lenee 26.03.06, 20:13 Znacie te panią, leczy metodami naturalnymi.Jakie opinie, bo nie wiem, czy zapisać się czy nie? Mieszka,i prowadzi swój ośrodek, blisko Topolowej. A może na Topolowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 06:47 Ja nic nie wiem o niej, pierwsze słysze...... Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 13:59 Ja tam nawet byłam, ale jako osoba towarzysząca. Ciężko było dojechać, bo nikt nie wiedział, gdzie to. W kazdym razie było rondo, potem przejazd kolejowy, i osiedle domów jednorodzinnych. Serio nic nie wiecie? Osoba z która byłam, zostawiła tam 600 zł, wiec to nie jest byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:00 Wiem gdzie jesy ul.Topolowa (Sprawdziłąm na planie miasta) ale nic o tym nie słyszałam. Chociaz postaram sie czegoś dowiedzieć:))) ------ kocham Lubliniec Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:06 Sandra, dzięki, dowiedz się. Mnie wydaje sie to dziwne, w internecie zero informacji. Ona leczy ziołami i preparatami Calvity, jej mąż leczy schorzenia kręgosłupa. I dziwne, że wy w Lublińcu nie wiecie?! Ja dowiedziałam sie o niej x kilometrów od Was. A może właśnie na tym polega sława tej pani? Przyjeżdżaja tylko desperaci...? Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:08 A tak w ogóle to ładny ten Wasz Lubliniec, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
crux_lc Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:09 ja tez nic o niej nie słyszałem... :/ dzięki za komplemencik o naszym mieście:))) Wszyscy są zdania, że lubliniec jest ładny bo to prawda:))) a skąd jestes "lenee" ??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:18 Z Wrocławia. Ale do Pani Skopiczenko jechałam z Wielunia, wiesz, gdzie to jest? Ale jechałam do Was z przygodami,od d... strony wjechałam, ale i tu od razu na plus, kiedy stanęłam na stacji benzynowej, i zapytałam gdzie jest ta Topolowa, nieznany chłopak powiedział, proszę jechać za mną i się autentycznie przejął. I też nie słyszał o Skopiczenko, co już wtedy mnie zainteresowało. Więc podsumowując, miłych ludzi tam macie, i chętnych do bezinteresownej pomocy, bo tamten chłopak specjalnie dla nas pojechał na Topolową... Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:21 tak, tak Lubliniec jest piękny a lublińczanie są bardzo mili:) Chociaz niestety nie wszyscy.... niektórzy "nie mają czasu: aby odpowiedzieć np. która godzina. Ale to raczej wyjątki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_lc Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:23 Mieszkańcy Lublińca lubią pomagać innym. Tak wiem gdziej est Wieluń. Kiedyś jeździły pociągi rel. Lubliniec-Wieluń i Lubliniec-Kępno przez Wieluń ale nie zlikwidowali:( A ty pochodzisz z Wielunia? Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:27 Tutaj mieszkam teraz, a uważasz, że to ładne miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:31 Co oni zrobili z tymi pociągami cruxie? Odpowiedz Link Zgłoś
crux_lc Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:32 Zlikwidowali je, niestety :( Chodzi ci lenee czy Wieluń to ładne miasto??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiole Re: Skopiczenko 27.03.06, 22:37 > czy Wieluń to ładne miasto??? Raz byłem na kilka godzin, przyznam, że nie wywarło szczególnego wrażenia. Pamiętam cały rynek zastawiony parasolami ogródków piwnych, jakieś betonowisko w oddali, gdzieś po drodze resztki jakichś murów (obronnych? zabytkowych? - trudno mi powiedzieć) i dość duży, nieźle zakurzony plac. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:33 Acha zlikwidowali... a no tak... ale to już pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:38 Tak, pytam czy Wieluń Ci sie podoba... Mnie jeszcze podoba się Olesno,ma jakiś klimat, ale z okien samochodu tylko go podziwiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
crux_lc Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:42 ja też nigdy nie byłem w Oleśnie, tylko przejeżdżałem. Ale wiem, ze Olesno jest ponad trzy razy mniejsze od Lublińca. W Wieluniu nie byłem ale przejeżdżałem wiele razy jadąc do mojej famili do Kalisza, mi sie Wieluń podoba. Wjeżdżając do Wielunia od strony Rudników albo Praszki widziałem bardzo fajne osiedle z kolorowymi blokami. Z tego co widziałem przez okno samochodu to Wieluń mi sie podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:47 Wieluń uważam za miasto nieinteresujące. Te kolorowe bloki są tylko efektowne z zewnątrz, wewnątrz standart mają przeciętny.Za to Kalisz jest świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 15:50 I widzę, że zatracił się temat główny: dr Skopiczenko. Nie ma u Was dziennikarzy, niech ktoś tę sprawę zbada. My utopiliśmy prawie 800 zł, zero poprawy. Dziwię się, że nawet wywiadu z nią nikt nie zrobił, skoro jest taka dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 15:52 W Lublińcu jest pełno dziennikarzy! A może napiszesz e-mail`a do redakcji Dziennika Zachodniego Lubliniec. Oni bardzo często pomagają:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Re: Skopiczenko 27.03.06, 15:56 Mnie interesuje tylko ustalenie faktów, a nie zaszkodzenie tej pani. Przecież do niej nie pójdę i nie zapytam, czy pomaga,czy też nie... Sandra, jesteś dziennikarką tejże gazety?! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Skopiczenko 27.03.06, 16:00 wiem, wiem. Nie no co ty ja nie jestem dziennikarką... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiole Re: Skopiczenko 27.03.06, 22:42 crux_lc napisał: > Ale wiem, ze Olesno jest ponad trzy razy mniejsze od Lublińca. He, he, ale za to jak Wielkiego ma burmistrza, ho, ho. (nie wzrostem) W wolnych chwilach KOLOT-a polecam - skondensowany przewodnik po tych okolicach, nawet dający się poczytać: www.kolot.republika.pl/ Na podstronie Atrakacje turystyczne / Szlaki ścieżki - ciekawe winietki kościółków. Odpowiedz Link Zgłoś
crux_lc Re: Skopiczenko 27.03.06, 14:58 uuuu dla mnie Kalisz jest beznadziejny........ Ale Wieluń jest całekim normalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniecki ja też nic nie wiem... :-( 29.03.06, 21:15 ja też nic nie słyszałem o tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca lenee już wiem o kogo Ci chodzi :) 29.03.06, 21:35 już wiem kto to jest. Ta kobieta jest rosjanką, faktycznie przyjmuje na Topolowej ale kiedyś miała gabinet w zupełnie innym miejscu. Nie tylko leczy ziołami, jest też znachorką. Słyszałam dobre opinie na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lenee Dzięki:) 31.03.06, 22:15 Ale czy naprawdę dobra jest? Bo wiem, że też dobrą kasę kosi, tylko czy adekwatną do porady,którą daje? Sandra, dowiedz się proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca MAM... 02.04.06, 14:53 .. jeśli chodzi o kasiorke to bierze ok. 50 zł. Nikt na nią nie narzeka, ponoć jest bardzo dobra. I mam coś jeszcze, ta lekarka jeździ ci ręką kilka centymetrów nad ciałem i wszystko ci powie co ci dolega, co cie boli itp. Odpowiedz Link Zgłoś