Dodaj do ulubionych

Nowy starosta powiatu kłobuckiego

IP: 80.51.236.* 07.10.05, 23:29
"Nowy starosta powiatu kłobuckiego"

A dlaczego odszedł "stary" ?????
Nic na ten temat nie mogłewm się doczytać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 07.10.05, 23:30
      A co ze starym starostą, dlaczego musial odejsc ???
      • maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 08.10.05, 10:46
        Gość portalu: Wacek napisał(a):

> A co ze starym starostą, dlaczego musial odejsc ???

Takie czasy, niestety !
      • Gość: kitka Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:20
        bo "stary" starosta powiatu klobuckiego jebal nafte jak dziki a to nie przystoi
        osobie na takim stanowisku, nawet burak nie krepowal sie i lazil jak jakas
        szmata po ulicach za dnia. spalic ich wszystkich, albo nie UKAMIENIOWAC. pozd.
        • Gość: Gość Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 19.11.05, 10:18
          Gość portalu: kitka napisał(a):

> bo "stary" starosta powiatu klobuckiego jebal nafte jak dziki a to nie przystoi
          >
          > osobie na takim stanowisku, nawet burak nie krepowal sie i lazil jak jakas
          > szmata po ulicach za dnia. spalic ich wszystkich, albo nie UKAMIENIOWAC. pozd.

Oj, bardzo ostry tekst !!
          Nie wolno chyba w ten sposób wyrażać swoich opini !!
        • Gość: Znajomy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 213.199.204.* 19.09.06, 11:57
          Masz racje - niezła pijaczyna z niego. Sam widziałem jak we dwóch go prowadzili
          do domu, bo sam nie umiał ustać na nogach. A poza tym dobrze go znam, bo to mój
          sąsiad. Dobrze, że go wywalili!
    • redakcja_czestochowa Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 08.10.05, 12:05
      „Poprzedni starosta Dariusz Desperak podał się do dymisji z powodu choroby
      kręgosłupa” - to drugie zdanie tekstu. Wydaje się, że nie czytałeś dokładnie.
      Pozdrawiamy
      • Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 08.10.05, 12:47
        redakcja_czestochowa napisał:

> „Poprzedni starosta Dariusz Desperak podał się do dymisji z powodu chorob
        > y
        > kręgosłupa” - to drugie zdanie tekstu. Wydaje się, że nie czytałeś dokład
        > nie.
        > Pozdrawiamy

Faktycznie, jest to napisane. Ale ja czytałem tylko to grubym tekstem pisane !
        Pozdrawiam.
      • Gość: calkiem zdrowa DO REDAKCJI CZESTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:22
        hmmm chyba cos pominelam w swojej socjalizacji :\ teraz pojecie "alkoholizm"
        zastapilo "choroba kregoslupa"????
    • Gość: jacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:07
      Tak się dzieje, gdy na stanowiska mianowane są osoby z opcji politycznej, a nie
      fachowcy z doświadczeniem. Nowa nominacja jest taka sama, niestety.
      • Gość: Lidka Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 09.10.05, 08:47
        Dajcie już spokoj, wystarczy tych bzdur !
    • Gość: obserwator Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:11
      trzeba mieć przede wszystkim zdrowy moralnie kręgosłup.dotyczy do wszystkich.
    • Gość: obserwator Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:12
      należy miec kręgosłup zdrowy moralnie, dotyczy to wszysktich od góry do dołu.
    • Gość: sonic Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 08.10.05, 16:16
      A ja okresliłbym to parafraza słow piosenki "Dobry chłopak byl i 'duzo' pił"
      • Gość: bea Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:45
        Sonic bardzo dobrze to ująłęś.
      • Gość: cooli Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.05, 09:32
        No i wreszcie padla prawdziwa odpowiedz Dlaczego... :)
        • Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 10.10.05, 11:30
          No i wyleciał w jasną cholerę ostatni post, jak dobrze pamiętam z godz. 10.01 !!!!
          Brawo moderatorze za pilność !!!
    • maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 11:36
      Kto prawdę na tym forum wypisuje, to w śmietniku jego post ląduje !!!!!
      • Gość: autor_wyrzuconego Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 10.10.05, 13:17
        Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się
        redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której
        pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne
        oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd.
        • maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 13:37
          Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a):

> Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się
          > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której
          > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne
          > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd.

Jeśli by był to artykuł np. o pijanym lekarzu, policjancie, księdzu itd. !!
          z pewnością wszystko by było w jak najlepszym porządku !!!
          Faktycznie, WSTYD droga redakcjo !!!!!
        • millka3 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 10.10.05, 19:18
          Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a):

> Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię się
          > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o której
          > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne
          > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd.

Oj wstyd, rzeczywiście !!
          Dlaczego tu Szanowna Redakcja GW nabrała "wody w usta" ???
          W tym przypadku nie umieją się widać rzetelnie wypowiedzieć wypowiedzieć tak jak
          na począytku tego wątku ??
          WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Kortek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 27.11.05, 10:00
            millka3 napisała:

> Gość portalu: autor_wyrzuconego napisał(a):
            >
            > > Kto zna delikwenta osobiście, wie że to co napisałem to prawda. Dziwię si
            > ę
            > > redakcji, że wyrzuca takie posty. Nie użyłem imienia i nazwiska osoby, o
            > której
            > > pisałem, więc nie wiem czemu wyrzucili mój post. A nawet jakby, to żadne
            > > oczernianie to nie było, bo to po prostu prawda. Wstyd.
            >
            >
            >
            > Oj wstyd, rzeczywiście !!
            > Dlaczego tu Szanowna Redakcja GW nabrała "wody w usta" ???
            > W tym przypadku nie umieją się widać rzetelnie wypowiedzieć wypowiedzieć tak ja
            > k
            > na począytku tego wątku ??
            > WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Muniek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:39
      Nic nowego - zamienił stryjek siekierke na kijek.Stary był pijokiem nowy też
      • maniek112 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 11.10.05, 23:14
        Proszę nie przesadzać !!!
        • Gość: znawca Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 11.10.05, 23:30
          Ze starym, to akurat nie przesada.
    • Gość: Muniek II Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:24
      A nowy nie płaci alimentów na nieślubne dziecko i gdzie jego morale ?
      • Gość: ja Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 12.10.05, 09:43
        Ja bym się pośmiał jeszcze z nowego zastępcy: narcyz, który na niczym się nie zna.
    • Gość: ryder Re: No to glowy polecą IP: 212.87.232.* 12.10.05, 09:52
      O widze, że w Kłobucku, który jak każde male misto powiązane jest siecią
      znajmości przeżyje wstrząs kadrowy. Stare główki poleca a nowe sie pojawią.
    • Gość: miszkaniec Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:53
      W Kłobucku zarówno w gminie jak i w starostwie wszystko trzeba
      wymienić.Dotchczasowy garnitur władzy to jedna mafia.
      • Gość: załamana władzami Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 16.10.05, 00:08
        Zgadzam sie!! w 100%
        Inaczej nigdy w Kłobucku nie drgnie...
        • allbertto Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 16.10.05, 12:28
          Gość portalu: załamana władzami napisał(a):

> Zgadzam sie!! w 100%
          > Inaczej nigdy w Kłobucku nie drgnie...

A zczym sie tak zgadzasz ???
          Sama chyba nie wiesz co piszesz !!
    • Gość: wykształcony Do mieszkańców Kłobucka IP: *.21.pl / *.21.pl 12.10.05, 13:13
      A dlaczego ich popieracie? Powiem wam dlaczego, wybierzcie sobie odpowiedni wariant:

wariant 1: coś wam obiecali (zazwyczaj nie wprost, ale dając do zrozumienia), a
      tymczasem maksymalnie można wkręcić 1-2 osoby gdzieś do pracy w jakimś urzędzie
      i to nie zawsze - takie są realia

wariant 2: nie znacie ich, a sugerujecie się plakatami lub opiniami osób z
      wariantu 1, których opinie są skrajnie subiektywne

wariant 3: sami jesteście podobni do nich, więc uważacie, że oni są ok i
      niemożliwe jest żeby ktoś był lepszy tzn. nie pił, nie kradł i miał kompetencje

wariant 4: sami będąc słabo wykształconymi, uważacie, że oni są lepiej
      wykształceni, bo np. noszą garnitur, albo są wygadani itp.

wariant 5: jesteście głupi i można wam wszystko wmówić
    • Gość: mieszkanic Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:20
      Nie to oni się sami wybiraja ze swimi kolesiami i rodzinami a reszta elektoratu
      siedzi w domach.Dlatego najwyższy czas wiciągnać te 60 procent elektoratu nie
      głsującego.Wtedy oni nie będa mieli szans.
      • Gość: NINKA Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 13.10.05, 19:29
        Gość portalu: mieszkanic napisał(a):

> Nie to oni się sami wybiraja ze swimi kolesiami i rodzinami a reszta elektoratu
        >
        > siedzi w domach.Dlatego najwyższy czas wiciągnać te 60 procent elektoratu nie
        > głsującego.Wtedy oni nie będa mieli szans.

Tu masz rację !!!
        Pozdr.
    • kokottadek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 14.10.05, 20:51
      Kto czytal dzisiaj dodatek kłobucki w DZ !!
      • Gość: ciekawy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 22:00
        A co tam było ? Napisz może.
        • 123tadzio Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 14.10.05, 22:12
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> A co tam było ? Napisz może.

A co ??
          Na gazetke ci szkoda ??
          Oj nieladnie, nieladnie !!!
          • Gość: ciekawy Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 22:22
            A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację
            paliw :).
            • Gość: Wacek Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 14.10.05, 22:28

> A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację
              > paliw :).

Żałuj więc !!
              Poważnie już, oprocz skromnej informacji o starym i nowym staroscie oraz innym
              mniej waznych pie..ch nic tam wiecej ciekawego nie bylo.
            • zibbbi123 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 15.10.05, 22:16

> A gdzie o tej porze kupię gazetkę ? Przecież nie pobiegnę specjalnie na stację

Dobrze, ze nie kupiles, nic ciekawego tam nie przeczytalem.
            • leoa11 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 17.10.05, 16:07

I co ??
              Gazete kupiles ??
              Przeczytales ??
              I co, ciekawa byla ???
              Napisz cos "ciekawy" !!
    • blacharz1 Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego 18.10.05, 14:11
      Dajcie już "kłobuckie pierdoły" spokój temu gościowi !!!
      • Gość: tarzan Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:15
        to nie starosta jest winny tego (nowy) co się dzieje w Kłobucku ale panowie
        burmistrzowie z panem Krystkiem na czele i Krakowianem. A co sie dzieje to
        każdy wie (prywata,kolesiostwo,rodzina i inne układy i układziki) przy
        najbliższych wyboracg mamy szanse to zmienić i wysłać panów burmistrzów na
        zielona trawke
        • Gość: Koleś Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: 80.51.236.* 18.11.05, 18:32
          Gość portalu: tarzan napisał(a):

> to nie starosta jest winny tego (nowy) co się dzieje w Kłobucku ale panowie
          > burmistrzowie z panem Krystkiem na czele i Krakowianem. A co sie dzieje to
          > każdy wie (prywata,kolesiostwo,rodzina i inne układy i układziki) przy
          > najbliższych wyboracg mamy szanse to zmienić i wysłać panów burmistrzów na
          > zielona trawke

No Sz.P. !!!! nie tak ostro, bo i tobie mogą jak narazie dobrać się w tylną
          część ciała.
    • Gość: xx Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.11.05, 09:22
      • Gość: xxxxx Re: Nowy starosta powiatu kłobuckiego IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.11.05, 13:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka