Dodaj do ulubionych

Jest praca w policji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:29
""Kiedy dorósł, nie zmienił planów. Jest ochroniarzem. - Do dwóch pierwszych
służb od kilku lat nie ma naboru. Poza tym mnie najbardziej ciągnie do
policji. Razem z bratem marzyliśmy o służbie, jemu się udało, ja dopiero
powalczę. Policja to stałe zatrudnienie. Mówi się, że w tej służbie nie
zarabia się dużo, ale można awansować, SĄ TEŻ NAGRODY, zwłaszcza za
zatrzymania na gorącym uczynku. A poza tym pieniądze to nie najważniejsze w
tym zawodzie."""" TO MOZE TO TY BEDZIESZ JUTRO W PROGRAMIE UWAGA TVN Z TA
NAGRODA CO JAK WYZEJ MOWISZ??HEHE!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Jest praca w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:31
      nie masz ambicji wstap do ....;]
    • Gość: re Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:34
      Chciałbym poznać tę listę 147 z naszego regionu... Paniem Mamoń bądź Pan mężczyzną ... !!!
      • Gość: jacek Re: Jest praca w policji IP: *.stacje.agora.pl 16.02.06, 21:35
        A co Mamoń ma do tej listy? Nawet nie jest autorem tekstu, który komentujesz.
        • Gość: re Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:41
          Ale z M J-S tworzą zgrany duet i sam powinieneś wiedzieć NAJLEPIEJ, że w tak ciasnych pomieszczeniach jak redakcja GW "wszyscy o wszystkim" wiedzą. A jak nie wie to co z MM za redaktor śledczy....
    • Gość: ciekawy Re: Jest praca w policji IP: 212.160.108.* 16.02.06, 23:06
      Jakie sa realne zarobki rozpoczynajacych prace w policjhi?
      • malarz2 Re: Jest praca w policji 16.02.06, 23:35
        No zależy ile kolegow za picie piwa w miejscu publiczynm zatrzymasz. Jak
        oblecisz całe osiedle codziennie to z 2500 PLN dostaniesz. Ale poza
        zatrzymywaniem kolegów z dzielni codziennie będziesz całował du.. swojego
        przełożonego i oczywiście w nowym państwie IV RP to paciorek do portretu o.
        DYREKTORA
    • pesti Re: Jest praca w policji 17.02.06, 00:42
      "kiedy zaczął się pontyfikat Jana Pawła II?"

rotfl:)
    • Gość: xx Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 17.02.06, 08:59
      Nie ma mądrych wypowiedzi w tym temacie.Same dzieciuchy.
      • Gość: Jarek K. Re: Jest praca w policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 17.05.06, 12:20
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Nie ma mądrych wypowiedzi w tym temacie.Same dzieciuchy.

A czego innego sie spodziewales ??
    • Gość: don pedro Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:03
      co to za pytanie o date pontyfikatu papieza?????????????? to ma wiedziec
      policjant??????!!!!!!!!! to po naszych ulicach kretyni beda chodzic :/
      • Gość: paweł Re: Jest praca w policji IP: *.21.pl 17.02.06, 10:46
        przecież to w praktyce państwo wyznaniowe, nie wiedziałeś o tym?
    • Gość: K Re: Jest praca w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:10
      Jakis psychopata poprostu...
    • Gość: xx Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 17.02.06, 09:13
      Przeciesz jak nie byłeś u spowiedzi to Cię nie przjmą.
    • Gość: xy [...] IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.02.06, 10:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xx Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 17.02.06, 11:26
      Bardzo dobrze.Jeżeli któś nie umie się zachować to proszę o nie podawanie
      treści do ogólnej wiadomości.
    • Gość: koles policja a co to k..... jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:14
      wynagrodzenie naliczane w procentach od wysokosci wypisanych mandatów
      hehehehe
    • Gość: xx Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 17.02.06, 12:17
      Jesteś bzdurnie poinformowany i przemawia przez ciebie wrogość do
      policji.Przypuszczam że jesteś małolatem.
    • malarz2 Re: Jest praca w policji 17.02.06, 14:49
      Ch.W.D.P.
      • Gość: vice Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:06
        CH.W.D.malarz(owi)2 !!!
    • Gość: xx Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 18.02.06, 03:50
      ?
      • Gość: klecha Re: Jest praca w policji IP: 84.216.46.* 16.05.06, 17:02
        ja tez chcem do polici teraz poprzyjmuja bo pozamykali troche
        • Gość: glina Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:49
          młody policjant zarobi ok 1100 na rękę i nie ma żadnych prowizji od sprzedanych
          mandatów itp. to tylko wymysły buców co gó.. wiedzą o tej pracy.
          • madziullka wróżby tonącego... 17.05.06, 01:05
            Ano, przerzedziło się w sekcji - i jeszcze przerzedzi, co, chłopaki???
            Przecież zapowiedział to mściwie sam "Kuraś", gdy zadzwonił do kolegów teraz,
            już po uwolnieniu z BSW: "jeszcze was sześciu pójdzie za mną" :)
            Nie licząc tych, co szybko uciekają na emeryturki, póki jeszcze mają czas
            (czyżbyś się czegoś obawiał, Krzysiu??? a ty, "Beria"??? a ty, związkowcu???)
            I podstawowe pytanie: gdzie byli przez ostatnie lata tacy, co powinni
            nadzorować tę sekcję - wicenaczelnik Włodziu i wicekomendant Mareczek. Co,
            ślepi byli? Jedna gangrena!!!
            Ale nic nie dziwi w tym długoletnim poczuciu tutejszej bezkarności, jak się
            zważy, na czyjej działce powstała wypasiona chałupa w Izbiskach koło Miedzna,
            należąca do Sami Wiecie Kogo (co aktualnie "wypoczywa" w Azkabanie)...
            Obecny komendant powinien podjąć męską decyzję i rozwiązać całą tę pseudo
            sekcję!!!
            • madziullka do H. 17.05.06, 01:14
              i jeszcze pytanie do jednego niewyrośniętego pseudo policjanta, co to miał
              tatusia -kierowcę: coś tak chłopie zamilkł? takiś był jeszcze niedawno aktywny
              na tym forum? może ta twoja niemoc wynika z frustrującego faktu, że trzeba się
              będzie niedługo wytłumaczyć, bo skoro do Macro Cash and Carry by cię, chłopie
              nie wpuścili, bo wzrostu masz za mało i pod tą ich barierką swobodnie sie
              mieścisz, a jednak do służby w mundurze jakoś się dostałeś ??? tylko jak?
              wszyscy niewyrośnięci ochotnicy chcieliby to wiedzieć...
              • Gość: magoster Re: do H. IP: *.34.pl / 80.51.236.* 17.05.06, 09:09
                No to zaczelo sie juz na dobre !!
                • Gość: forest Re: do H. IP: 84.216.46.* 17.05.06, 19:44
                  i bardzo dobrze ze sie wreszcie zaczelo i moze powyczyszczaja tych nierobow z
                  kmp bo sie za bardzo rozbrykali a zwlaszcza kuras jak to madziulka napisala
                  wiodl pierwsze skrzypce porozprowadzal towarzycho a teraz jeszcze ich
                  posprzedaje pajac ha ha ha, chociaz zwiazkowcowi to sie naprawde nalezy od
                  bardzo dawna opalanie w kratke i moze doczekamy tych przyjemnych chwil, a poki
                  co czekajmy na wiesci psy sie same powygryzaja
                  • Gość: aniol Re: do H. IP: 84.216.46.* 17.05.06, 19:57
                    o tak tak kuras potrafi byc msciwy wiec drzyjcie jego byli koledzy bo znany
                    jest ze swojej msciwosci i potrafi dodac jeszcze glupot na wasz temat i zrobi z
                    was gangsterow jak to juz nieraz zrobil z innych policjantow z ktorymi mial na
                    pienku ale ch... mu w d... taka juz z niego zmija i cwaniaczek dobrze ze
                    wreszcie dobrali mu sie do d.... czego tez zycze innym nieudacznikom i
                    zwiazkowcowi zwlaszcza
                    • Gość: Jacek Re: do H. IP: *.34.pl / 80.51.236.* 17.05.06, 20:04
                      Gość portalu: aniol napisał(a):

> o tak tak kuras potrafi byc msciwy wiec drzyjcie jego byli koledzy bo znany
                      > jest ze swojej msciwosci i potrafi dodac jeszcze glupot na wasz temat i zrobi z
                      >
                      > was gangsterow jak to juz nieraz zrobil z innych policjantow z ktorymi mial na
                      > pienku ale ch... mu w d... taka juz z niego zmija i cwaniaczek dobrze ze
                      > wreszcie dobrali mu sie do d.... czego tez zycze innym nieudacznikom i
                      > zwiazkowcowi zwlaszcza

Ostre slowa tu padaja !!
                      mysle, ze wiesz co piszesz !!
                      • Gość: aniol Re: do H. IP: 84.216.46.* 17.05.06, 20:14
                        wiem co pisze doskonale i wreszcie moge napisac to co mysle o tym pseudoglinie
                        i dupowlazie
                        • rheinlander Musiałoby mnie poj...........c 17.05.06, 20:25
                          aby iść do policji. Latać z pałką i uważać się za pana władzę przez małe p.
                          Włazic codziennie w dupe jakiemus dziadowi co to za komuny skończył technikum
                          eksternistycznie. Budować porządek w kraju w którym żyje kur. i złodź. kosztem
                          niewinnych ludzi. Wypisywać mandaty ludziom którzy końca z końcem nie potrafią
                          zwiazać. Spuszczać się za 1100 zł wypisując 50 blankietów i protokołów że
                          zginał rower z pod gospody. Codziennie się zastanawiać czy mogę dwa piwa wypić
                          w kawiarni w której może być rozróba. Zapie…….. ć świątek piątek - wszystkie
                          soboty niedziele i święta poto żeby starszy ode mnie stażem sierściuch z
                          wieczorówką mógł ja..a huśtać w domu z rodzinką
                          Dajcie spokój z tym dnem.
                          • Gość: aniol Re: Musiałoby mnie poj...........c IP: 84.216.46.* 17.05.06, 20:38
                            no chyba ze na miejsce Kurasia za jego pensje i te same obowiazki, robic
                            zamieszanie wokol wlasnej osoby opier.... sie udajac ze sie pracuje podpi.....
                            kolegow wlazic w d..... komu trzeba, imprezowac, zrywac d...y, tylko skonczyc
                            tak jak on bym juz nie chcial
                            • Gość: . Re: Musiałoby mnie poj...........c IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.05.06, 21:25
                              .
                          • volker5 Re: Musiałoby mnie poj...........c 17.05.06, 20:38
                            Mnie także hhehee
                  • Gość: max Re: do H. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:38
                    > i bardzo dobrze ze sie wreszcie zaczelo i moze powyczyszczaja tych nierobow z....

a kim ty jesteś "pracusiu", z jakiej jednostki i czemu ukrywasz się pod pseudonimami "forest","aniol", "klecha" i "ss" i nadajesz z tego samego adresu IP 84.216.46.
                    To wstyd, że takie kanalie jak ty są w szeregach co srają do własnego gniazda. Jak masz coś do kogoś to mu to powiedz osobiście a nie wypisuj tego na furum ty sfrustrowany, niespełniony i zawzięty g....i gliniarzu. I nie udawaj cywila.
                    • Gość: ss Re: do H. IP: 84.216.47.* 03.06.06, 00:41
                      uderz w stol a nozyce sie odezwa, jestes jednym z tych nierobow chyba glucie
                    • Gość: forest Re: do H. IP: 84.216.47.* 03.06.06, 01:20
                      a poza tym glucie sluzbe juz zakonczylem i mam nadzieje ze wreszcie zroboi sie
                      porzadek z takimi zasrancami jak Ty bo mowic do was juz nie mozna bo nie
                      dociera jestescie zadufani w sobie to nie ta gwatrdia w ktorej sluzylem
                      jestescie cwokami i przynosicie wstyd policji glaby
                    • Gość: klecha Re: do H. IP: 84.216.47.* 03.06.06, 01:29
                      i jeszcze jedno synu to gniazdo jest juz tak zasrane przez takich kurasiow i
                      innych ze nie ma juz w co srac a Ty rozejrzyj sie wokolo i zacznij normalnie
                      myslec nie bron tego dziadostwa bo naprawde nie warto i nie obrazaj sie na
                      emeryta ja juz to przezylem a troche jeszcze mnie boli, rozpasanie takich
                      kurasi i innych ale nie mam mozliwosci dorwac ich osobiscie niestety odleglosc,
                      a to ze zmieniam nicki to taka przypadlosc grunt ze taki sam ip i tego sie nie
                      boje i nie wstydze moge tylko zaszkodzic jeszcze czego nie chce ale jesli to
                      pomoze firmie jestem gotow.
                    • Gość: ss Re: do H. IP: 84.216.47.* 03.06.06, 03:02
                      i sluchaj dupku nie pisz nigdy kanalie o ludziah ktorych nie znasz bo jestes
                      nikim a wydaje Ci sie synku ze policjantem wielkim ja tez kiedys tak myslelem i
                      daj s sianka bo skonczysz tak jak kuras on takze byc chcial bogiem
                    • Gość: s Re: do H. IP: 84.216.47.* 03.06.06, 03:24
                      wku..les mnie tym tekstem glucie bo takich jhak TY to juz nie klepalem po
                      przyjacielsku o plecach az zaluje bo jestes cwokiem i powiedz sam w komendzie
                      swoje zdanie a juz bedziesz nikim
                      • Gość: max Re: do H. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:16
                        No i co kolego, boli jak sie tak na forum p.....doli co?
                        Glutem to może jesteś ty, bo ja to robiłem dobrą robotę i tego się nie wstydzę, spedziłem w pracy kupę czasu a ty gdzie byłeś? wykrywałeś włamska do piwnic? (Też dobra robota i bardzo pożyteczna dla ludzi, którym okradziono piwnicę)
                        Zastanów się co piszesz i nie obrażaj innych to też ciebie nikt nie będzie odrażał. My glinirze pomimo wszystkiego powinniśmy sie szanować a nie szkalować na forum. Ja Kurasia nie broniłem, tylko wkurzyłem się, że wszystkich wrzucasz do jednego worka. W KMP w SK ciężko się pracuje, nieraz bywamy w pracy po dwa razy dziennie a ty mówisz, że tam są nieroby. A gdzie są kolesie z komisariatów, którzy po 8 godzinach idą do domu i mają całą robotę gdzieś? Czy ktoś kiedyś słyszał, żeby chłopaków ściągali do roboty (z komisariatów) po godzinach? NIE. A nas zawsze. Zawsze brali nas do pomocy. Więc nie p....dol żeś taki pracuś. Inni też pracują i to nieraz z narażeniem własnego życia. Mówisz że jesteś daleko i że już nie pracujesz. Chwała ci za to że przepracowałeś swoje ale nie szkaluj innych. W innych środowiskach zawodowych jak lekarze, prokuratorzy itp.ludzie się szanują pomimo tego,że na pewo niejeden ma na pieńku z drugim ale nie spotkałem się z tym, żeby tak o sobie pisali źle. A co do Kurasia, to nie znasz sytuacji, on też zrobił dużo dobrego. Jeszcze raz ci powiem, jak masz coś do kogoś to mu to powiedz osobiście (jeżeli się nie boisz) a nie wypisuj bredni. Każdy może coś napisać i myśli że jest bezkarny i nieuchwytny. (Podobno jesteś w Szwecji???)Pamiętaj o tym. I nie jestem na pewno twoim synem.
                        Jeżeli cię obraziłem, to przepraszam, ale też wk...iłem się, że tak jak powiedziałeś jesteśmy nierobami co nie jest prawdą. Sekca Kryminalna istniała, istnieje i istnieć bądzie, choć na pewno ludzie będą się tam znmieniać. Taka jest kolej rzeczy. Więc drogi ss, forest itp. jak ci tam jeszcze jest nie buldocz się, trzymaj fason, nie obrażaj dawnych "kolegów" bo to nie przystoi glinie, tym bardziej "staremu glinie". Powiedziałeś też, że nie ma tam już w co śrać. Mylisz się. Zawsze tam są ludzie którzy pracują dla dobra innych z poświęcieniem własnego prywatnego nieraz czasu. I zawsze będą pracować. A ty jednak tam nasrałeś. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że czytają to inni i mają taki właśnie obraz naszej pracy. Ja osobiście poświęciłem tej pracy dużo własnego czasu, kosztem rodziny, ale ty nazwałeś wszystkich nierobami. Jest to bardzo niesprawiedliwe. FOREST SS itd zastanów się co piszesz. Schowaj własne urazy do Kurasia i zapomnij. Czas goi rany.
              • Gość: zz do Madziullki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:41
                masz coś do nich to idź z tym do BSW a nie pierz brudów na tym forum. Nie masz
                odwagi iść do zaintersowanych albo ich przełożonych centralnie tylko na forum
                przemycasz jakieś aluzje.Kim ty jesteś - nędznym prasowym kapusiem?
                • rheinlander Re: do Madziullki 17.05.06, 20:58
                  Zgadzam się zz. Można pisać niechętnie o pracy w policji wręcz z obrzydzeniem
                  ale prać brudów. Amen
                  • rheinlander Re: do Madziullki 17.05.06, 20:59
                    Miało być "Zgadzam się zz. Można pisać niechętnie o pracy w policji wręcz z
                    obrzydzeniem
                    ale prać brudów nie przystoi. Amen"
                    Sorki
              • Gość: ss Re: do H. IP: 84.216.46.* 20.05.06, 13:56
                ano fakt kilku kurdupli w komendzie widzialem chyba jak sie przyjmowali do
                sluzby stali na taboretach ha ha ha
                • Gość: Jacek Re: do H. IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.05.06, 21:26
                  Gość portalu: ss napisał(a):

> ano fakt kilku kurdupli w komendzie widzialem chyba jak sie przyjmowali do
                  > sluzby stali na taboretach ha ha ha

A ty ile mierzysz dryblasie ??
                  146 cm w kapeluszu !!
                  • Gość: ss Re: do H. IP: 84.216.46.* 20.05.06, 22:29
                    jesli juz to w berecie z antenka ale nie w mundurze bo wygladalbym jak te
                    kurduple ktore zowia sie policjantami, ale byki az strach sie bac ha ha ha
                    • Gość: henio Re: do H. IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.05.06, 13:11
                      Gość portalu: ss napisał(a):

> jesli juz to w berecie z antenka ale nie w mundurze bo wygladalbym jak te
                      > kurduple ktore zowia sie policjantami, ale byki az strach sie bac ha ha ha
              • Gość: max Re: do H. do madziullki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:37
                madziulka, a ty ile masz wzrostu. 2.00m lub więcej? Kolega H nie jest w AT i nie musi mieć takiego wzrosu. Ważne jest to co robi a robi bobrze i ma wyniki. A może ty jesteś zazdrosny i pracujesz na IV piętrze i żal ci że nie masz takich wyników w pracy jak on co?
            • Gość: Jacek Re: wróżby tonącego... IP: *.34.pl / 80.51.236.* 19.05.06, 14:16
              madziullka napisała:

> Ano, przerzedziło się w sekcji - i jeszcze przerzedzi, co, chłopaki???
              > Przecież zapowiedział to mściwie sam "Kuraś", gdy zadzwonił do kolegów teraz,
              > już po uwolnieniu z BSW: "jeszcze was sześciu pójdzie za mną" :)
              > Nie licząc tych, co szybko uciekają na emeryturki, póki jeszcze mają czas
              > (czyżbyś się czegoś obawiał, Krzysiu??? a ty, "Beria"??? a ty, związkowcu???)
              > I podstawowe pytanie: gdzie byli przez ostatnie lata tacy, co powinni
              > nadzorować tę sekcję - wicenaczelnik Włodziu i wicekomendant Mareczek. Co,
              > ślepi byli? Jedna gangrena!!!
              > Ale nic nie dziwi w tym długoletnim poczuciu tutejszej bezkarności, jak się
              > zważy, na czyjej działce powstała wypasiona chałupa w Izbiskach koło Miedzna,
              > należąca do Sami Wiecie Kogo (co aktualnie "wypoczywa" w Azkabanie)...
              > Obecny komendant powinien podjąć męską decyzję i rozwiązać całą tę pseudo
              > sekcję!!!

Ostra "jazda" widzę !!
              Może zbyt mocna ??
    • Gość: ss Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 17.05.06, 21:23
      Ach młokosy. Wiele wody w rzece przepłynie zanim wy zmądrzejecie.
      • meyer Re: Jest praca w policji 18.05.06, 01:04

Do ss!

Za to tobie przypływ mądrości jak zwykle nie grozi. Chyba ci słońce znowu mózg
        przegrzało, a i oślepiło, w tym twoim betonowym blokowisku na osiedlu Północ.
        Idź lepiej zrelaksować się w swoim stylu i pooglądaj jaki sport... Nie
        kompromituj się dłużej publicznym zabieraniem głosu. Jeszcze kto pomyśli, żeś
        reprezentant całej częstochowskiej policji.
        Smolarek robi z wami porządki, a wy psy na nim wieszacie! Już była najwyższa
        pora, żeby ktoś was wreszcie przegonił zza biurek do roboty!
    • Gość: ss Re: Jest praca w policji IP: 80.54.171.* 18.05.06, 09:06
      Mówiłem,że dzieci i ryby głosu nie mają. Po co się odzywasz.
    • Gość: ?? Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:07
      o jakiego zwiazkowca chodzi?
      • Gość: Waldemar Re: Jest praca w policji IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.05.06, 08:44
        Gość portalu: ?? napisał(a):

> o jakiego zwiazkowca chodzi?

Nie rob sobie jaj !!
        Dobrze chyba wiesz.
        • Gość: ?? Re: Jest praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:35
          jak bym wiedzial to bym nie pytal.
          • Gość: ss Re: Jest praca w policji IP: *.sprayadsl.telenor.se 21.05.06, 18:51
            spytaj w komendzie tam wszyscy wszystko wiedza
    • Gość: xer Re: Jest praca w policji IP: *.sprayadsl.telenor.se 22.05.06, 21:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka