Gość: prac wisanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:37 Wszyscy pracownicy obecni i ci którzy już są zwolnieni całym sercem kochają tą wspaniałą firmę z Poraja. W dzisiejszych czasach trudnych i ciężkich jest to oaza spokoju i dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norbi Re: KOCHAJMY CHEMEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:57 Chemeks to jedyny tak wspaniały zakład pracy szkoda ,że mało osób wypowiada się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: KOCHAJMY CHEMEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:00 Pozdrowienia dla pani prezes to ona trzyma wszystko w swoich pięknych rączkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: KOCHAJMY CHEMEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 01:46 Tylko dzięki Panu starszemu ta firma dobrze funkcjonuje, to nasz szef ktory dzięki swojej wrodzonej wiedzy do zarządzania potrafi przewidzieć rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: KOCHAJMY CHEMEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 01:00 ty chyba pomyliłeś się z firmami bo ja którą znam to syf i chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galtex Re: KOCHAJMY CHEMEKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:19 CHEMEKS to jest wylęgarnia chamstwa,które potem jest przeszczepiane do POLONTEXU.Wszystkie te firmy powinny działać pod jedną nazwą SYFEX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lojalna Re: Kochany Chemeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:27 Ja sie podpisuje pod pozytywnymi slowami na temat naszego kochanego szefa. Praca u Gacka, dobrobyt z nienacka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: Kochany Chemeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:32 Jest to najgorsza firma jaką znam ,ludzie brońcie się przed tą firmą i właścicielem , pracującym mogę współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś