Dodaj do ulubionych

Lekcje języków w nowej pracowni

11.04.06, 14:51
Życzę wytrwałości opiekunce pracowni w przekonywaniu kolegów i koleżanek do
korzystania z niej. Ja od trzech lat pracuję w pracowni komputerowej do nauki
języków, ale moje koleżanki raczej nie chcą z niej korzystać i jestem jedynym
językowcem, który ma tam na stałe zajęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuku Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 12.04.06, 14:27
      i tak nic z tego.. jak ma sie takich idiotycznych lingwistow... i tak nic nie pomoze.. lekcje angielskiego w norwidzie sa chyba najmniej przydatne bo i tak wszyscy doksztalcaja sie na kursach, a nauczyciele sa po prostu nieraz glupsi od uczniow.. i zreszta nie prowadza lekcji
      • Gość: al Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:12
        Nauczyciele glupsi? nie prowadzą lekcji? a to interesujące, jestem w norwidzie
        i jakos tego nie zauważylam.
        • Gość: Krzysiek Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.prenet.pl 12.04.06, 16:52
          Nie mnie oceniać ani nauczycieli, ani uczniów. Zwróciłem uwagę na poświęcanie
          wszystkiego. Czy my jeszcze jesteśmy normalni?
          • Gość: Toemk Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.57.jawnet.pl 12.04.06, 19:04
            Gdyby było normalnie to nie byłoby poświecania wszystkiego.
      • Gość: pani w kamizelce Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:43
        Mamy Twoj ip. Masz przechlapane w tym momencie....masz przesrane w szkole
        • Gość: Tom Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:12
          Pani w kamizelce to typowy przykład kretynizmu stosowanego. I ot ..tyle:)
    • Gość: tom Gratuluje Pani Basiu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:09
      Oj zawsze z wypiekami na twarzy oczekuję na informacje z naszego
      najwspanialszego Z.S.Norwida. Nadstawiam chętnie ucho na wieści o ukochanej
      madrej Pani dyrektor Godali i jej wyśmienitej kadrze naukowej...

A tak ku prawdzie - Niech sobie otwierają pracownie, święcą, spotykają z
      Wronami i innymi gadami - ja i tak zawsze będę uważał że ta szkoła to jedno
      wielkie BAGNO! Polej Jasiek!
    • Gość: tall Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.aster.pl 14.04.06, 05:36
      Brawo Maćku, brawo! Wolę jedną taką wiadomość niż 100 o wydarzeniach w pityce
      • Gość: short Re: Lekcje języków w nowej pracowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:32
        Gratuluję z całego serca. Niech mówią sobie co chcą o Norwidzie, ale uczniowie
        tego liceum naprawdę osiągają wspaniałe wyniki i to dobrze dla całego kraju.
        Szkoda tylko, że żadna krajowa uczelnia nie jest na tyle dobra aby zaspokoić
        ambicje Maćka. Nad tym trzeba ubolewać, a nie mówić, że Norwid to jedno wielkie
        bagno.
    • Gość: Adrian Brawo Maciek IP: *.pl / 83.238.109.* 14.04.06, 07:58
    • Gość: m Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:18
      Nie ważne jaka szkoła, ważne jaki uczeń. Szkoła ma tylko dać możliwości
      rozwijania się, a czy to będzie wykorzystane czy nie zależy tylko od
      odpowiedniego podejścia do życia. Pozdrawiam
      • Gość: absolwent Re: Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:24
        już tam kogoś pogieło co tam robi ten klecha ludzie trzeba spier.... z
        tego kraju niech zostaną tylko ci którym taki obrazek pasuje.
        • Gość: gość Re: Gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:48
          Chłopak niewątpliwie zdolny, tylko to napewno nie zasługa , nauczycieli z
          Norwida, ale jego charakteru i możliwości rodziców w finansowaniu dodatkowych
          lekcji i kursów ...wow...
    • Gość: abor Wyświęcili Maćka z Lechistanu! IP: 82.160.21.* 14.04.06, 19:15
      Zapewne Godala nawet sobie nie zdaje sprawy z nadzwyczaj budującego faktu, iż w
      tym momencie wraz z księżulem, wyświęcili Maćka z Lechistanu! Bowiem ten
      chłopiec wyjedzie i nigdy tutaj już nie wróci! Co najwyżej, wpadnie na krótki
      rekonesans, by odwiedzić rodzinny skansen kulturowy!
      • Gość: abor Jeszcze dygresji słów kilka! IP: 82.160.21.* 14.04.06, 21:40
        W ogóle nie rozumiem powodów, dla których część szanownych forumowiczów mizdrzy
        się i dopisuje p.p. Walasik wraz z Godalą do, bezsprzecznie sukcesu Maćka?
        Bowiem to ani p. Walasik nie nauczyła Maćka języka angielskiego na tak wysokim
        poziomie /jaki jest poziom angielskiego reszty uczniów jej klasy?/, a tym
        bardziej wraz Godalą, nie nauczyły Maćka krytycznego myślenia i rozważania
        problemów natury stricte filozficznej?! Wszak przecież Maciek swój niewątpliwie
        ogromny sukces, zawdzięcza przede wszytkim swoim rodzicom i sobie samemu! Oraz
        oczywistemu faktowi ucieczki i filozoficzno-mentalnego wyzwolenia spod kropidła
        Godali i wielebnego księżulka-katechety. Bowiem kto zna Godalę ten wie, że
        jedyną najulubieńszą jej lekturą, jest Biblia! W której jak na razie, brak
        tekstów Platona, Arystotelesa czy Katona! Więc po cóż ta belferska piana?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka