Gość: Kondziu IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:08 Poszukuję gołębi do ślubu. Proszę o kontakt na maila:faznisch@wp.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu... Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.05, 21:15 Pomysł z filmu z Janem Pawłem II, czy raczej chęć zarażenia teściowej ptasią grypą już na starcie? Płytkie to takie i efekciarskie. No ale o gustach nie powinno się prowadzić dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:25 Zostawie to bez komentarza, bo nie warto dyskutować z Tobą na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.05, 21:39 Właściwie to na początku wyobraziłem sobie, że taki gołąbek właśnie się wypróżnił na twój ślubny garnitur. No ale wolałem napisać w sposób bardziej elegancki, że to ryzykowny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: !!! Gołębie do ślubu !!! 25.11.05, 21:42 a firmy specjalizujące sie w organizowaniu slubów nie podadza wam listy?;) SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBooY Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:32 jak ja brałem slub to wlasciciel domu weselnego "X" ;-) proponował gołąbki, ale kilka miesięcy później sie wycofał, właśnie z powodu "awarii" gołąbka i przymusowego czyszczenia sukni ślubnej. I od tego czasu jż tego nie proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 09:21 zarazę to " jasiu" roznoszą wrony , kaczki ,.. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JednoPiwo Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: 212.87.240.* 25.11.05, 23:50 Buehehe klocek to nic, znajomej zniósł jajko w rękach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuuuuuu Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 09:27 kondziu -zatelefonuj do związku lub przejedź się tam , a jak jeszcze czas to hodowca użyczy Ci taki efekt(no ew.wypadki musisz sam pokryć). rózne są "wystroje" gali ślubnych - Ty chcesz taką! . oby mrozu nie było ,szkoda gołabków tych i tych. Powodzenia na nowej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestor Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:46 u mnie na 1000-leciu kolo wodociagow jest masa tych ptaszkow.Pogadaj z garbatym gosciem co je karmi,moze ci ich nalapie :-) buuuuuuhahahaha Golabki te sa bezawaryjne...buuuuuhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!! Gołębie do ślubu !!! IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:25 Dzięki za wszystkie zabawne informacje ;) Jak się "coś" gołąbkowi przydaży to będzie bardziej ciekawiej :D Odpowiedz Link Zgłoś