Gość: wiki studentka IP: *.pl 24.11.05, 10:45 mam do sprzednia notatki z dydaktyki( jesli ktos ma z pania dr G. to beda mu chyba potrzebne:)) cena ok 50 zl moj numr gg:4585194 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antygie chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:04 wiki Jak możesz handlować notatkami z TEGO przedmiotu. Zamiast odstąpić je lub publicznie - na stronie serwisu jest stosowna funkcja. Poza tym nie wiadomo, czy Twoje notatki są "dobre", bo jak wiadomo, nikt nie mógł jej dogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki studentka Re: chamstwo IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 13:08 niemusisz ich kupowac jak nie checsz- pozatym te notatki sa o pani G i wszyscy ktorzy je otrzymali i nauczyli sie tego co tam pisze zdali od razu. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio To Pani Gofron dalej straszy ? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:32 Myślałem, że jej czasy na WSP minęły bezpowrotnie. Wyrazy współczucia - absolwent :) Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: To Pani Gofron dalej straszy ? 24.11.05, 14:39 Sorka ale takie rzeczy to sie sprzedaje za symboliczna zlotowke albo udostepnia dla innych studentow za free !! jelsi znajdzie sie jakis jelen i kupi to, to gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: chamstwo IP: *.trustnet.pl 24.11.05, 15:01 Sugerujesz ze pani G pobiera prowizje od udostępnienia notatek? (hihi) Ludzie nie dajcie się nabrać!Nie ważne z czyich notatek sie uczycie i jak perfekcyjnie coś umiecie, ten babsztyl i tak was oceni wedle własnego uznania.A jak jej się nie spodobacie to i sam Dewey jej nie przekonałby,że pojmujecie jego idee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki studentka Re: chamstwo IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 16:04 nie mowie ze pani dr pobiera prowizje za notatki bo ona nawet nie wie ze ktos jej zwinal zeszyst z noitatkami:) a pozatym nie wiem jak ty ale mnie nikt nie dawal nic za darmo i to co mam sama musialam pisac lub kserowac a ksero jak wiaomo nie jest za free i w roznych miejscach roznie kosztuje, a wtedy gry moj rocznik dorwal te notatki nie bylo ksera za 10 gr. powodzenia na zalkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: chamstwo IP: *.d4.club-internet.fr 24.11.05, 16:12 Gość portalu: wiki studentka napisał(a): >pani dr (...)nawet nie wie ze ktos > jej zwinal zeszyst z noitatkami:) (...)mnie nikt nie > dawal nic za darmo (...)a wtedy gry moj > rocznik dorwal te notatki nie bylo ksera za 10 gr. Handlujesz skradzionymi notatkami?????????? P.S. tak czy inaczej lamiesz regulamin forum; Regulamin zabrania ogloszen handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: chamstwo 24.11.05, 16:29 Widzę że studenci AJD tylko utwierdzają powszechną opinię o swojej uczelni.Handel notatkami, czyli lekceważenie wykładów, ćwiczeń i ogólnie nauki.Czy się stoi czy się leży magisterium się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Re: chamstwo IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 24.11.05, 16:41 Do "AURELIANO4" - a czy Ty myślisz, ze na innych uczelniach w Polsce jest inaczej ? Notatki - to od wiek wieków towar szczególnie na studenckim rynku potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamski aureliano4 Re: chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:43 aureliano4 NIE WIE, bo jest po zawodówie i TYLKO zazdrości studentom. Po prostu imbecyl do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: chamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 16:48 ludzie to chodzi o forme udostepnienia notatek!nikt nigdy za moich czasow studiowania nie sprzedawal ich tylko solidaryzujac sie z reszta studentow dawal odpisac badz skserowac!ale widac swiat sie zmienia a wraz z nim i studenci:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolo Re: chamstwo IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 16:50 jasne za twoich czasow jeden charowal i wydawal kase na ksero po to zey inym dac to gratis:) no nie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: chamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 16:52 czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem tekstu baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: chamstwo 24.11.05, 16:53 Skoro medaliony handlują Matką Boską to czemu nie notatkami z bylejakich studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: chamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 16:57 co do studiow masz racje,bo slyszy sie opinie.ale do handlu notatkami nadal bede w opozycji.zreszta jakie studia tacy studenci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: chamstwo IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 16:58 skoro uwazasz ze resocjalizacja to bylejakie studia to zycze Ci powodzenia w zyciu madralino. akurat na reske trzeba bylo miec najwiecej punktow zeby sie dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: chamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 17:01 skoro miales koles tyle punktow to dlaczego nie wyszedles na studia poza miasto?trzeba bylo sprobowac sil na prestizowych uczelniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: chamstwo IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 17:05 po co mialem gdzies jechac skoro tutaj mam rodzine, i prace a resocjalizacja taka sama u nas jak i gdzie indziej pozatym studiowalem w tym czasie jeszcze zaocznie w krakowie na UJ wiec nie moglem sie rozmnozyc zeby byc w 4 miejscach w ciagu dnia jednoczesnie w domu w pracy na studiach dziennych i jeszcze zaocznych wiec zostalem u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: chamstwo IP: *.trustnet.pl 24.11.05, 23:16 Boziu...Dziewczyno mówisz, ze wykradlas G zeszyt, który mial 200 kartek(licząc stronę po 25 gr na dawnym ksero to za 50 zł jest akurat 200)i nie dość że się nie skapnęła to jeszcze piątki powstawiała.Ha,ha...Niezła z ciebie żartownisia.Po pierwsze G jest zawiana i szurnieta ale nie az taka naiwna.Po drugie nie miala chyba raczej przy sobie takiej knigi ze wszystkimi notatkami.Po trzecie to co tam było do diabła napisane?Może Kupisiewicz odręcznie? A może po prostu chcesz pożerować na biednych wystraszonych studentach drugiego roku.Wiesz ja też za ksero płaciłam i notatki pisałam.A mimo to udostępniłam je młodszym za darmo.Bo chyba to takie studencko-ludzkie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: chamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 13:53 w pelni popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 17:01 a ja mam prace magisterska z resocjalizacji i co tez powinienem ja udostepnic za darmo komus? no chyba tu cos jest nie tak:)takie rzeczy sie sprzedaje a nie daje, w dzieisejszych czasach nikt nikomu nic nie daje no chyba ze WY to graruluje rozeznania w rzeczywistosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 17:03 ja prac magisterskich do pokserowania DOSTALAM 7.BEZ KASY!!!ludzie co sie z wami dzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 17:07 pewnie ktos kto nie ma pojecia o tym co tam bylo i nie obronil ich ci dal, albo maily nieaktualne badania, byly plagiatami albo w ogole nie maily zadnych badan:) a ty swoja droga to chyb nie za madra jestes skoro musisz kserowac prace magisterskie i to az 7 . widocznie nie umiesz napisac wlasnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 17:09 slyszales kiedys o pracy przekrojowej obejmujacej okres 30 lat?a teraz puknij sie w glowe.moze zwoje zadzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 17:15 sama sie puknij madralo, bo taka prace nie koniecznie robi sie na podstawie badan z innych prac magisterskich ale z badn robionych w konretnym instytucie lub instytucji:) ale kazdy orze jak moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 17:18 przeczytaj dokladnie i ze zrozumieniem co sam napisales...nie mam wiecej pytan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 17:24 i slusznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: do sepow ktorym zal kasy na notatki IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 17:27 widze ze masz wybiorcza zdolnosc czytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: AJD,,dydaktyka-sprzedam notatki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 18:00 a ja w tamtym roku kupilem notatki z dydaktyki i obydwa kolosy zdalem za pierwszym razem, pozniej 2 kumpele odkupily ode mnie te notatki i rowniez przy pierwszym podejsciu zdaly:) no ale jak ktos woli sie meczyc i pisac po 19 razy kolosy to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: AJD,,dydaktyka-sprzedam notatki 24.11.05, 22:49 do ktoregos pasozyta tak tak sprzedawaj notatki pozniej dziecko swojemu sniadanie do szkoly psrezdawaj bo nic nie ma za darmo i musiales/as sie nameczyc zeby je zrobic :D buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali rózne wcielenia wiki? IP: *.trustnet.pl 24.11.05, 23:38 Może to tylko moje subiektywne wrażenie a może wiki ma kilka wcielen w tym wątku np.zolo,lolek i nawet michael zachwalający kupne ksera.W razie czego prosze o sprostowanie Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: rózne wcielenia wiki? 25.11.05, 15:26 Ali tez tak myslalem bardzo te wypowiedzi sa podobne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredus Re: AJD,,dydaktyka-sprzedam notatki IP: *.trustnet.pl 25.11.05, 18:31 lol Wiki, jestes jedna wielka porazka skoro chcesz sprzedawac notatki, zalosne po prostu, ten kto je kupi niech napisze na forum - bedzie sie z czego posmiac muahahaha Odpowiedz Link Zgłoś