i rodzinami a reszta elektoratu > > siedzi w domach.Dlatego najwyższy czas wiciągnać te 60 procent elektoratu nie > głsującego.Wtedy oni nie będa mieli szans. Tu masz rację !!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kokottadek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 14.10.05, 20:51 Kto czytal dzisiaj dodatek kłobucki w DZ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 22:00 A co tam było ? Napisz może. Odpowiedz Link Zgłoś
123tadzio Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 14.10.05, 22:12 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > A co tam było ? Napisz może. A co ?? Na gazetke ci szkoda ?? Oj nieladnie, nieladnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 22:22 A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację paliw :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 14.10.05, 22:28 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację > paliw :). Żałuj więc !! Poważnie już, oprocz skromnej informacji o starym i nowym staroscie oraz innym mniej waznych pie..ch nic tam wiecej ciekawego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
zibbbi123 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 15.10.05, 22:16 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację > paliw :). Dobrze, ze nie kupiles, nic ciekawego tam nie przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
leoa11 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 17.10.05, 16:07 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację > paliw :). I co ?? Gazete kupiles ?? Przeczytales ?? I co, ciekawa byla ??? Napisz cos "ciekawy" !! Odpowiedz Link Zgłoś
blacharz1 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 18.10.05, 14:11 Dajcie już "kłobuckie pierdoły" spokój temu gościowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarzan Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:15 to nie starosta jest winny tego (nowy) co się dzieje w Kłobucku ale panowie burmistrzowie z panem Krystkiem na czele i Krakowianem. A co sie dzieje to każdy wie (prywata,kolesiostwo,rodzina i inne układy i układziki) przy najbliższych wyboracg mamy szanse to zmienić i wysłać panów burmistrzów na zielona trawke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 18.11.05, 18:32 Gość portalu: tarzan napisał(a): > to nie starosta jest winny tego (nowy) co się dzieje w Kłobucku ale panowie > burmistrzowie z panem Krystkiem na czele i Krakowianem. A co sie dzieje to > każdy wie (prywata,kolesiostwo,rodzina i inne układy i układziki) przy > najbliższych wyboracg mamy szanse to zmienić i wysłać panów burmistrzów na > zielona trawke No Sz.P. !!!! nie tak ostro, bo i tobie mogą jak narazie dobrać się w tylną część ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.11.05, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.11.05, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś