Dodaj do ulubionych

KRADZIEŻE AUT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:10
Z jakiej ulicy lub dzielnicy w Cz-wie są najczęściej kradzione auta?? I jakie
marki i modele przeważają?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.01.06, 15:50
      Gość portalu: Kierowca napisał(a):

> Z jakiej ulicy lub dzielnicy w Cz-wie są najczęściej kradzione auta?? I jakie
      > marki i modele przeważają?

Zależy !
      Chodzi o te samochody ktore giną w rzeczywistości czy fikcyjnie, bo to wazne.
      • Gość: Zen z Samsona Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:03
        Niech tylko, który sprubóje podwędzić moją fure to ładne wciry go czekają :]
        • Gość: Jola Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.01.06, 16:43
          Gość portalu: Zen z Samsona napisał(a):

> Niech tylko, który sprubóje podwędzić moją fure to ładne wciry go czekają :]

No ale nie takie chyba jak w tym no, Koniecpolu !!
        • Gość: Robert Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:59
          Założe się, że masz czarne stare bmw:))
        • Gość: paweł Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.prenet.pl 20.01.06, 19:49
          Nie martw się o swoją furę, nikt jej nie ukradnie, o konia ciężko. To jest
          wątek o samochodach, a nie furach
    • Gość: Kierowca Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:28
      podbijam
      • Gość: ja Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:59
        najczesciej kradną pod auchan (audi) tesco(wszystko)
        raków,bleszno - audi,seat,vw. Od pazdziernika znam 7 przypakdów ,mnie tez
        ukradli i sie zainteresowalem
        • Gość: juzio Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:00
          mi ukradli w alejach
          • Gość: Kierowca Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:39
            A jakie miałeś auto? i czy to było w dzień czy w nocy? pytam bo pisze prace o
            tym.
            • Gość: ja, Re: KRADZIEŻE AUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:57
              audi a3, w nocy. Kumpel 2 tyg. wczesniej na tym samym osiedlu stracił nową
              ibizke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka