Dodaj do ulubionych

Do 'obserwatore romano' innych podobnych

IP: *.d4.club-internet.fr 14.01.06, 14:24
Nie pierwszy raz pojawiaja sie tu chamskie i dyskryminacyjne wpisy dotyczace
czestochowian zamieszkalych za granicami Polski. Wpisy te swiadcza o
pimitywizmie, zlosliwosci oraz innych negatywnych cechach charakteru
wpisujacych sie tutaj ignorantow.

P.S. Kiedykolwiek napisze cos o ubecji, 'obserwatore romano' badz inne nicki,
nie wchodzac w merytoryke, dlawia sie wypisywniem zlosliwosci.
Dobrze wam bylo z ubecja. Opiszcie.
Obserwuj wątek
    • tomasz_jaskola Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych 14.01.06, 14:37
      Drogi Storimo!

Nikt nie może zabronić Częstochowianom wypowiadania się na tym forum. Wiele
      wpisów jednak jest czynionych poprzez podszywających się pod dane osoby
      klakierów, czy jak kto woli Troli. Jednak często nie merytoryczne wstawki np.
      Wlodka są pewnym wytłumaczeniem. Skoro taki Wlodek manipuluje wypowiedziami i
      ubliża forumowiczom nie trudno zrozumieć, że w podobny sposób odpowiadają inni.
      Powinniście być dla Nas - mieszkanców wzorem. I mimo ataków na moją osobę
      przykładowo nadal nimi jesteście. Oby tylko nie merytoryczne posty nie wzięły
      góry.

pozdrawiam
      PS / logujmy się wszyscy i będzie spokój. Albo co NAJTRUDNIEJSZE POSŁUGUJMY SIĘ
      NAZWISKAMI! DLA MNIE JEST TO OCZYWISTE, GDYŻ TAK MNIE WYCHOWANO W DOMU. WALCZ
      OTWARCIE.
      • Gość: storima Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych IP: *.d4.club-internet.fr 14.01.06, 15:49
        Drogi Tomaszu!
        Jestem za rzeczowymi wpisami i przeciw chamstwu.
        Uwazam, ze celowe przekrecanie nazwisk oponentow za
        atak osobisty.
        Forum wlasnie ma swoj urok, ze mozna pisac sobie anonimowo.
        Kto ma ochote, przedstawia sie z imienia i nazwiska.
        Dobrze wiesz, ze bylem jedna z osob , ktora tu publicznie z zadowoleniem
        dziekowala Tobie za pomyslnie przeprowadzona akcje 'uwolnienie ksiazki'.

Pozdrawiam
        • Gość: HeilH Re: Do 'storimy' i jej podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:55
          Wlodek czyli forumowy outsaider to przejaw chamstwa na potege.
          Ubliza niemal wszystkim i w dodatku pisze tak glupio ze nawet z tego sie nie da
          smiac.Moze jemu "obiektywna storimo"zwrocilabys uwage.
          Wszak to twoj kolega ze opozycji solidarnosciowej.
          Tacy powinni byc kulturalni i swiecic przykladem.
      • mundo.v Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych 15.01.06, 02:27
        • Gość: kruszinka Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych IP: *.pool80182.interbusiness.it 15.01.06, 10:30
          Gazeta ktora pojawia sie w tytule to ta sama ktorej nazwe poprawnie pisze sie
          jako "OSSERVATORE ROMANO" ?
          Chlopcy nie jest wielkim problemem w dzisiejszych czasach znalezc informacje na
          temat pisowni wyrazow w jezykach obcych.
          Tymbardziej jezeli cos cytujemy.
          • Gość: storima Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych IP: *.d4.club-internet.fr 15.01.06, 10:34
            Gość portalu: kruszinka napisał(a):

> Gazeta ktora pojawia sie w tytule to ta sama ktorej nazwe poprawnie pisze sie
            > jako "OSSERVATORE ROMANO" ?
            > Chlopcy nie jest wielkim problemem w dzisiejszych czasach znalezc informacje na
            >
            > temat pisowni wyrazow w jezykach obcych.
            > Tymbardziej jezeli cos cytujemy.

Ja o tym dobrze wiem. 'obserwatore romano' to nick jednego z forumowiczow.
            • Gość: zdezorientowany Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:57
              a ja nie mogę zrozumieć jakim prawem ktoś obraża drugą osobę i to w tak
              ordynarny sposób jak tu na tym forum. Dlaczego jest to tolerowane. Podobno nie
              wolno obrażać, wyśmiewać, ubliżać człowiekowi bo narusza się jego godność.
              Wszędzie obowiązuje ochrona danych osobowych, nawet najgorsi przestępcy o
              których piszą gazety przedstawiani są inicjałami, a tutaj wymieniane są
              nazwiska konkretnych osób i lecą paszkwile za paszkwilami, czy wobec prawa jest
              to w porządku? Nie rozumię, może mi to ktoś wyjaśnić?
    • Gość: xx Re: Do 'obserwatore romano' innych podobnych IP: *.icis.pcz.pl 15.01.06, 22:16
      Masz racje storimo. Masz moje poparcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka