Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:58 NO I JAK WAM SI EPODOBALO KIERUJE TO OCZYWISCIE DO FORUMOWICZOW KTORZY BYLI ZAPADLO WAM COS W PAMIECI?JAKIES LADNE LASKI ALBO PANOWIE??/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:03 Ładnie panie i przystojni panowie to sie tak w każdy weekend znajdą:)A poza tym,żadnych rewelacji,dyskoteka jak co sobota,dobrze tylko,że wejście niedrogie jak na taką okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaczek Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:06 Bylam tam pierwszy raz z braku innych mozliwosci i podobalo mi sie, chociaz zgadzam sie z poprzedniczka dyskoteka normalna, jakos tej atmosfery sylestrowo- noworocznej nie odczulam. Ale ogolnie fajnie, przynajmniej na gorze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiq Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 07:40 Na górze jest własnie Kojot najlepsze miejsce do zabawy w tym mieście wg mnie i moich upodoban muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:11 A mnie ukradli tam telefon wlasnie w Sylwestra, takze pieeeeeeeknie rozpoczelam Nowy Rok:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_siekierka Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 05.01.06, 23:01 Mi sie bardzo podobało choć ochroniarze troche pobili moich znajomych: (przekroczyli swoje kompetencje dosc powaznie:/ ale takto bylo SUPER:)polecam na przyszlosc!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:57 widzialem jedna super lasie ale byla z facetem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:32 bylo super goroca polecam ten klub :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: 195.117.107.* 10.01.06, 18:06 Co do samego lokalu to jest super tym bardziej to tych poprawkach jest jeszcze lepiej ale jest tam jeden bardzo istotny mankament a mianowicie 'ochrona' a raczej pseudo ochrona. Bywałem tam swojego czasu dosyc czesto i z żalem wspominam tamte lata to wtedy był lokal na pewienym poziomie. Teraz zamienił sie w zwykła dyskoteke na ktorą wchodza wszyscy i we wszystkim. Dawniej obowiązkowo trzeba było odpowiednie buty koszule itp. dzis jak tam kiedyś byłem to jest, pełen motłoch. W bluzach w dresach w adiadsach czy tez adidosach wszystko jedno, wchodza wszycy. Kiedyś trudno było odróżnić ochrone w tym lokalu od gości bo poproostu sie nie rzucali w oczy i wogóle był spokój. Dziś to jest poprostu porażka. Kilku osiłków którzy narzarli sie sterydów stoją w tanich koszulkach z TESCO i wydaje im sie ze sa panami wszystkiego. Pomykła. Oni sa tam od tego azeby pilnowac porzadku a nie bić kogos kto im sie np nie spodoba, jak to miało miejsce ostatnio. To jest chyba nie porozumienie, bo na takich własnie sytaucjach - pomijając ich zdrowie choć nie wiele mi na tym zalezy - traci przedewszystkim lokal i jego wizerunek. No ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: 195.117.107.* 10.01.06, 20:44 popieram bywalca w 100%!!! PseudoOchrona bo tylko tak mozna powiedziec o nich. Nic nie potrafia zrobic!! - nie potrafia dodadac sie z kilentem - nie przeprowadzaja selekcji(tak potrzebnej) przy wejsciu do lokalu - ale zeby nie potrafili sie bic to juz ludzkie pojacie przechodzi. 5 pseudobramkarzy vs 5 kolegów wygrana oczywiscie... kolegów (20-27lat) wysmiac ich hehehehehhehe hehehehhe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: 195.117.107.* 10.01.06, 20:44 popieram bywalca w 100%!!! PseudoOchrona bo tylko tak mozna powiedziec o nich. Nic nie potrafia zrobic!! - nie potrafia dodadac sie z kilentem - nie przeprowadzaja selekcji(tak potrzebnej) przy wejsciu do lokalu - ale zeby nie potrafili sie bic to juz ludzkie pojacie przechodzi. 5 pseudobramkarzy vs 5 kolegów wygrana oczywiscie... kolegów (20-27lat) wysmiac ich hehehehehhehe hehehehhe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: 195.117.107.* 10.01.06, 20:44 PseudoOchrona bo tylko tak mozna powiedziec o nich. Nic nie potrafia zrobic!! - nie potrafia dodadac sie z kilentem - nie przeprowadzaja selekcji(tak potrzebnej) przy wejsciu do lokalu - ale zeby nie potrafili sie bic to juz ludzkie pojacie przechodzi. 5 pseudobramkarzy vs 5 kolegów wygrana oczywiscie... kolegów (20-27lat) wysmiac ich hehehehehhehe hehehehhe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re:/ SYLWESTER/ W DON KICHOCIE!!!!!- kradną IP: *.21.pl / *.21.pl 09.01.06, 22:37 O tym że w Don Kichocie kradną to wie pół Częstochowy ,a przede wszystkim policja,do której zgłaszają sie poszkodowani po zabawie w tym lokalu,; dziwne ale tam nagminnie giną telefony komórkowe i całe torebki.....Daj wątek: OKRADZENI W DON KICHOCIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: SYLWESTER W DON KICHOCIE!!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 10.01.06, 16:03 współczuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil ciekawe ile wlasciciel i ochrona ma telefonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:06 a ich zony i dziewczyny torebek... Odpowiedz Link Zgłoś