sandra_z_lublinca 31.03.06, 19:47 Już wkrótce rusza modernizacja boiska "Unia" szkoda, że tak późno.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scrooge16 Modernizacja? Zbyt wiele powiedziane... 01.04.06, 17:24 Słyszałem, że miasto po prostu chce tylko przejąć stadion. Jedyne prace to może będzie tylko ogrodzenie terenu i nic więcej. Ot, cała filozofia. Sandro, nie ma się z czego cieszyć, bo od tej pory zwykły człowiek nie będzie mógł z Unii korzystać. To już wolę bezpańską, niż miejską Unię. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Modernizacja Uni 02.04.06, 14:34 Widze, ze jestes troszke do tyłu w tym topicku... otórz - Unia ma być całkiem zmodernizowana, mają być także nowe trybuny. Miasto chce aby powstał kolejny klub pod nazwą "Unia Lubliniec". Całemu obiektowi zostanie nadana nazwa, ale to po zakończeniu prac. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
scrooge16 Antyremont 02.04.06, 16:16 Sandro! Możliwe, że jestem z tyłu. Ale... jestem przeciw tej modernizacji. Jeśli zmodernizują boisko i stworzą nowy klub, to zwykły mieszkaniec nie będzie mógł w niedzielne popołudnie wyjść na spacer z piłką do kopania i na tej unii pokopać. Już wolę zdewastowaną Unię, ale dla wszystkich, niż supernowoczesną, dla wybranych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Modernizacja Uni 02.04.06, 18:41 będziesz mógł sobie pograć! Unia nie będzie ogrodzona! Ja jestem za modernizacją to boisko jest paskudne! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof4263 Re: Modernizacja Uni 03.04.06, 10:51 Mam pytanie do Sandry,wciaz mowisz ze kochasz jednego mieszkanca lublinca,cieszy mnie to ale powiedz nam KTO jest tym szczesliwcem? Odpowiedz Link Zgłoś
eska47 Re: Modernizacja Uni 03.04.06, 13:06 Mimo szczerych checi nie moge w to wszystko uwierzyc. To co sie na tym Forum wypisuje. Chyba najwiekszy optymista mial by z tym problem.W dobie takiego kryzysu w Lublicu ma powstac tyle nowych inwestycji i remontow, ze logicznie myslacy czlowiek nigdy w to nie uwierzy.No tak, pisac mozemy wszystko, a wybory tuz, tuz. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_z_lublinca Re: Modernizacja Uni 03.04.06, 13:54 Ja optymistką nie jestem ale w te inwestycje wierze. jeśli chodzi o Unie to jest już po przetargu. Wszystkie inwestycje są realne i będą zrealizowane, a tak właściwie to niektóre z nich są troszke spoźnione. Krzysztofie, ja tego nie powtarzam! Ja to mam w opisie:P I co Cie to mój drogi obchodzi kogo ja koffam..... to chyba oczywiste że moją drugą połówke, czyż nie:):P Odpowiedz Link Zgłoś