Gość: mat IP: *.parkitka.prenet.pl 31.01.06, 21:10 gdzie bedziemy teraz sluchac meczykow??????????????????? moze radio nie bylo najlpesze ale relacje z meczy byly na bardzo wysokim poziomie.. szkoda:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:23 Tego nowego tworu na pewno nie będę słuchał. Starczy RMF FM Maxxa niech sobie wsadzą gdzieś. Ja chcę lokalnego radia !!! Teraz nie będzie: - relacji sportowych z udziałem drużyn z naszego regionu - giełdy pracy i wielu innych naprawdę ciekawych i potrzebnych serwisów. A może ja chcę "głębokie" informacje z regionu. Płytka rozrywka mi starczy na Vivie. Dziękuję redakcji "Fonki" i wszystkim, którzy się przez nią przez 11 lat przewinęli za to co było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadgeto Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:20 Radio RMF Maxxx jest poprostu do dupy. Muza typowo komercyjna. Bedzie mi brakowało Radia Fon gdzie siłą napędową były wiadomośći z regionu, giełda pracy, i przez wszystkich najbardziej lubiane relacje ze spotkań sportowych. Szkoda, ale napewno ktoś pomyśli nad jakimś projektem. Pozdrawiam mądrych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelll Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:55 To jakaś pomyłka!!! Ludzie oddajcie nam nasze radio-SŁUCHACZE TEŻ SIĘ LICZĄ!!! Wspaniali prowdzący,super audycje-gdzie to się podziało???Gdzie emocje sportowe???Zawdzięczam fonce całe ostatnie udane wakacje,gdzie dzięki zaproszeniom,wygranym ubawiłam się jak nigdy dotąd w naszym mieście!!! A teraz bezduszna,martwa muzyka.Pozdrawiam serdecznie i gorąco wszystkich wspaniałych pracowników RADIA FON-odwaliliście kawał dobrej roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm fan nie ma meczy nie ma radia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:37 co to wogule jest za maaaaxxxx? nie dosc ze nam wojewodztwo hanysy zabrali to jeszcze lajkoniki radio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: nie ma meczy nie ma radia!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 31.01.06, 23:50 znowu żydowska masoneria zabiera ćzęstochowie to co nasze i niepowtarzalne kiedy wreszcie nastąpi kres żydowstwa w olsce oj przydałby się teraz Gomółka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut A gdzie relacje z meczów !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 31.01.06, 21:47 Mam pytanie czy w tym radiu wysłuchamy raelacji z meczów AZS-u iCKM-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: A gdzie relacje z meczów !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czest.enion.pl 09.02.06, 08:02 wysluchasz w lokalnych radiach: Maryja, Fiat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble,ble Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:00 Kiedyś miałem przyjemność pracować w Fon'ce. Ale to było dawno i w czasach kiedy to było PRAWDZIWE RADIO. Ale niestety przez takich jak knysak (mała litera - brak szacunku)zeszło na PSY!!!!!!!!!Szkoda, ale dobrze, że to RMF, a nie jakaś katolicka papka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:03 hej ble ble,zgadzam sie z Tobą w 100 % że dawniej radio FON to było prawdziwe radio,nie wiem w jakim czasie Ty ale ja byłem pracownikiem tego radia od poczatku jego istnienia do 1998 roku i uwazam ze wielu ludzi pracujących wowczas za sitkiem realizowalo sie genialnie,niestety w pewnym momencie przyszła nowa miotła zaczęła zamiatac po swojemu a koncowy efekt widac dzisiaj...POZDRAWIAM WSZYSTKICH BYŁYCH FONIAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:48 Radia Fon zacząłem słuchać od samego początku jego istnienia i tak przez 3 lata. Było naprawdę dobre, jeżeli chodzi o stację regionalną. Potem coś się popsuło i radio zeszło "na psy". Wtedy też przestałem go słuchać. Jeżeli ktoś chce stworzyć u nas regionalną rozgłośnię to niech się postara, aby była naprawdę regionalna (muzyka i informacje w wyważonej proporcji), bo inaczej to niech nawet nie zaczyna - szkoda tylko roboty. Podejrzewam, że tego typu rozgłośnia musiałaby mieć jakichś mocnych sponsorów. W dzisiejszej rzeczywistości komercja zabija wszystko (chodzi o finansowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa z makiem Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:36 To chyba nieźle byłeś pijany jak tam pracowałeś. Fon zaczęło działać w 1995 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble,ble Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:01 Też byłem od początku. Dopiero jak przyszli ludzie z City tam pracować, powiedziałem jak większość papa. Pozdrawiam wszystkich byłych Fon'owców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max to nigdy nie było radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:11 najwy zej to jak sobei rtadyjko wyobrazano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbeck Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:36 może radio nie było na najwyższym poziomie, ale lubiłem go posłuchać i będę je darzył dużym sentymentem, przede wszystkim z uwagi na relacje z meczów AZSu i Włókniarza. Poza tym muzyka bardzo przyzwoita. Szkoda, ze tak sie dzieje... Coraz mniej rzeczy typowo częstochowskich, nieodmiennie kojarzących sie z naszym miastem. Kiedy przyjeżdżałem za studiów do Czewy, włączałem tę czasem troche irytującą Fonkę, słuchałem relacji Kondzia Pakosza i czułem, że jestem us siebie... Pozdrowienia dla całej załogi Radia FON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glinek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:04 Relacje z meczów azs-u i włókniarza beda na stronie telewizji Zmiasta.pl tylko szukaja sponsora na ten cel bo sie wiąze to z kosztami oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista po co nam drugi RMF IP: 82.160.8.* 31.01.06, 22:35 mamy juz jeden RMF z beznadziejnymi spikerami i kretynskimi ciekawostkami (chyba sa dla idiotow)wkolko ta sama muzyka, po co nam drugie dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: po co nam drugi RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:39 kto nam bedzie teraz pomagał szukać sponsorów byliście kochani szkoda że tak się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: 80.53.75.* 31.01.06, 22:54 radio rmf i zet ,c trudno je rozróznic w około ta sama muzyk .w radiu fon było inaczej w różnych dniach tygodnia można było posłuchac zróznicowanej muzyki .momentami zastanawiałem się czy to jest naprawdę radio regionalne ROBI SIę SMUTNO . DIEKI WAM FON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marconi Częstochowa bez radia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:04 Czyli Częstochowa pozostała bez własnego radia (nie liczę katolickich). Jest to być może dobry sygnał dla tych, którzy są pomysłowi, dysponują odpowiednią wiedzą no i oczywiście pewną gotówką, by otworzyć w Częstochowie prawdziwe lokalne radio. Może warto pomyśleć o reaktywacji radia Marconi (to był klimat!!), lub założyć radio "Częstochowa"? Gdybym tylko miał wykształcenie w tym kieruknu, na pewno bym o czymś takim pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max GŁEBOKIE RMF:-)))))))))))))))))):-0, łołłłłłłłłłłł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:10 "Mamy obiecane, że lokalne wieści będą zajmować 12 proc. tygodniowego czasu antenowego. Zmieni się jednak forma ich podawania: będzie szybko, krótko, zabawnie i nie za głęboko, bo głębsze informacje można znaleźć w głównym RMF- ie -" no teraz zapewne posłuchamy jak brzmi dno, czyli denko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:26 Może jednak ktoś coć kiedyś i zacoś uruchomi jakieś radio (może być bylejakie ale własne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fofolek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:32 Piotrek Kazmierczak i Piotrek Trzcinski planuja otworzenie stacji internetowej ktora ma zamiar przeksztalcic sie w FM... z tego co wiem [takie chodza ploty] praca wrze bo juz sa wstepne rozmowy apropo lokali... wierze ze im sie uda tymbardziej ze obaj sie znaja na swojej pracy no i napewno maja duzo znajomych w tej branzy ktorzy tez pomoga? Wierze w WAS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marconi Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:17 Mam nadzieję, że im się uda! Z pewnością będą mieć sporą rzeszę słuchaczy. Choćby po wypowiedziach w tym wątku widać, że RMF Maxxx nie będzie miał zbyt wielu zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójcik nowe radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:14 Jeżeli to prawda, to ja deklaruję swój wkład w to radio (wkład pracy, kaski niestety nie mam...). Częstochowa teraz jest głucha. Musimy mieć własne radio, w którym byłoby miejsce na informacje z miasta (dokładnie wszystko, co będzie warte uwagi), relacje sportowe, animacje i wspieranie lokalnej kultury, itd... Musimy się zjednoczyć, bo tak dalej być nie może!!! "Radio FON, to nie Twoi słuchacze tutaj stoją! To Twoje sieroty..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr "Maxikaz" Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:44 Witam Was:) istotnie rozmowy lokalowe trwaja. w chwili obecnej zamierzamy uruchomic stacje internetowa nadajaca juz 24h w ktorej oprocz nadawanego co sobote DARKPARTY znajdzie sie reaktywowany MegaFon a wmiere rozwoju wiecej programow live. W chwili obecnej moge potwierdzic rowniez ze znajda sie tam relacje na zywo z meczy AZS Częstochowa. Komentatorem spotkan siatkarzy bedzie znany Wam z anteny R.Fon - Konrad Pakosz. Prawdopodobna pierwsza relacja juz 18 lutego czyli mecz z Mostostal-Azoty SSA Kędzierzyn - Koźle wiecej bierzacych informacji na ten temat znajdziecie na www.maxikaz.net Pozdrawiam Piotr "Maxikaz" Kaźmierczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek29 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:51 Sczerze , to niezbyt ulubione moje radyjko w Cze-wie , ale relacje z imprez sportowych napewno mi będzie brakować - w koncu jestem kibicem i to był mój jedyny kontakt na live.Swoją droga pozdrawiam RMF (rozwijajcie sie jak najlepiej),ale nie zabierajcie nam (Częstochowskim kibicom) przezć pełnych wrażeń z imprez sportowych. Ps. w co wątpie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl Wreszcie koniec amatorów IP: *.brama.prenet.pl 31.01.06, 23:54 Poza meczami radi było do d..., a ludzi e w nim jeszcze gorzej do d.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccs Re: Wreszcie koniec amatorów IP: *.cable.wsm.wielun.pl 09.02.06, 10:47 A ci idioci z nowej RMFki to profesjonaliści? Probują być śmieszni, ale im to nie wychodzi. Do tego te przymulone głosy. A największe gratulacje dla DJ'ów którzy zasób swoich płyt ograniczyli do 4 składanek i grają w kółko to samo. Ile razy dziennie można słuchać jednej piosenki? 10 razy? 15.....? Dla mnie RMF Maxxx to bardzo nieudana kopia radia Eska, które mimo muzyki w podobnym stylu, potrafi być radiem typowo lokalnym (mam na myśli wrocławską Eskę, innych nie znam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.02.06, 00:04 Były lokalne wiadomości, relacje z imprez jak i ich organizowanie, była dobra muzyka i dobre audycje, - za to teraz będzie "medialna sieczka", zresztą jedna z wielu w eterze... Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles jakby kazdy z tej wiochy rzucił zolasza co miesiac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:13 to by sie uzbieralo troche kaski i fonka mogla by istniec a tak trzeba bedzie sie przestroic na jakies gowno z krakowa zwane RMF zreszta rmf i zet to najwieksze gowniane radia w calej polsce nie slucham tego chlamu i nie place od dzis za abonamentu radiowo telewizyjnego wkoncu kilka milionow polakow nie moze sie mylic korwa beda puszczac jakies zasrane gowno typu caly tydzien mega hitem żaba frog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żbik Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:14 Każdy z nas jeżdzi po Polsce i słucha radia w samochodzie. W każdym większym mieście, a chyba Częstochowa należy do takich, jest co najmniej kilka rozgłośni radiowych! A co jest u nas?? A nic sie nie dzieje w tym temacie. To skandal!! Gdzie są nasi biznesmeni i radiowcy (nie wspomne o władzach lokalnych!),którzy mogliby sie zebrac i utrzymac dla lokalnej społeczności jakąś rozgłośnie radiową! To dla naszego dobra! Sorry ja nie chce tylko słuchać rozgłośni katolickich nadających na naszym terenie. Apeluje do wszystkich, którzy mogą coś w tym temacie co zrobić! Magda F. ze "Złotych Przebojów"- ratuj nas!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmul Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 01:00 władze to juz sie lepiej niech nie zbieraja na radio dla nas bo przy obecnych wladzach powstanie kolejna katolicka rozgłosnia w twoim domu :] szkoda radia fon, relacje sportowe mieli spoko, a i megafonu przyjemnie bylo posluchac, wiadomosci dla kierowcow tez sie bardzo przydawaly - wielokrotnie pozwalaly niknac korka, a co bedzie teraz?? okaze sie, ale pewnie nic dobrego... byle tak dalej to zamiast na tereny wiejskie ludzie mający dosc duzych miast beda sie zjezdzac do nas :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 02:02 ja chciałbym pozdrowić Dorotę Cierpińską! była ekipa Masy Krytycznej dziękuje za współpracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestoch Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 05:50 Masakra. Dla mnie rowniez radio kojarzylo sie z ukochana czestochowa, a teraz zastapi ja masowka rmfowska ktorej nienawidze. Dlaczego nie bedzie, relacji sportowych??? Na pewno w tym samym kierunku pojda wiadomosci lokalne: Nozownik w okolicy" albo: " gwalt na 13-latce". Ot wiadomosci lokalne. Ja takze nie chce piep...go maxxxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FonFanka Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:48 Mariusz Osyra to jeden z moich ulubionych prowadzących. Czy zostaje w nowej redakcji? Please!;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: 82.160.21.* 01.02.06, 08:09 Tak jak Wszyscy gdzie teraz bedziemy sluchac prawdziwych wiadomosci z regionu wiadomosci sportowych ,drogowych ,kulturalnych iwiele innych ciekawych tematow znaszego miasta i okolicy i konkursy byly i mozna bylo wygrac bilety na rozne imprezy iwiele innych ciekawy rzeczy sie dowiedziec.Pozdrawiam tych co stracili prace. Szkoda ijeszcze raz ,,SZKODA'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojebiani Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:17 kogo wy słychac w swoich notowaniach które wzieliscie z gór,starych bab,cz-wa to popierdo........ miejscowosc.Czarna mafia sprzedała wojewodztwo a teraz radio fon,co za sku..synstwo,najlepsze radio w okolicach kogo my teraz bedziemy słuchac Odpowiedz Link Zgłoś
suzi79 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon 01.02.06, 08:29 przykro bedzie bez tych wszystkich lokalnych audycji - mialy swoj urok i czestochowianie mogli sie zawsze dowiedziec co gdzie kiedy i dlaczego slowa uznania dla wszystkich z fonki i zachety na przyszlosc - liczeze kiedys sie znowu uslyszymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.adm.pcz.czest.pl 01.02.06, 08:33 Sluchalem Fonki zawsze wieczorami, niezla muza, fajne niebanalne i luzne komentarze i najwazniejsze, jakie by nie bylo to bylo NASZE !!!! tylko w Fonce mozna bylo uslyszec o lokalnych wydazeniach, a teraz ... no coz, bedziemy dobrze zorientowani w sprawach Malopolski :( PS. jak jade do Krakowa slucham RMF Maxxx i to niezle radio, ale na 1-2h sluchania, prawie caly czas muzyka, malo gadania, serwisy informacyjne takie same jak w zwyklym RMF, poprostu to kanal tematyczny glownego RMF - nawet sie nie ludze, ze bedzie w tym choc 1% informacji lokalnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:47 ciekawe z ilu was juz za miesiac doceni nowe radio i nie bedzie pamietalo o Fon, radio to upadlo juz dawno na psy i kierowane bylo chyba tylko do ludzi sluchajacych hip-hopu :( no ale relacje sportowe, fakty z miasta tego zabraknie na pewno, nie wiem jak mozna powiedziecze beda plytkie wiadomosci, bo te glebsze sa na głownej stacji, parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moim zdaniem Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:14 Ej no, nie przesadzajcie! RMF MAXXX jest COOOOOOOOL! najlepsze radio na świecie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 09:37 Dziękujemy Wam. Wielka szkoda, że zanika ostatnie naprawdę nasze Częstochowskie radio. Zaczęło się od Radia Częstochowa, był to krótki epizod kiedy na antenie Radia Katowice nadawane były od 6 do 8 rano lokalne informacje. Ale było i skończyło się, podobno zdaniem krajowej rady nie może istnieć rozszczepialność programów lokalnych w odniesieniu do rozgłośni publicznych. Później skończyło się Radio City, potem zabrali nam województwo a obecnie i ostatnie nasze Radio Fon. Pozostanie nam jedynie hanysowskie Radio Katowice, w którym, żeby być obiektywnym pojawiają się ważniejsze informacje z Częstochowy w ilości kilkudziesięciu sekund na dobę. Albo Radio Fiat lub Jasna Góra w których oprócz codziennej modlitwy próżno szukać informacji z regionu, wydarzeń sportowych czy informacji drogowych. Cóż województwo nam zabrali, to po co im lokalne radio, zabierzmy im i tą ostatnią pamiątkę lokalnej suwerenności. Dziękujemy Wam za te 10 lat bycie z nami i przy nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsTeRiX1986 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:06 Niee Ja Sie Ztym Nie Zgadzam Ja Chce Radio Fon A Nie Jakies RMF Maxxx Zadam Od Radia RMF Aby Prowadzilo Bezposrednie transmisje Z Meczow Siatki Zula Pilki i reszty zespolow tak nie moze byc;(;(;(;(;( Komu Przeszkadzalo To Radio.Radio Fon Było Jedynym Radiem W Czestochowie Ktore Prowadzilo bezposrednie transmisje z Meczow!!!Kibice Sportu Wzywam Was Zbuntyjmy sie Przeciwko temu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:15 Szkoda wielka że zabrali nam Fon-ke. Radio nasze częstochowskie. Ani teraz relacji z meczów AZS-u i Włókniarza (wyjazdowych przede wszystkim) i naszych lokalnych informacji. SZkoda. Nie wróże dużej popularności nowemu tworowi. Wierzę że Fonka powróci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:54 Fon bylo do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:20 ...jak i większość jego przeciwników. To przez takich, jak Ty to radio zostało zlikwidowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki21 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.crowley.pl 01.02.06, 12:22 Myślę żę problemem jest tu brak nowych częstotliwości. Gdyby było ich więcej to RMF Maxxx mógłby nadawać na innej nowej częstotliwości a FON dalej by istniał. Wtedy wszyscy byliby zadowoleni. Teraz niestety z powodu brako nowych częstotliwości stacje są zmuszone kupować inne radia aby stworzyć sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccs odp 2 IP: *.cable.wsm.wielun.pl 10.02.06, 10:07 Może jakieś uzasadnienie tego stwierdzenia...? Byłoby miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo69 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:16 no szkoda, ale dlaczego nie beda relacjonowac meczy??? mogli chociaz to wynegocjowac! rmf maxx pewnie lada kupa bedzie, jak normalny rmf: muzyka dla pana szczepana z 2 dzieci i zona przy kuchni!!! ehhh.... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec krisa Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:53 Kris wracaj do domu na obiad.....matka czeka z bigosem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona słuchaczk Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.trustnet.pl 01.02.06, 13:03 NIE ZGADZAM SIĘ na żadne radio rmfmaxxx, nienawidzę tej stacji, denerwuja mnie te szybkie wiadomości, ja żądam wiadomości z Częstochowy i okolic ,żądam również transmisji z meczów AZS i CKM ,żądam naszego RADIA FON , mnie odpowiadało , wszystko nam zabierają to jest przerażajace , pewno cieszy sie prezydent bo kto Go skrytykuje? jestem wkurzona do granic możliwości . DZIĘKUJĘ RADIU FON ZA WSZYSTKO , życzę WAM powodzenia , może uda sie WAM otworzyć jakieś miejscowe radio ? tego nowego nie będę słuchać, czy ktoś słucha głosów słuchaczy może się da coś zrobić? nie chcę rmf-u!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an 54 Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:14 "Łysy" wszystkich przez ostatnie lata wy.....ł został cwaniaczek sam, może i na niego przyjdzie pora .Tak było w radiu "C" gośc przyjechał zrobił czystkę a na końcu i jego wy.....li. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonek Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:58 Dobrze posłuchac takich głosów. Ale prawda jest taka, że Radio fon nie wróci. Po prostu kilku gościom przy kasie znudziło się posiadanie radia i pozbyli się go jak kolejnej firmy. Szkoda, ze zapomnieli o ludziach , którzy włożyli w to radio serce.... A teraz - nawet nie pozwolili prowadzącym godnie pożegnac słuchaczy - w piątek było dowidzenia, a od poniedziałku znowu nadaje fonka - jeszcze przez kilka dni bo panowie z maxa się nie wyrobili. Żałosne.... A najbardziej chyba ten prowadzący - raz wywalony wraca merdając ogonkiem po ochłapy.... (może jednak maxxx go weźmie - zdrajca! ) - eh szkoda gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: RMF Maxxx zamiast Radia Fon IP: *.21.pl / *.21.pl 01.02.06, 17:15 ostatni bastion czestochowy zostal sprzedany robimy sie coraz bardziej miastem prowincjonalnym gdzie bedzie mozna teraz posluchac wyjazdowych meczow naszych druzyn TO JEST PO PROSTU TRAGEDIA.... Odpowiedz Link Zgłoś