edyta9942 30.01.06, 15:13 SUCZKA OK 2LAT MIESZANIEC O BARDZO KRÓTKIEJ JASNO-BRĄZOWEJ SIERŚCI. DOBRZE UŁOŻONA, NAUCZONA CZYSTOŚCI, WESOŁSA, MOZE BYĆ Z DZIEĆMI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:31 Już Ci się znudziła???? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 15:35 NIIIE!!!!!! PRZYGARNĘŁAM JĄ W SOBOTE W NOCY.A MAM JUZ JEDNA SUCZKĘ W DOMKU.PIESKI SIE NIE POLUBIŁY:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:36 Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 15:38 PROSZĘ!!! MOZE CHCESZ SIE NIA ZAOPIEKOWAC BO JEST PRZEMIŁA I NAPEWNO BEDZIE BARDZO WIERNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:43 Mam psa, sześcioletniego, wspaniałego wiernego i kochającego. Niestety, nie tolerowałby innego na swoim terytorium. A szkoda. Pamiętam, 2 lata temu też szukaliśmy domu dla pieska, którego ktoś porzucił. Próbowaliśmy zaprzyjaźnić obydwa psy. Bez powodzenia. Ale na szczęście znaleźliśmy mu dom i troskliwych opiekunów. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej3227 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 07:09 Można powiedzieć,że ma już nowego opiekuna.Jest miła,grzeczna i posłuszna; tylko ta rozpacz w jej oczach....Kiedy to minie.... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9942 Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 21:38 czy nikt nie może się zlitować nad pieseczkiem.:-(. schronisko nie jest wyjściem,a tak mi radzą znajomi.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: ODDAM DO ADOPCJI SUCZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 07:55 Zamieść ogłoszenia na www.dogomania.pl/ i www.4lapy.pl/home.php powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś