Dodaj do ulubionych

ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.01.06, 15:13
SUCZKA OK 2LAT MIESZANIEC O BARDZO KRÓTKIEJ JASNO-BRĄZOWEJ SIERŚCI.
DOBRZE UŁOŻONA, NAUCZONA CZYSTOŚCI, WESOŁSA, MOZE BYĆ Z DZIEĆMI!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:31
      Już Ci się znudziła????
      • edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 15:35
        NIIIE!!!!!!
        PRZYGARNĘŁAM JĄ W SOBOTE W NOCY.A MAM JUZ JEDNA SUCZKĘ W DOMKU.PIESKI SIE NIE
        POLUBIŁY:(
        • Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:36
          Przepraszam.
          • edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 15:38
            PROSZĘ!!!
            MOZE CHCESZ SIE NIA ZAOPIEKOWAC BO JEST PRZEMIŁA I NAPEWNO BEDZIE BARDZO WIERNA!
            • Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:43
              Mam psa, sześcioletniego, wspaniałego wiernego i kochającego. Niestety, nie
              tolerowałby innego na swoim terytorium. A szkoda. Pamiętam, 2 lata temu też
              szukaliśmy domu dla pieska, którego ktoś porzucił. Próbowaliśmy zaprzyjaźnić
              obydwa psy. Bez powodzenia. Ale na szczęście znaleźliśmy mu dom i troskliwych
              opiekunów. Powodzenia.
      • andrzej3227 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 07:09
        Można powiedzieć,że ma już nowego opiekuna.Jest miła,grzeczna i posłuszna;
        tylko ta rozpacz w jej oczach....Kiedy to minie....
    • edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 21:38
      czy nikt nie może się zlitować nad pieseczkiem.:-(.
      schronisko nie jest wyjściem,a tak mi radzą znajomi.:-(
    • Gość: rere Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 07:55
      Zamieść ogłoszenia na www.dogomania.pl/ i www.4lapy.pl/home.php
      powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka