Gość: Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:43 Tak malutko o Jeziorowskiej? A to przecież ona jest prawdziwą dyrygentką a jej dziewczyny naprawdę umieja spiewać :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.brama.prenet.pl 29.05.06, 00:08 kiedyś, owszem , umiałay- teraz juz nie potrafia- zmienił sie skład zespołu i większość małolat częsciej plotkuje i zaśmiewa się z byle czego, zamiast śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:16 Oj, fakt.... kiedys ten zespol mial klase i mogl sie pochwalic wieloma osiagnieciami...no ale coz... czasy sie zmieniaja.... niestety na gorsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Io sono:) Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 30.05.06, 22:15 no niestety ale w Częstochowie Panny się nie popisały:) jestem po stronie Cameraty:) hihihihihihi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.ajd.czest.pl 31.05.06, 13:26 Jeśli jesteś po stronie Cameraty, to posłuchaj sobie jeszcze Collegium Cantorum- to jest teraz klasa- a własciewie zespół klasy "0" - Camerata jest miła dla ucha, śpiewają fajnie, ale tylko fajnie - chór ma śpiewać nadzwyczajnie czysto, ma mieć rewelacyjną emisję, brzmienie, ma byc zgrany, trzymac się intonacji.... wielu tych czynników brakuje sympatycznej Cameracie, za to wszystko to i jeszcze więcej ma CC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:47 a ja myślę, ze Camerata, jak na chór spiewający w takim składzie od niedawna, to ludzie sobie radzą rewelacyjnie. Wiadaomo, ze na pracę nad emisją trzeba czasu (wiem, bo sama spiewam) a tego czasu było teraz bardzo mało. Uważam ze zaprezentowali się bardzo dobrze - owszem, były potknięcia, ale nawet najlepszym sie zdarzają..:) Pozdrawiam z Wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Io sono po raz 2 Re: Chórmistrzyni, która występowała przed JP II IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 02.06.06, 01:15 hehe zgadzam się z as:) heheh ale widać, że GW ma w częstochowie komu wazelinić:> bo przy calym szacunku, ale chórmistrzyni przygotowała tylko Filie, a JJ i zebrał to w całość:D pozdrowienia również z Wr:P Odpowiedz Link Zgłoś