szczepek1989 16.05.06, 12:28 Witam. Chciałbym aby w tym poscie, wpisywali sie sympatycy tej stacji;)) Chce dodać iż lubię tą stację, ale za bardzo powtarzają piosenki. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajida Re: RMF MAXXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:51 też tak uważam - niektóre piosenki powiem tak osłuchały mi sie na maxxxxxa czyli do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de niro Re: RMF MAXXX IP: *.21.pl / *.21.pl 16.05.06, 13:34 Ale to już było.... Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: RMF MAXXX 16.05.06, 14:55 muza jest ok... ale jak zaczynaja cos mowic... to sie zygac chce !! a te konkursy... zenada :/ no i faktycznie leci non stop to samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapaczka Re: RMF MAXXX IP: *.trustnet.pl 16.05.06, 15:03 Popieram poprzedników, muzyka jest spoko, ale ile razy można słuchać jednej piosenki... ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEGier Re: RMF MAXXX IP: *.net.pl / *.net.pl 16.05.06, 15:32 radio "w koło macieju" jak wszystkie inne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: RMF MAXXX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:05 Nie moge zniesc tych dwoje rano co nawijaja...po prostu mne dobijaja (zawsze w tych momentach musze ich przyciszac)...jej smiech, jego podteksty seksualne sa co najmniej zenujace...szkoda gadac, czasami az psuja mi humor. Muzyka moze byc, mimo ze ciagle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewullina Re: RMF MAXXX 16.05.06, 16:12 Ja też lubię, choć grają ciągle to samo, ale jak się od czasu do czasu słucha może być. Działa na mnie pobudzająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: RMF MAXXX 16.05.06, 17:30 Ja bardzo lubię to radio...chociaż grają cały czas to samo ale fajne piosenki:) i lubię tych prowadzących..wszystkich:) a zwłaszcza karpia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: RMF MAXXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:30 dla mnie osobiscie (mam 16 lat) to radio jest najfajniejsze z dostepnych na naszych falach super muza i tego sie trzymam nawet sie ciesze ze ktos przejoł Radio FON... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: RMF MAXXXxxymalny policeman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:52 Pisząc to właśnie leci po raz enty policeman z początku mi się to podobało bo cały czas leciały super przeboje, ale ileż to można. Ale tak to jest spoko lepsze od zetki kturej wcześniej słuchałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RMF MAXXXxxymalny policeman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:48 porazka to radio dla cwokow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: RMF MAXXX IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:38 Proponuję Polskie Radio BIS 87,5MHz Muzyka inna niż wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prixx Re: RMF MAXXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:36 to radio to porażka. Wkółko tylko hiphopolo. i brak transmisji żużlowych :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś