Dodaj do ulubionych

Do Uczniów ANDERSA

24.01.06, 14:54
Bardzo proszę osoby uczące się w tej szkole o kontakt, również jesli macie
kogos znajomego lub z rodziny w tej szkole. To wazne bo chcę odnaleźć pewną
osobę. Proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: majapszczolka Re: Do Uczniów ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:48
      powodzenia ze "dzieci" tu zajrza... raczej dorosli, nauczyciele...
      • Gość: Blanka Re: Do Uczniów ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:58
        Uwazam ze uczniowie tez tu zagladaja. Swiadcza o tym chociazby posty o
        studniowkach. Licealisci to juz nie dzieci. A to forum jest chyba jedynym tak
        popularnym czestochowskim forum. Najbardziej pomogl by mi ktos z uczniow tej
        szkoly bo musze odszukac pewna uczennice a nauczyciele maja zbyt wielu ucznoiw
        zeby kogos kojarzyc tym bardziej ze nie znam jej nazwiska, wiem tylko ze
        mieszka w okolicach Rakowskiej i ma na imie Agnieszka i chodzi albo do Andersa
        albo do Norwida, bo na pewno miala w ta sobote studniowke a te dwie szkoly
        mialy w ta sobote. Wiem tez z kim byla na tej studniowce. Interesuje mnie czy
        na pewno chodzi do Andersa,jak ma na nazwisko. tylko tyle. Lub namiary na kogos
        kto mi powie czy taka osoba chodzi do tej szkoly.Prosze o pomoc!
        • Gość: kasiaa Re: Do Uczniów ANDERSA IP: *.trustnet.pl 24.01.06, 16:16
          boshh widzę ze bardzo ci zalezy na tym zeby znalezc ta agnieszke bo juz ja tyle
          czasu szukasz..... powodzenia:P
          • Gość: X Re: Do Uczniów ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:37
            Musze ja znalezc koniecznie bo wie cos co jest wazne bardzo. przeciez ktos na
            pewno musi ja znac.Wlasciwie to ja komus pomagam ja znaleac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka