Dodaj do ulubionych

najlepsza pizzeria w mieście piszcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 00:42
strasznie duzo dostaję ulotek z roznych pizzeri przeganiają sie w ofertach ale
tak naprawde nie wiem ktora wybrac kto dowozi najszybciej ktora jest
najsmaczniejsza proponuje ranking najlepszych moj typ to pizza w deche i
jeszcze jedno piszcie rowniesz rodzaje pizzy ktore sa najlepsze
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.trustnet.pl 08.10.05, 00:45
      najlepsza pizzeria -Allegro; najlepsza pizza- nie wiem jak sie nazywa ale jest
      z serem,szynka, pieczarkami. dobra jest tez z ananasem
      • Gość: norbert Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 06:26
        zorba jest super,dobra jest też fuego,oraz ambaras tez jest naprawde dobry
        • Gość: Kaka Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:11
          Tevere-najlepsza pizza w miescie!
          • marthina Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie 08.10.05, 10:11
            da grasso,tylko szkoda ze trzeba czekac
    • Gość: aga Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 11:22
      TELEPIZZA zdecydowanie najlepsza! I sa fajne promocje do 1 średniej druga
      gratis . A najlepiej smakuje andaluzyjska.
      • Gość: Nulka Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.trustnet.pl 08.10.05, 12:06
        w Da Grasso dają super sosy ale ciasto często zostawia wiele do życzenia, w
        Allegro ciasto jest dobre i za 2 średnie pizze zapłacisz jak za półtorej tylko
        niestety często musisz obsługę powiadamiać ,że jest promocja i należy ci się
        zniżka.Telepizza jest smaczna ale niestety droga.
        • devileq Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie 08.10.05, 19:22
          Mi tam baaardzo smakuje pizza z pizzerii Gondola. Polecam tak dla odmiany :)
    • Gość: Patryk Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 00:53
      a ja polecam nowo powstałą pizze na DK na pawilonach kolo dawnego manhatanu
      pizzeria nazywa sie "MegaPizza" i jest naprawde mega :) ceny super i smak tez
      niezly dlatego polecam ta pizzerie :)
      acha i jest to chyba jedyna pizzeria co robo PIZZE 70 CM !!!

• Gość: norbert Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 02:22
        hmmmmmmm tylko że w zorbie robia pizze 100 cm wiec jest wieksza i ona jest chyba jedyna i niepowtarzalna jesli chodzi o wielkośc
        • Gość: Lee najlepsza pizzeria w mieście piszcie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:33

da grasso ! potem stawiam na allegro ....

a megapizza na dekabrystów to nie polecam tego lokalu, pizza niedobra, pod
          spodem jest kupę maki, obsługa do bani, kicha !!!
          • Gość: xxxx Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie ... IP: 80.48.243.* 10.10.05, 00:48
            mi np.smakuje bardzo pizza z cleopatry, jesli chodzi o dowoz to w sumie trzeba
            czasami troche poczekac, ale jesli chodzi o smak ciasta, to jest ok , a jesli
            sie siedzi w srodku lokalu , to smakuje jeszcze bardziej , fajny klimat tam
            maja , no i cena nie jest za bardzo wygorowana, polecam
            • Gość: Temur Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:22
              Rustica na CBC.
        • bez_emocji Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie 11.10.05, 09:43
          zorba :)))))))))))

cieniusieńkie ciasto, właściwie podpłomyk, olbrzymia średnica, nie szukasz
          przez pół godziny kawałka pieczarki bo dają baaardzo dużo składników. Może nie
          jest tania, ale raz na jakiś czas warto.
          Polecam, zwłaszcza z piwem pszenicznym, bądź bananowym, bądź pomarańczowym, już
          nie wspomnę o zielonym :)

ZORBA wymiata!!!!!!!!!
      • Gość: Monia Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:14
        Potwierdzam. Bardzo sympatyczna obsługa miłych kelnerek. Nowo otwarta pizzeria
        i w dodatku super pizza
    • Gość: rs Tylko Allegro jak dla mnie. IP: 195.116.81.* 11.10.05, 10:00
      Jak dla mnie to Allegro jest najlepsza. Dostawa do domu na telefon gratis.
      Średni czas to ok 30 min. Do tego promocja przy zakupie 2szt. mała pizza gratis
      albo jedna z tych dwóch za 50% ceny. A sama pizza jest wyśmienita. Dużo
      składników, dobre ciasto. Nie taki cienki listek ale też nie grube. Takie jak
      trzeba. Nie jest tak jak w Telepizzy, że jedna pieczarka jest granatem rozerwana
      na 4 pizze. Ja lubię wegetariańską, Verde Eva, Grecka itp. Ceny też rozsądne 10
      - 16 zł za sztukę. A jak zamawiam 2 w promocji 50% ceny to przecietnie płacę za
      nie 22-24 zł w zależności od rodzju. I po co z domu wychodzić?
    • Gość: Bartek Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.hcz.com.pl 11.10.05, 11:47
      DAGRASO - jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • devileq Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie 11.10.05, 13:41
        Powtarzam - Gondola, choc ostatnio posmakowała mi pizza zrobiona własnoręcznie
        przeze mnie :]
    • Gość: smakosz Re:RUSTICA - niebo w gębie IP: *.sfc.pl 13.10.05, 18:49
      Super pizza jest w Gondoli ale RUSTICA na Biznes Centrum jest najlepsza. Duży
      wybór, świetne ciasto /cienkie i bardzo cienkie/,świetnie przyprawione.
      Szczególnie polecam pizzę rustica i strudel z jabłkiem. Warto tam zajrzec albo
      zamówic telefonicznie.
    • Gość: gość Re: najlepsza pizzeria w mieście piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:09
      Vittorio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka