Dodaj do ulubionych

RMF Maxxx zamiast Radia Fon

IP: *.parkitka.prenet.pl 31.01.06, 21:10
gdzie bedziemy teraz sluchac meczykow???????????????????

moze radio nie bylo najlpesze ale relacje z meczy byly na bardzo wysokim
poziomie..
szkoda:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:23
      Tego nowego tworu na pewno nie będę słuchał. Starczy RMF FM Maxxa niech sobie
      wsadzą gdzieś. Ja chcę lokalnego radia !!! Teraz nie będzie:
      - relacji sportowych z udziałem drużyn z naszego regionu
      - giełdy pracy
      i wielu innych naprawdę ciekawych i potrzebnych serwisów.

A może ja chcę "głębokie" informacje z regionu. Płytka rozrywka mi starczy na Vivie.

Dziękuję redakcji "Fonki" i wszystkim, którzy się przez nią przez 11 lat
      przewinęli za to co było ...
      • Gość: Gadgeto Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:20
        Radio RMF Maxxx jest poprostu do dupy. Muza typowo komercyjna. Bedzie mi
        brakowało Radia Fon gdzie siłą napędową były wiadomośći z regionu, giełda
        pracy, i przez wszystkich najbardziej lubiane relacje ze spotkań sportowych.
        Szkoda, ale napewno ktoś pomyśli nad jakimś projektem. Pozdrawiam mądrych ludzi
      • Gość: Izabelll Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:55
        To jakaś pomyłka!!! Ludzie oddajcie nam nasze radio-SŁUCHACZE TEŻ SIĘ LICZĄ!!!
        Wspaniali prowdzący,super audycje-gdzie to się podziało???Gdzie emocje
        sportowe???Zawdzięczam fonce całe ostatnie udane wakacje,gdzie dzięki
        zaproszeniom,wygranym ubawiłam się jak nigdy dotąd w naszym mieście!!! A teraz
        bezduszna,martwa muzyka.Pozdrawiam serdecznie i gorąco wszystkich wspaniałych
        pracowników RADIA FON-odwaliliście kawał dobrej roboty!!!
    • Gość: ckm fan nie ma meczy nie ma radia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:37
      co to wogule jest za maaaaxxxx? nie dosc ze nam wojewodztwo hanysy zabrali to
      jeszcze lajkoniki radio!
      • Gość: mistrz Re: nie ma meczy nie ma radia!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 31.01.06, 23:50
        znowu żydowska masoneria zabiera ćzęstochowie to co nasze i niepowtarzalne
        kiedy wreszcie nastąpi kres żydowstwa w olsce oj przydałby się teraz Gomółka
    • Gość: ziut A gdzie relacje z meczów !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 31.01.06, 21:47
      Mam pytanie czy w tym radiu wysłuchamy raelacji z meczów AZS-u iCKM-u
      • Gość: em Re: A gdzie relacje z meczów !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czest.enion.pl 09.02.06, 08:02
        wysluchasz w lokalnych radiach: Maryja, Fiat....
    • Gość: ble,ble Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:00
      Kiedyś miałem przyjemność pracować w Fon'ce. Ale to było dawno i w czasach
      kiedy to było PRAWDZIWE RADIO. Ale niestety przez takich jak knysak (mała
      litera - brak szacunku)zeszło na PSY!!!!!!!!!Szkoda, ale dobrze, że to RMF, a
      nie jakaś katolicka papka.
      • Gość: radiowiec Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:03
        hej ble ble,zgadzam sie z Tobą w 100 % że dawniej radio FON to było prawdziwe radio,nie wiem w jakim czasie Ty ale ja byłem pracownikiem tego radia od poczatku jego istnienia do 1998 roku i uwazam ze wielu ludzi pracujących wowczas za sitkiem realizowalo sie genialnie,niestety w pewnym momencie przyszła nowa miotła zaczęła zamiatac po swojemu a koncowy efekt widac dzisiaj...POZDRAWIAM WSZYSTKICH BYŁYCH FONIAKOW
        • Gość: ciekawy Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:48
          Radia Fon zacząłem słuchać od samego początku jego istnienia i tak przez 3 lata.
          Było naprawdę dobre, jeżeli chodzi o stację regionalną. Potem coś się popsuło i
          radio zeszło "na psy". Wtedy też przestałem go słuchać.
          Jeżeli ktoś chce stworzyć u nas regionalną rozgłośnię to niech się postara, aby
          była naprawdę regionalna (muzyka i informacje w wyważonej proporcji), bo inaczej
          to niech nawet nie zaczyna - szkoda tylko roboty.
          Podejrzewam, że tego typu rozgłośnia musiałaby mieć jakichś mocnych sponsorów. W
          dzisiejszej rzeczywistości komercja zabija wszystko (chodzi o finansowanie).
        • Gość: figa z makiem Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:36
          To chyba nieźle byłeś pijany jak tam pracowałeś. Fon zaczęło działać w 1995
          roku.
        • Gość: ble,ble Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:01
          Też byłem od początku. Dopiero jak przyszli ludzie z City tam pracować,
          powiedziałem jak większość papa. Pozdrawiam wszystkich byłych Fon'owców.
      • Gość: max to nigdy nie było radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:11
        najwy zej to jak sobei rtadyjko wyobrazano
      • Gość: qbeck Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:36
        może radio nie było na najwyższym poziomie, ale lubiłem go posłuchać i będę je
        darzył dużym sentymentem, przede wszystkim z uwagi na relacje z meczów AZSu i
        Włókniarza. Poza tym muzyka bardzo przyzwoita. Szkoda, ze tak sie dzieje...
        Coraz mniej rzeczy typowo częstochowskich, nieodmiennie kojarzących sie z naszym
        miastem. Kiedy przyjeżdżałem za studiów do Czewy, włączałem tę czasem troche
        irytującą Fonkę, słuchałem relacji Kondzia Pakosza i czułem, że jestem us
        siebie... Pozdrowienia dla całej załogi Radia FON
    • Gość: Glinek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:04
      Relacje z meczów azs-u i włókniarza beda na stronie telewizji Zmiasta.pl tylko
      szukaja sponsora na ten cel bo sie wiąze to z kosztami oczywiscie.
    • Gość: realista po co nam drugi RMF IP: 82.160.8.* 31.01.06, 22:35
      mamy juz jeden RMF z beznadziejnymi spikerami i kretynskimi ciekawostkami (chyba
      sa dla idiotow)wkolko ta sama muzyka, po co nam drugie dziadostwo
      • Gość: gość Re: po co nam drugi RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:39
        kto nam bedzie teraz pomagał szukać sponsorów
        byliście kochani szkoda że tak się stało
    • Gość: darek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: 80.53.75.* 31.01.06, 22:54
      radio rmf i zet ,c trudno je rozróznic w około ta sama muzyk .w radiu fon było
      inaczej w różnych dniach tygodnia można było posłuchac zróznicowanej muzyki
      .momentami zastanawiałem się czy to jest naprawdę radio regionalne ROBI SIę
      SMUTNO . DIEKI WAM FON
    • Gość: Marconi Częstochowa bez radia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:04
      Czyli Częstochowa pozostała bez własnego radia (nie liczę katolickich). Jest to
      być może dobry sygnał dla tych, którzy są pomysłowi, dysponują odpowiednią
      wiedzą no i oczywiście pewną gotówką, by otworzyć w Częstochowie prawdziwe
      lokalne radio. Może warto pomyśleć o reaktywacji radia Marconi (to był
      klimat!!), lub założyć radio "Częstochowa"?
      Gdybym tylko miał wykształcenie w tym kieruknu, na pewno bym o czymś takim
      pomyślał...
    • Gość: max GŁEBOKIE RMF:-)))))))))))))))))):-0, łołłłłłłłłłłł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:10
      "Mamy obiecane, że lokalne wieści będą zajmować 12 proc. tygodniowego czasu
      antenowego. Zmieni się jednak forma ich podawania: będzie szybko, krótko,
      zabawnie i nie za głęboko, bo głębsze informacje można znaleźć w głównym RMF-
      ie -"

no teraz zapewne posłuchamy jak brzmi dno, czyli denko
    • Gość: k Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:26
      Może jednak ktoś coć kiedyś i zacoś uruchomi jakieś radio (może być bylejakie
      ale własne)
      • Gość: fofolek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:32
        Piotrek Kazmierczak i Piotrek Trzcinski planuja otworzenie stacji internetowej
        ktora ma zamiar przeksztalcic sie w FM... z tego co wiem [takie chodza ploty]
        praca wrze bo juz sa wstepne rozmowy apropo lokali... wierze ze im sie uda
        tymbardziej ze obaj sie znaja na swojej pracy no i napewno maja duzo znajomych w
        tej branzy ktorzy tez pomoga? Wierze w WAS!!
        • Gość: Marconi Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:17
          Mam nadzieję, że im się uda!
          Z pewnością będą mieć sporą rzeszę słuchaczy. Choćby po wypowiedziach w tym
          wątku widać, że RMF Maxxx nie będzie miał zbyt wielu zwolenników.
        • Gość: DWójcik nowe radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:14
          Jeżeli to prawda, to ja deklaruję swój wkład w to radio (wkład pracy, kaski
          niestety nie mam...). Częstochowa teraz jest głucha. Musimy mieć własne radio, w
          którym byłoby miejsce na informacje z miasta (dokładnie wszystko, co będzie
          warte uwagi), relacje sportowe, animacje i wspieranie lokalnej kultury, itd...
          Musimy się zjednoczyć, bo tak dalej być nie może!!!

"Radio FON, to nie Twoi słuchacze tutaj stoją! To Twoje sieroty..."
        • Gość: Piotr "Maxikaz" Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:44
          Witam Was:)
          istotnie rozmowy lokalowe trwaja. w chwili obecnej zamierzamy uruchomic stacje
          internetowa nadajaca juz 24h w ktorej oprocz nadawanego co sobote DARKPARTY
          znajdzie sie reaktywowany MegaFon a wmiere rozwoju wiecej programow live.
          W chwili obecnej moge potwierdzic rowniez ze znajda sie tam relacje na zywo z
          meczy AZS Częstochowa. Komentatorem spotkan siatkarzy bedzie znany Wam z anteny
          R.Fon - Konrad Pakosz. Prawdopodobna pierwsza relacja juz 18 lutego czyli mecz z
          Mostostal-Azoty SSA Kędzierzyn - Koźle
          wiecej bierzacych informacji na ten temat znajdziecie na www.maxikaz.net
          Pozdrawiam
          Piotr "Maxikaz" Kaźmierczak
    • Gość: Jendrek29 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:51
      Sczerze , to niezbyt ulubione moje radyjko w Cze-wie , ale relacje z imprez
      sportowych napewno mi będzie brakować - w koncu jestem kibicem i to był mój
      jedyny kontakt na live.Swoją droga pozdrawiam RMF (rozwijajcie sie jak
      najlepiej),ale nie zabierajcie nam (Częstochowskim kibicom) przezć pełnych
      wrażeń z imprez sportowych. Ps. w co wątpie:(
    • Gość: axl Wreszcie koniec amatorów IP: *.brama.prenet.pl 31.01.06, 23:54
      Poza meczami radi było do d..., a ludzi e w nim jeszcze gorzej do d..
      • Gość: ccs Re: Wreszcie koniec amatorów IP: *.cable.wsm.wielun.pl 09.02.06, 10:47
        A ci idioci z nowej RMFki to profesjonaliści? Probują być śmieszni, ale im to nie wychodzi. Do tego te przymulone głosy. A największe gratulacje dla DJ'ów którzy zasób swoich płyt ograniczyli do 4 składanek i grają w kółko to samo. Ile razy dziennie można słuchać jednej piosenki? 10 razy? 15.....? Dla mnie RMF Maxxx to bardzo nieudana kopia radia Eska, które mimo muzyki w podobnym stylu, potrafi być radiem typowo lokalnym (mam na myśli wrocławską Eskę, innych nie znam).
    • Gość: słuchacz Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.02.06, 00:04
      Były lokalne wiadomości, relacje z imprez jak i ich organizowanie, była dobra
      muzyka i dobre audycje, - za to teraz będzie "medialna sieczka", zresztą jedna
      z wielu w eterze... Porażka...
      • Gość: koles jakby kazdy z tej wiochy rzucił zolasza co miesiac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:13
        to by sie uzbieralo troche kaski i fonka mogla by istniec a tak trzeba bedzie
        sie przestroic na jakies gowno z krakowa zwane RMF
        zreszta rmf i zet to najwieksze gowniane radia w calej polsce nie slucham tego
        chlamu i nie place od dzis za abonamentu radiowo telewizyjnego
        wkoncu kilka milionow polakow nie moze sie mylic
        korwa beda puszczac jakies zasrane gowno typu caly tydzien mega hitem żaba frog
    • Gość: Żbik Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:14
      Każdy z nas jeżdzi po Polsce i słucha radia w samochodzie. W każdym większym mieście, a chyba Częstochowa należy do takich, jest co najmniej kilka rozgłośni radiowych! A co jest u nas?? A nic sie nie dzieje w tym temacie. To skandal!! Gdzie są nasi biznesmeni i radiowcy (nie wspomne o władzach lokalnych!),którzy mogliby sie zebrac i utrzymac dla lokalnej społeczności jakąś rozgłośnie radiową! To dla naszego dobra! Sorry ja nie chce tylko słuchać rozgłośni katolickich nadających na naszym terenie. Apeluje do wszystkich, którzy mogą coś w tym temacie co zrobić! Magda F. ze "Złotych Przebojów"- ratuj nas!!! :-)
      • Gość: szmul Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 01:00
        władze to juz sie lepiej niech nie zbieraja na radio dla nas bo przy obecnych
        wladzach powstanie kolejna katolicka rozgłosnia w twoim domu :] szkoda radia
        fon, relacje sportowe mieli spoko, a i megafonu przyjemnie bylo posluchac,
        wiadomosci dla kierowcow tez sie bardzo przydawaly - wielokrotnie pozwalaly
        niknac korka, a co bedzie teraz?? okaze sie, ale pewnie nic dobrego... byle tak
        dalej to zamiast na tereny wiejskie ludzie mający dosc duzych miast beda sie
        zjezdzac do nas :]
    • Gość: mateusz Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 02:02
      ja chciałbym pozdrowić Dorotę Cierpińską!
      była ekipa Masy Krytycznej dziękuje za współpracę :)
      • Gość: Czestoch Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 05:50
        Masakra. Dla mnie rowniez radio kojarzylo sie z ukochana czestochowa, a teraz
        zastapi ja masowka rmfowska ktorej nienawidze. Dlaczego nie bedzie, relacji
        sportowych??? Na pewno w tym samym kierunku pojda wiadomosci lokalne: Nozownik
        w okolicy" albo: " gwalt na 13-latce". Ot wiadomosci lokalne.
        Ja takze nie chce piep...go maxxxa
        • Gość: FonFanka Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:48
          Mariusz Osyra to jeden z moich ulubionych prowadzących.
          Czy zostaje w nowej redakcji? Please!;*
    • Gość: oli Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: 82.160.21.* 01.02.06, 08:09
      Tak jak Wszyscy gdzie teraz bedziemy sluchac prawdziwych wiadomosci z regionu
      wiadomosci sportowych ,drogowych ,kulturalnych iwiele innych ciekawych tematow
      znaszego miasta i okolicy i konkursy byly i mozna bylo wygrac bilety na rozne
      imprezy iwiele innych ciekawy rzeczy sie dowiedziec.Pozdrawiam tych co stracili
      prace. Szkoda ijeszcze raz ,,SZKODA''
    • Gość: pojebiani Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:17
      kogo wy słychac w swoich notowaniach które wzieliscie z gór,starych bab,cz-wa
      to popierdo........ miejscowosc.Czarna mafia sprzedała wojewodztwo a teraz
      radio fon,co za sku..synstwo,najlepsze radio w okolicach kogo my teraz
      bedziemy słuchac
    • suzi79 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon 01.02.06, 08:29
      przykro bedzie bez tych wszystkich lokalnych audycji - mialy swoj urok i
      czestochowianie mogli sie zawsze dowiedziec co gdzie kiedy i dlaczego
      slowa uznania dla wszystkich z fonki i zachety na przyszlosc - liczeze kiedys
      sie znowu uslyszymy
    • Gość: P Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.adm.pcz.czest.pl 01.02.06, 08:33
      Sluchalem Fonki zawsze wieczorami, niezla muza, fajne niebanalne i luzne
      komentarze i najwazniejsze, jakie by nie bylo to bylo NASZE !!!!
      tylko w Fonce mozna bylo uslyszec o lokalnych wydazeniach, a teraz ... no coz,
      bedziemy dobrze zorientowani w sprawach Malopolski :(

PS. jak jade do Krakowa slucham RMF Maxxx i to niezle radio, ale na 1-2h
      sluchania, prawie caly czas muzyka, malo gadania, serwisy informacyjne takie
      same jak w zwyklym RMF, poprostu to kanal tematyczny glownego RMF - nawet sie
      nie ludze, ze bedzie w tym choc 1% informacji lokalnych :(
    • Gość: TTT Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:47
      ciekawe z ilu was juz za miesiac doceni nowe radio i nie bedzie pamietalo o
      Fon, radio to upadlo juz dawno na psy i kierowane bylo chyba tylko do ludzi
      sluchajacych hip-hopu :( no ale relacje sportowe, fakty z miasta tego zabraknie
      na pewno, nie wiem jak mozna powiedziecze beda plytkie wiadomosci, bo te
      glebsze sa na głownej stacji, parodia
      • Gość: Moim zdaniem Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:14
        Ej no, nie przesadzajcie! RMF MAXXX jest COOOOOOOOL! najlepsze radio na
        świecie!!!!!!!!!
    • Gość: Jarek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 09:37
      Dziękujemy Wam.

Wielka szkoda, że zanika ostatnie naprawdę nasze Częstochowskie radio.
      Zaczęło się od Radia Częstochowa, był to krótki epizod kiedy na antenie Radia Katowice nadawane były od 6 do 8 rano lokalne informacje. Ale było i skończyło się, podobno zdaniem krajowej rady nie może istnieć rozszczepialność programów lokalnych w odniesieniu do rozgłośni publicznych.
      Później skończyło się Radio City, potem zabrali nam województwo a obecnie i ostatnie nasze Radio Fon.
      Pozostanie nam jedynie hanysowskie Radio Katowice, w którym, żeby być obiektywnym pojawiają się ważniejsze informacje z Częstochowy w ilości kilkudziesięciu sekund na dobę. Albo Radio Fiat lub Jasna Góra w których oprócz codziennej modlitwy próżno szukać informacji z regionu, wydarzeń sportowych czy informacji drogowych.
      Cóż województwo nam zabrali, to po co im lokalne radio, zabierzmy im i tą ostatnią pamiątkę lokalnej suwerenności.

Dziękujemy Wam za te 10 lat bycie z nami i przy nas.
    • Gość: AsTeRiX1986 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:06
      Niee Ja Sie Ztym Nie Zgadzam Ja Chce Radio Fon A Nie Jakies RMF Maxxx Zadam Od
      Radia RMF Aby Prowadzilo Bezposrednie transmisje Z Meczow Siatki Zula Pilki i
      reszty zespolow tak nie moze byc;(;(;(;(;( Komu Przeszkadzalo To Radio.Radio
      Fon Było Jedynym Radiem W Czestochowie Ktore Prowadzilo bezposrednie transmisje
      z Meczow!!!Kibice Sportu Wzywam Was Zbuntyjmy sie Przeciwko temu !!!!
      • Gość: kris Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:15
        Szkoda wielka że zabrali nam Fon-ke. Radio nasze częstochowskie. Ani teraz
        relacji z meczów AZS-u i Włókniarza (wyjazdowych przede wszystkim) i naszych
        lokalnych informacji. SZkoda. Nie wróże dużej popularności nowemu tworowi.
        Wierzę że Fonka powróci!!!
        • Gość: pfff Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:54
          Fon bylo do dupy
          • Gość: DW odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:20
            ...jak i większość jego przeciwników.
            To przez takich, jak Ty to radio zostało zlikwidowane!
          • Gość: miki21 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.crowley.pl 01.02.06, 12:22
            Myślę żę problemem jest tu brak nowych częstotliwości. Gdyby było ich więcej to
            RMF Maxxx mógłby nadawać na innej nowej częstotliwości a FON dalej by istniał.
            Wtedy wszyscy byliby zadowoleni. Teraz niestety z powodu brako nowych
            częstotliwości stacje są zmuszone kupować inne radia aby stworzyć sieć.
          • Gość: ccs odp 2 IP: *.cable.wsm.wielun.pl 10.02.06, 10:07
            Może jakieś uzasadnienie tego stwierdzenia...? Byłoby miło...
        • Gość: bolo69 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:16
          no szkoda, ale dlaczego nie beda relacjonowac meczy??? mogli chociaz to wynegocjowac! rmf maxx pewnie lada kupa bedzie, jak normalny rmf: muzyka dla pana szczepana z 2 dzieci i zona przy kuchni!!! ehhh.... szkoda
        • Gość: ojciec krisa Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:53
          Kris wracaj do domu na obiad.....matka czeka z bigosem!!!
    • Gość: wkurzona słuchaczk Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.trustnet.pl 01.02.06, 13:03
      NIE ZGADZAM SIĘ na żadne radio rmfmaxxx, nienawidzę tej stacji, denerwuja mnie
      te szybkie wiadomości, ja żądam wiadomości z Częstochowy i okolic ,żądam
      również transmisji z meczów AZS i CKM ,żądam naszego RADIA FON , mnie
      odpowiadało , wszystko nam zabierają to jest przerażajace , pewno cieszy sie
      prezydent bo kto Go skrytykuje? jestem wkurzona do granic możliwości . DZIĘKUJĘ
      RADIU FON ZA WSZYSTKO , życzę WAM powodzenia , może uda sie WAM otworzyć jakieś
      miejscowe radio ? tego nowego nie będę słuchać, czy ktoś słucha głosów
      słuchaczy może się da coś zrobić? nie chcę rmf-u!!!!!!!!
      • Gość: an 54 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:14
        "Łysy" wszystkich przez ostatnie lata wy.....ł został cwaniaczek sam, może i
        na niego przyjdzie pora .Tak było w radiu "C" gośc przyjechał zrobił czystkę a
        na końcu i jego wy.....li.
        • Gość: fonek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:58
          Dobrze posłuchac takich głosów.
          Ale prawda jest taka, że Radio fon nie wróci. Po prostu kilku gościom przy
          kasie znudziło się posiadanie radia i pozbyli się go jak kolejnej firmy. Szkoda,
          ze zapomnieli o ludziach , którzy włożyli w to radio serce....

A teraz - nawet nie pozwolili prowadzącym godnie pożegnac słuchaczy - w piątek
          było dowidzenia, a od poniedziałku znowu nadaje fonka - jeszcze przez kilka dni
          bo panowie z maxa się nie wyrobili. Żałosne....

A najbardziej chyba ten prowadzący - raz wywalony wraca merdając ogonkiem po
          ochłapy.... (może jednak maxxx go weźmie - zdrajca! ) - eh szkoda gadać!
    • Gość: krzychu Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.21.pl / *.21.pl 01.02.06, 17:15
      ostatni bastion czestochowy zostal sprzedany robimy sie coraz bardziej miastem
      prowincjonalnym gdzie bedzie mozna teraz posluchac wyjazdowych meczow naszych
      druzyn TO JEST PO PROSTU TRAGEDIA....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka