Dodaj do ulubionych

kto poleci chirurga?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:06
Właśnie się dowiedziałam, ze mam znamię, które powinnam usunąć. Możecie mi
polecić jakiegos specjalistę, do którego mogłabym się udać i skonsultować
ewent. tą sprawę? Będę wdzięczna za wszystkie namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: kto poleci chirurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:18
      Polecam Lekarza w przychodzni "medyk" na wolności-dr stepień -usunął mi
      znamiona w zeszłym roku. Zabieg miałam tutaj na miejscu a Pan doktor jest z
      łodzi. Poleciła mi go koleżanka. Nie pamiętam nr do przychodni ale w książce
      albo w biurze numerow znajdziesz napewno
    • Gość: ancyk Re: kto poleci chirurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:23
      ja polecam Solmed (ul.Botaniczna)i przyjmującego tam dr B. Chmiela z
      Katowic.Usuwałam znamię w lutym i jestem b.zadowloona z efektu.Sprawdz
      stronke:www.solmed.com.pl
    • Gość: ja Re: kto poleci chirurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:44
      dr.Politańska.przyjmuje w przychodni na Dekabrystów (pracuje też w szpitalu na
      1000-leciu).super babka i świetny lekarz!zabiegi robi oczywiście w znieczuleniu.
      • Gość: ika Re: kto poleci chirurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:50
        ja tez mam dwa znamiona na nogach.yuz nad kolanem,bylam u 2 dermatologow i jeden
        powiedzial mi zeby od razy usunac,a drugi zeby lepiej tego nie ruszac.sama nie
        wiem co teraz z tym zrobic.a od takich rzeczu ponoc jest dr dariusz
        kopec-szpital na zawodziu
        • mayessa Re: kto poleci chirurga? 13.05.06, 14:52
          Ja usuwałam u dra Pawełczaka na Waszyngtona (refundacja NFZ). Jestem bardzo
          zadowolona, żadnych problemów nie było.
          • Gość: martop10 Re: kto poleci chirurga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:54
            Polecam rowniez dra. Pawelczaka, jest nowa poradnia na Sobieskiego, dobry
            fachowiec, mila obsluga, wszystko dosc szybko i sprawnie
    • Gość: PAWEL Re: SULIGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:04
      JA POLECAM CENTRUM MEDYCZNE "SULIGA" PRZY UL. MELIORANTOW 3 W DZIELNICY RZĄSAWA.
      DOBRZY SPECJALIŚCI W WIELU DZIEDZINACH...DOJAZD MPK NR 14. ALBO AUTEM OD STRONY
      WYCZERP DOLNYCH. TELEFON DO NICH TO 034 360 48 69. MAJĄ DOBRĄ OPINIĘ I ŚWIETNE
      WARUNKI KLINIKA PÓŁPRYWATNA, ALE DUZO ROBIĄ W RAMACH NFZ....
      • Gość: mase Re: SULIGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:55
        Ja tez plecam goraco Ryszarda Sulige - swietny fachowiec, przemily i
        przesympatyczny!!!
        • justine74 Re: SULIGA 13.05.06, 23:22
          dziękuję za namiary
          • Gość: tyzio Re: SULIGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 08:36
            Ja proponuje też dr Politańska
    • Gość: ja Re: kto poleci chirurga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:27
      Polecam dr Chmiela który przyjmuje w Solmedzie. Dobry chirurg, przyjeżdża z
      Katowic, a do tego bardzo sympatyczny :-)
    • Gość: doti Re: kto poleci chirurga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 01:27
      Dr Klaudiusz Olszowski! Wycinał mi kilka znamion w Combi Medzie na Dekabrystów i jestem bardzo zadowolona, nic nie bolało i za darmo. Pan doktor pracuje też w szpitalu na PCK.
      • Gość: 44 Dr n.med Mariusz Kryj-Klinka Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:41
        Polecam dr n. med Mariusza Kryja chirurga onkologa z Instytutu Onkologii w
        Gliwicach.To lekarz z ogromnym doświadczeniem i umiejętnościami. teraz przyjmuje
        w Klinice Św. Łukasza na Zaciszańskiej 25 www.klinika.dekta.pl 034/ 3658 076
        • Gość: znudzony Re: Dr n.med Mariusz Kryj-Klinka Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 02:28
          kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z
          zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana
          kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono
          płatne usługi wstyd!!!!
          • Gość: wnikliwa Re: Dr n.med Mariusz Kryj-Klinka Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:03
            Też mnie to irytuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka