daisy8 12.02.05, 11:18 jak ja nie lubię rannego wstawania........ ale jak......cały dzień mam nie udany..... ehh...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: sen 12.02.05, 11:21 Podejdz do tego inaczej Masz przed soba caly dzien i mozesz z niego korzystac )) Zyc nie umierac ) Odpowiedz Link
jumar1 Re: sen 12.02.05, 11:36 ki ki ki ki ki ki ki ki kiPPPP ...ale bedziesz miała dłuuuuuuuuugi dzień! Pzdr. Odpowiedz Link
anisua Re: sen 12.02.05, 11:47 baaaaaaardzo śmieszne nie cierpię rano wstawać.... ale pracę lubię,więc trza się przemóc Odpowiedz Link
anula001 Re: sen 12.02.05, 11:49 koniec dobrego, ja tez cholerka wracam do pracy w poniedzialek((((( a tak mi dobrze bylo... Odpowiedz Link
anula001 Re: sen 12.02.05, 11:58 musze az 2 nastawic, bo przez ponad 2 tygodnie wstawalam jak Bog dal) Odpowiedz Link
konrado80 Re: sen 12.02.05, 12:00 ja tak jak Ania jutro do pracy ale wystarcza mi budzik w tel ) Odpowiedz Link
anisua Re: sen 12.02.05, 12:05 ja sie obstawiam dwoma... i zdarza mi się nie słyyyyyyyyyszeć a potem masakra nie wiem co pierwsze robić... chodzę po scianach... Odpowiedz Link
konrado80 Re: sen 12.02.05, 12:07 to ja mialem taki numer ze nastawilem budzik ale 1 godz pozniej niz mialem wstac ) ale moja kotka byla na posterunku i mnie obudzila ))hehe Odpowiedz Link
coobad budzenie 12.02.05, 13:41 też cię kot budzi, jak zaśpisz?! mój jest bezbłędny! jak mam wstać rano, a nie daję oznak świadomości, biega wokoło, miałczy, wskakuje na łóżko - ale TYLKO jak zaśpię! w wyson nic takiego nie robi! a co do budzików, to BUDZIKOM ŚMIERĆ!!! nie ma nic lepszego, żeby skutecznie spieprzyć sobie dzień, niż ostry, przenikliwy dźwięk budzika rano!!! człowiek niedość, że zdołowany bo musiał rano wstać, to jeszcze go takie ochydne piii pii pii pii budzi! matko! ja mam funkcję budzenia w wieży i włączam na 0625 na RMF. to buracka stacja, ale rano są często fakty, więc wiem że przy pierwszych (0630) muszę wstać, przy drugich (0700) muszę być wykąpany, a trzecie (0730) powinienem wysłuchać w samochodzie... no i nie ma takiej padaczki, żeby wyłączyć muzyczka sobie leci, ja jeszcze 10 minut poleguję, potem wstawam i nie jest tak pusto... radyjko gra, jest OK! Odpowiedz Link
daisy8 Re: sen 12.02.05, 12:32 no niestety ja w czwartek hm,... zaspałam.... miałam wstać o 7.00 i budzik mi zadzwonił... tyle że ja go wyłączyłam i obudziłam się 16.15... i wtedy to był fajny dzień... co prawda miałam małą aferę że gdzie ja byłam ale warto było.... polecam każdemu...... z pozdrowieniami daisy Odpowiedz Link