Gość: me how IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:01 22 maja w Utopii odbędzie się koncert Cool Kids Of Death. cena: coś koło 30 zł. wybiera się ktoś?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byczek Re: Utopia -- Koncert -- Cool Kids Of Death IP: *.21.pl / *.21.pl 05.05.06, 18:26 Cena jak na Budkę Suflera albo jakieś inne Maryle. Cenią się chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Utopia -- Koncert -- Cool Kids Of Death IP: *.icis.pcz.pl 05.05.06, 19:45 Ja tak. Ale skad wiesz ze 30 zl ? W Utopii raczej takich cen nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Utopia -- Koncert -- Cool Kids Of Death IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:55 nie wiem, takich informacji mi kumpela dostarczyła, ale też jakoś w to powątpiewam, że taka cena, więc napisałam bez głębszego zastanowienia się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Utopia -- Koncert -- Cool Kids Of Death IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:08 Trcohe beznadzieja jak 30 zl....ale na ich stronce pisze ze sie cenia-w Gdynii byla porownywalna cena-podobno....a ktos wie jakis support? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Utopia -- Koncert -- Cool Kids Of Death IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:32 a mnie się wydaje, ze cena tu nie ma zadnego znaczenia, bo przeciez wazne jest jak zagraja i to, ze to obecnie jeden z lepszych zespolow w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś