ada204 06.03.06, 17:07 jestem podenerwowana mam mieć operowaną pierś ,niewiem co zrobić byłam u dr Jasnowskiego kto to jest ?? czy jest dobry czy nie za młody co robić pomocy!!!!! a jeżeli jest to rak co dalej pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka Re: lekarz od piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:14 polecam dr. Kopeć- miałam problemy z piersią i wiem ze on jest bardzo dobrym specjalistą i chirurgiem- operował mnie na zawodziu- tam teraz jest chirurgia po remoncie, wiec jest przyjemnie. Dr Kopeć przyjmuje na przeciwko pasażu czy tam seki- pierwsza brama za sklepem digital ktory jest na rogu aleji i pilsudzkiego...wchodzi sie w brame i idzie do konca- po prawej stronej jest szyld...polecam naprawde- doktor ten zostal wyrozniony przez czytelniczki miesiecznika elle w plebiscycie na najprzyjemniejszego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moe Re: lekarz od piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:49 Jak najbardziej zgadzam się z twoją opinia aneczka - dr Dariusz Kopeć jest bardzo dobrym specjalista, posiadającym wieloletnie doświadczenie i naprawde dobre podejście do pacjetntki. Mówię to nie tylko z własnego doświadczenia - moje odczucia potwierdziło wiele osób, które trafiło pod opiekę dr Kopcia. Zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy przedstawi sprawe w sposób jasny, przystepny tak, że wrazie jakiś niepokojacych rzeczy zawsze sie wie jakie dokładne kroki nalezy podjać, gdzie, w jaki sposób i jakie sa wszystkie mozliwe ewntualności leczenia. Poza tym samo wyróznienie w konkursie, któremu patronowała Pani Jolanta Kwaśniewska mówi samo za siebie... Szczerze polecam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka.katarzynka Re: lekarz od piersi 06.03.06, 18:41 Operował mnie doktor Jasnowski. Genialny lekarz, ma wspaniałe relacje z pacjentami. A że młody, to co? Mozesz bez problemu porozmawiać z nim o swoich obawach. Zrobił mi takie cięcie, żeby blizna nie była zbyt widoczna. Polecam tego lekarza. I nie bój nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: lekarz od piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:22 Też polecam dr. Jasnowskiego. Mialam zabieg niedawno na Parkitce, wsystko poszlo b. sprawnie, byłam 2 dni na oddziale,ważny jest nie tylko chirurg ale i anestezjolog, nie leżałam niepotrzebnie ani godziny i wszystko tylko z Kasy Chorych. Nie warto bać sie na zapas, ważny jest wynik badania histopatologicznego.Mam do dr. Jasnowskiego pelne zaufanie.Zycze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: lekarz od piersi IP: *.trustnet.pl 06.03.06, 18:59 polecam dr Radecka - Złoto tel. do pzrychodni 3623843, musisz miec skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowa Re: lekarz od piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:23 doktor radecka-złoto przyjmuje też w klinice na ul.zaciszańskiej 25-600660440 Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: lekarz od piersi 06.03.06, 19:30 Witam.dr.Jasnowski to cudowny lekarz !!!!!!!!!! dzięki niemu i jego wiedzy dzis zyje moja mama.On wlasnie apmutowal jej dwa llata temu piers.Byl guz złosliwy na szczescie w pore wyciety.Mama wprawdzie nie ma piersi ale czuje sie swietnie.Polecam z całego serca. Justyna Ps.gdyby sie okazało ze musi pani miec konsultacje u onkologa czego oczywiscie nie zycze polecam dr.Lizaka mlody facet ale przewspaniłay lekarz i psycholog zarazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: lekarz od piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:13 Też miałam z nim do czynienia, bardzo fajny i przyjemny lekarz, ma wspaniałe podejście do pacjentek, prywatnie przyjmuje w Medyku i ma około 10 lat praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: lekarz od piersi IP: 80.51.222.* 07.03.06, 13:51 dr Jasnowski w Medyku przyjmuje też w ramach NFZ, chodzę od kilku lat i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_80 Re: lekarz od piersi 07.03.06, 14:22 Witam, polecam dr M. Władygę. Jest to lekarz z Opola, onkolog, który zajmuje się róznież chorobami piersi. Raz w tygodniu, w czwartki, przyjmuje w Centrum Medycznym "Małgorzata". Jest wspaniałym lekarzem, dzięki niemu moja mama jest zdrowa; już 4 lata po amputacji piersi. Operacja odbyła się w Opolu, (tam zabiera wszystkich swoich pacjentów, zakwalifikowanych do operacji) a mama stale jest pod jego opieką (tak profilaktycznie). Odpowiedz Link Zgłoś