Dodaj do ulubionych

Polecam ............. Fryzjera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:15
Nigdy bym nie pomyślał, że facet może napisać ten wątek.;)

Jednakże chciałbym z pełną odpowiedzialnością polecić Studio Fryzjerskie RENNE
w "SECE" na IV piętrze.
Naprawdę super obsługa,profesjonalne podejście do pracy. Można się tam
naprawdę dobrze poczuć, a to przecież pół sukcesu jak idziemy do fryzjera z
przyjemnością a nie z musu.
A nie dodałem, że można napić się tam cherbaty/kawy. I wszystko to za ceny,
które nie zmuszą nas do zaciągania kredytów w banku ;).
Pozdrawiam i Polecam.
Paweł.
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:25
      coś te fryzjery w sece do bani patrz temat pilar
    • Gość: aha Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:25
      kawe i herbatę można dostać w prawie każdym szanującym sie salonie fryzjerskim
      więc to żadna rekomendacja- w takiej branży liczy się efekt zgodny z
      oczekiwaniem klienta i to jest wymiernik fachowości...
      • Gość: smutna Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 14:05
        ...a ja nie polecam Mosiołka, zrobił mi srakę na włosach, a mówiłam mu, że to
        ma być fryzura na mój ślub :(((((. Jego fryzjerka po nałożeniu farby na włosy w
        ogóle nie starła mi resztek farby z czoła, więc teraz mam plamy!!!!!! Sam
        Mosiołek wystrzygł mnie tak, że moje włosy nie nadają się do niczego :(((
        Miałam iść do niego na czesanie (w koka), ale widząc jak podchodzi do sprawy
        już umówiłam się u innej fryzjerki. Jak będę w końcu zadowolona to napewno
        polecę ją Wam.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 14:13
          Ten Musiolek, jak on wyglada? Moze to ten sam kiepszczyna, co mnie obcinal?
          Mlody chlopak, mial taki "irokez" na glowie, raczej szczuply choc z niewielkim
          brzuchem.
          • Gość: smutna Re: NIE Polecam ............. Fryzjera IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 14:21
            Nie, ten Mosiołek ma zakład na Ul. Ogrodowej. Widziałam, że ktoś poruszył temat
            palenia. Mosiołek pali w środku salonu. Nie zwracając w ogóle uwagi czy jego
            klientka jest w ciąży czy jest nie paląca!
            • Gość: ggg Re: NIE Polecam ............. Fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:30
              Poza tym, jest chamski jak i jego matka. Nie polecam
        • Gość: Jasmine Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:59
          Wiecie co?Mdli mnie,kiedy czytam te przekamarzania konkurencji ze "świetego
          miasta".Powiem tak:byłam u wielu fryzjerów w Naszym miescie,także u wymienionych
          we wcześniejszych postach,bywałam mniej lub bardziej zadowolona i w końcu
          znalazłam SWOJA PANIA OD MOICH WłOSóW.NIE,NIE ZRDADZE WAM KTO ZACZ, i bez tego
          nie brakuje jej klientów.Szukajcie,a każdy znajdzie swoją panią Iwonkę
    • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 14:09
      Rene jest ochydny! Chlopak, ktory mnie obcinal palil papierosa przed zakladem
      jak przyszlam, drzwi byly otwarte, wiec troche smierdzialo tez w srodku, nic mi
      nie zaproponowano do picia, jedyne co, to fryzjer wysilal sie na idiotyczne
      zarty i nie sluchal co mam do powiedzenia, bo obcial mnie wedlug swojego
      widzimisie.
      Pawel, albo miales wielkie szczescie byc obcietym przez kogos innego, albo sam
      tam pracujesz.
      • Gość: zadowolona Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.parkitka.prenet.pl 30.05.06, 16:14
        Skoro zarzucasz Pawłowi, że tam pracuje to może ty jesteś zawistną konkurencją?
        Nie brakuje na forach takich cwaniaków!!! Uważam, że ta dyskusja jest
        bezpodstawna. Ja jestem klientką od powstania salonu i jestem bardzo zadowolona!
        • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 16:48
          Nawet gdybym miala inny zaklad z Czwie, to nie balabym sie takiej konkurencji!
          Jestem pewna, ze Rene ma zadowolone klientki, w koncu wszystko zalezy kto
          obcina/farbuje. Ja mialam pecha z tym fryzjerem i dziele sie moim
          doswiadczeniem.
          Oczywiscie, ze bede opluwala Rene przy kazdej sposobnosci, to normalne.
          • Gość: zadowolona Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.parkitka.prenet.pl 30.05.06, 17:05
            a nie pomyslałaś o rekalmacji albo o nie płaceniu za usługę a nie
            zaraz "opluwać" salon i pracujących tam innych fachowców? Wydaje mi się,że to
            nie sprawiedliwe... Masz prawo byc zła ale tylko na tego fryzjera!
            • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 17:47
              Wiem, powinnam odmowic placenia, ale bylam z mama, nie chcialam robic awantury
              i szczerze mowiac chcialo mi sie plakac. to smieszne, ale bylam zdruzgotana i
              chcialam po prostu wyjsc!... Poczekam pare miesiecy i pojde do mojego fryzjera
              za granica, nie jest tani, ale co robic.
      • Gość: KONRAD Z RENEE Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:05
        DO PILAR ......P.KW..........!!!!!
        W ZWIĄZKU Z BEZPODSTAWNYMI OSKARŻENIAMI POD MOIM ADRESEM DOMAGAM SIE
        NATYCHMIASTOWEGO SPROSTOWANIA I PRZEPROSIN NA W/W FORUM I PUBLICZNEGO
        PRZEPROSZENIA W PRZECIWNYM RAZIE SKIERUJĘ SPRAWĘ NA DROGĘ POSTĘPOWANIA SĄDOWEGO
        Z OSKARŻENIEM O ZNIESŁAWIENIE
        • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 31.05.06, 12:00
          Drogi Konradzie,
          Widze, ze miales wiecej niezadowolonych klientek, bo ja nie jestem P.KW!
          Ale mniejsza z tym.
          Zgadzam sie z toba, nie powinnam ci przezywac i za to przepraszam. Co do reszty
          dotyczacej jakosci twoich uslug, nie zmienie zdania. Mam prawo wyrazic swoja
          opinie na tym forum, tak zrobilam i to wszystko. Ludzie tu pisza o roznych
          rzeczach i pisza negatywnie i pozytywnie, po to zreszta jest to forum.
          Nie jestes jedynym fryzjerem, o ktorym ktos sie wyrazil negatywnie, spojrz co
          napisali o Mosiolku. Sprzedajac uslugi, trzeba sie liczyc z niezadowolonymi
          klientami.
        • Gość: jj Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:29
          Bardzo dobre!, wiele osób uważa, że pozostaje anonimowym na forum ( a tak
          prosto można to sprawdzić:) ) i może innym ubliżać i psuć im reputację.
          Dlaczego te niezadowolone panienki nie powiedzą Tobie wprost, że zła fryzura,
          że nie ten kolor, tylko płacą i wychodzą z salonu, a wyżywają się właśnie w ten
          sposób. Myślę, że to zwykłe tchórzostwo. Jeżeli jestem niezadowolona z usługi
          to zgłaszm to natychmiast i bezpośrednio do zainteresowanego. Pozdrawiam.
    • Gość: Paweł Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:13
      Kurczę
      Widzę, że uderzyłem w nieciekaway punkt.
      Zdecydowanie punkt widzenia faceta-czyli mój, różni się od punktu widzenia
      zdecydowanie bardziej wybrednych (w tym pozytywnym znaczeniu) kobiet.
      Ja na serio byłem zadowolony i zwyczajnie chciałem się tym podzielić,
      tymbardziej że byłem tam kilka razy,podesłałem tez tam swoich znajomych(znajome)
      i wiem, że mają zamiar tam wrócić....ufff...ale sie narobiło.
      pozdrawiam.
      • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 14:23
        Wiesz, krotka meska fryzura nie daje takiego pola do popisu, co dlugie wlosy
        dziewczyny. Pewnie sam nie bylbys zadowolony, gdyby jakis mlot realizowal
        swoja "wizje" na twojej glowie (tym bardziej gdy poprosiles o cos innego!).
        Pozdrawiam
      • Gość: panna migotka Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:30
        A ja w końcu po długich poszukiwaniach odnalazłam fryzjera, u którego jest
        porządek. Otóż już przez moje włosy przewinęło się kilku "fachowców", z
        naprawdę bardzo znanych salonów w Częstochowie ale tam gdzie chodzę teraz to
        najlepsze miejsce jakie dotąd spotkałam. Zazwyczaj jak robiłam kolor i wracałam
        po pewnym czasie aby zrobić go jeszcze raz - w to samo miejsce - zaczęło się
        wyliczanie, która to była farba " a może ta eee nie ta to chyba ta" koszmaaar.
        Tam gdzie chodzę wszystko jest zapisane wiadomo co gdzie i jak. Nie chcę
        podawać żadnych nazw zarówno "fachowców" z tych rewelacyjnych salonów jak i
        tego do którego teraz chodzę aby nikt nie zarzucał mi tego że pewnie tam
        pracuję. Co trzeba powiedzieć to trzeba ale w Częstochowie ciężko o dobry
        salon. POzdrawiam serdecznie Pannna Migotka
        • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 15:02
          Migotka, podziel sie informacja, piszemy tu o negatywnych i pozytywnych
          doswiadczeniach :-)
          • Gość: panna migotka Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:20
            Ostrzegam jednak że nie jest tani otóż ten, do którego ja chodzę to salon
            Stawskich. Ja jestem z nich zadowolona choć wiem że mają również i negatywne
            opinie. Z salonów, których nie polecam to Trendy - choć muszę poiedzieć że
            niektóre dziewczyny fajnie czeszą, Deja-vu - bez komentarza totalna klapa,
            Laurent - nigdy nie zapomnę tych 6 pasemek po 3 z prawej i lewej strony głowy,
            Uroda - mycie lepszymi czy tańszymi kosmetykami, to niech się jakoś określą
            skąd ja mam wiedzieć czy myje mi akurat tym co chciałam. Jak sobie coś
            przypomnę to napiszę. Pozdrawiam raz jeszcze.
          • Gość: hi hi Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:37
            a ja prponuje żebyście zrobili wielki protest przeciw wszystkim fryzjerom.
            Szczególnie ty pilar...niech żyje solidarność
            podziel się jeszcze jakimis przeżyciami np nieudany wypad na zakupy czy złamany
            paznokieć...
        • Gość: mika Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:16
          Wracajac do Konrada z Renee to chcialam stanac w jego obronie. Bylam u niego
          raz i nikt nigdy nie obcial mnie tak profesjonalnie. Mozna powiedziec ze
          nozyczki wprost "palily mu sie w rekach". Troche gorzej udal sie
          kolor...powiedzialabym jednak ze zmiana fryzury byla ok. Mam tez doswiadczenie
          z Mariuszem Stawskim...i coz, za niewielka prace przy moich wlosach wziąl
          WIELKIE pieniadze, a farba zeszla po 2 tygodniach.
          • Gość: panna migotka oj nie zgadzam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:28
            Co do farb się z Tobą nie zgadzam, mają jedne z najlepszych jakie dotychczas
            miałam na włosach i nie jest to jedynie moja opinia.
          • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 02.06.06, 14:11
            Mialas szczescie. Ja mam pretensje o to, ze mnie nie sluchal i ocial mnie, jak
            mu sie podobalo. Ktos powiedzial, ze nie ma problemu, gdy fryzjer obcina jak mu
            sie podoba, gdy mu mowimy, ze nie mamy pomyslu i zdajemy sie na niego. Ale tak
            nie bylo w moim przypadku, ja chcialam tylko podciac konce!
            Wspomne tez ze pasma wlosow nie byly rowne!
    • Gość: ggg Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:36
      Pawełku, HERBATY.
    • Gość: maja Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.parkitka.prenet.pl 30.05.06, 16:28
      Chodzę tam od dawna i też jestem zadowolona. Nie chodzi o kawę i herbatę bo to
      faktycznie podają prawie wszędzie a o fachowców. Obcina mnie szefowa i jestem
      bardzo zadolona.Tez polecam!
      • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 30.05.06, 17:43
        Mialas szczescie trafic na dobra fryzjerke, a ja mialam pecha trafic na idiote.
        • Gość: hmmmm Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:08
          czy idiota to nie jest za mocne słowo???
          ps. włosy nie zęby odrosną
          a tak wogóle to ciekawe jak podchodzisz do ważniejszych spraw...współczuje
          rodzinie
          pozdrawiam
    • Gość: domino Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:43
      Ja chodzę do GAWROŃSKIEGO na Kościuszki i jestem zadowolony. Nikt w
      Częstochowie mnie tak nie obetnie dobrze jak u GAWROŃSKIEGO. W wielu zakładach
      fryzjerskich się obcinałem.
      Nie jest tani, ale przynajmniej fachowy.
      • Gość: domino Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:50
        Jeszcze jeden z takich lepszych to salon fryzjerski Sebastaiana z os. Północ.
        Chodziłem tam, ale gość mnie obcinał według własnego uznania, podczas gdy
        mówiłem co chcę i to mnie irytowało...
    • Gość: Paweł Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:14
      Za cherbatkę dziękuję, piję ją w pracy.

Ja uważam jedno, można wyzywać kogoś publicznie od idioty ale powinno się za to
      ponieść konsekwencję!!!

Pomijam teraz zadowolenie z czyjejś pracy czy też nie. Styl tego salonu i
      pracujących w nim LUDZI kogoś zachwyci,a innego urazi. Ale pamiętajcie za tymi
      wyzwiskami stoi żywy człowiek. I tak jak kogoś chwalimy i jak kogoś krytykujemy
      "walimy" po jego jakichś tam odczuciach.!!
      Ludziki szanujmy się!!!!!
      Co do pokżywdzonej sądzę, że winny są jej przeprosiny, jeśli faktycznie gość nie
      zrobił tego co sobie życzyła, ale wyzwiska to ona powinna sobie wsadzić w..... i
      za nie ONA powinna przeprosić człowieka, którego obsmarowała publicznie!!!!
      (za to są paragrafy - przypominam)

Ja nadal stoję przy tym, że ja i moi znajomi jesteśmy ZADOWOLENI z usług tego
      salonu!!!!
      Pozdrawiam.
      Paweł.
      • Gość: Paweł Re: Polecam ............. Fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:17
        Sorry za błąd...oczywiście Pokrzywdzona, a nie pokżywdzona ;)
      • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 62.49.90.* 02.06.06, 14:13
        Owszem, za fryzjerem kryje sie czlowiek i przeprosilam za wyzwiska, ale i za
        klientka kryje sie czlowiek, wiec ja tez czekam na przeprosiny za zla fryzure.
        • Gość: emi Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 80.48.49.* 02.06.06, 16:27
          Widziałas post skierowany do ciebie? DO PILAR. P.KW......!!!! (1) Gość: KONRAD
          Z RENEE 30.05.06, 22:13
          • Gość: x do PILAR IP: 80.48.49.* 03.06.06, 16:04
            podbijam emi....
            • Gość: dziewczyna Re: do PILAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:54
              Jesli chodzi o fryzjera to moge polecic tylko jedno miejsce. Salon fryzierski
              Pani Marzenki w Rędzinach na ulicy Okupnickiej! Kosmetyki najwyższej jakości,
              kolory trzymaja sie bardzo dlugi i mila obsługa. Warto przejechac kilka
              kilometrow dalej dla jakości usług. Zawsze wychodze zadowolona.
              • Gość: mimi Re: do PILAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 18:30
                O nie tylko nie to. Pani Marzenka trochę przesadza. Kiedyś się umówiłam do niej
                na czesanie oczywiście na daną godzinę i aby łaskawie mnie wzięła na fotel
                czekałam 2 godziny, za drugim razem stwierdziła, że będę musiała poczekać na
                swoją kolej - jak dla mnie to ona ma ale nie pokolei w g..... .Rozumiem 20 - 30
                min ale bez przesady. Nigdy więcej.
                • Gość: ola Re:do mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:10
                  nie chodzi mi oczas tylko o wykonanie usługi,czy byłaś zadowolona{jeśli mimi to
                  dziewczyna}czy nie i jaka jest cena?
                • Gość: kobieta Re: do PILAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:32
                  > O nie tylko nie to. Pani Marzenka trochę przesadza. .....
                  Zgadzam się jak najbardziej z powyższą opinią. Choć miałam do niej blisko to
                  naibardziej mnie denerwowało - w końcu fryzjer nie jest królową brytyjską, żeby
                  na niego czekać godzinami (za każdym razem umawiałam się na konkretną godzinę).
                  Poza tym o ile właścicielka raczej dobrze czesze i strzyże (z koloryzacją
                  różnie to wychodziło, bo P. Marzenka często robiła na głowie kolory będące
                  akurat w modzie, co nie zawsze pasuje danej osobie), to jej pracownice już nie.
          • Gość: Pilar Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 213.121.173.* 04.07.06, 13:27
            widzialam i odpowiedzialam na niego
    • Gość: plasterblaster Re: Polecam ............. Fryzjera IP: 80.54.172.* 04.07.06, 19:32
      Najlepszy fryzjer był w PZPNie
      ale teraz to będzie golił co najwyżej kolegów z celi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka