Gość: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:16 gdzie kupic fajne nowe cb radio i ktore byscie polecali, nie szukam niewiadomoz jakimi bajerami poprostu zwykle dobre radio???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barone Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:24 President Electronics Poland. Sp. z o.o. Kiedrzyńska 24/32 www.president.com.pl/index.php?&nointro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: CB- gdzie kupic IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.06.06, 14:42 tel. 511113473 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najnowszy Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:35 Kruszwicka 16 na Lisińcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Re: CB- gdzie kupic IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 20.06.06, 17:12 bys musial sie popytac wiesniakow z klobucka, dla nich syndrom lansu to zdezelowana beta + CB radio, oczywiscie w czolowce saq piekne stunningowane polonezy z CB z rejestracjami SKL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-uczciwy!!!!! Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:56 Proszę o kontakt tlefoniczny 0 602855601 Najlepsze i najnowsze modele - gwarancja, możliwe raty. Zawsze sprawdzone. Promocja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panw Re: CB- gdzie kupic IP: *.21.pl / *.21.pl 20.06.06, 21:20 Radia CB mają jeszcze przy urzędzie celnym na Zawodziu i na ul. Niepodległości przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.06, 22:01 Zależy o jakie radio Ci chodzi. Ręczniaka czy do samochodu? Swojego z autka Ci nie sprzedam, ale ręczniaka mam na zbyciu. A co do sprzedawcy z Lisińca to...:-/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:25 a co ty koleżanko z Bielska możesz wiedzieć o sprzedawcy z Lisińca?..Kupiłem u człowieka radio w bardzo dobrej cenie,obsługa pogwarancyjna super, zawsze potrafi doradzić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 08:35 Z Bielska :-/ Skoro wypowiadam się na temat "sprzedawcy" to widocznie miałam z Nim do czynienia. I nie uważam, aby był fachowcem. No chyba, że rozmawiamy o dwóch różnych osobach. Pozdrawiam Kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:37 Przepraszam cie najmocniej w adresie IP miałaś bielsko więc stąd wniosek....no całkiem możliwe tez że rozmawiamy o dwóch różnych osobach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 15:46 W takim razie adres IP kłamie; jestem z Czestochowy. Dwie różne osoby? Być może. Chociaż obie z Lisińca? Byłby to dziwny zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 18:53 Skoro taki dobry fachowiec, to dziwi mnie dlaczego sprzedaje anteny, które powinny "ustawiać się" na 1-1,1 SWR,a "ustawiają" na 7-8. Coś chyba jest nie tak. Ale może poprostu miałam pecha. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barone Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:31 SWR na 7-8 ? :)))) To z czego te anteny są? Z drewna? Na kawałku drutu da się lepszy SWR wyciągnąć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 22:09 No właśnie, żeby zestroić SWR w granicach 2, trzeba było dorobić stroik dłuższy o ok 3 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:00 a co to jest stroik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 16:32 Stroik to część, dzięki której można antenę wydłużyć, lub skrócić, aby ją zestroić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB-misiekk Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:27 jest to typowe stwierdzenie niedouczonych serwisantów, a wiem że ciebie to dotyczy,iż antene sie stroi( skracając lub wydłuzając ).Antena do radia CB nie posiada nic zwanego stroikiem.Posiada cewke i PROMIENNIK i on właśnie służy do regulacji, widać jak jesteś doifromowana. Po drugie to NIGDY w życiu kobieta nie była moją klientką. Po trzecie ja antene ustawiam zawsze w zakresie jej optymalnych parametrów. A ZATEM MARNA PROWOKACJA CI NIE WYSZŁA.Zajmij sie więc profesjonalną lekturą dotyczącą radiotelefonów CB. SKOŃCZYŁEM WIĘC POLEMIKE Z TOBĄ BO SPROWADZISZ MNIE DO SWEGO POZIOMU I POKONASZ DOŚWIADCZENIEM. Żegnam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:19 Pewnie masz przed sobą książkę, bo "prawdziwy" fachowiec nie posługuje się terminologią książkową tylko potocznymi pojęciami. Jak inaczej nazwać górną ruchomą część "bata" (w Twoim książkowym słownictwie promiennika), która służy do ustawiania anteny. Z tego co podejrzewam jesteś tym fachowcem, który nie orientował się czym jest rezonans anteny. Czy wg Ciebie optymalne parametry, które jak mówisz ustawiasz wynoszą na pierwszym kanale podstawy SWR 4,5 a na czterdziestym 7? Jak byłbyś na moim poziomie, to nie "wciskałbyś" klientom szmelcu i nie wmawiałbyś, że to są właśnie optymalne parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB-misiekk Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:32 jednak nie o mnie mówisz aczkolwiek twoje "niepodręcznikowe" stwierdzenia przyprawiają o płacz ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:35 Widzisz FACHOWCU brakło Ci argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB-misiekk Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:43 nie brakło tylko nie chce mi sie z niedouczonymi gadami dyskutować.ZEGNAM GWIAZDE ZE SPALONEGO TEATRU OZIĘBLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:55 Prawda w oczy kole. Czyżbym wyprowadziła Cie z równowagi? Jeżeli jesteś taki bystrzacha to oblicz mi na szybko jaka część mocy wraca do nadajnika przy mocy radia 4 W i SWR 1,8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:58 Zapomniałam dodać - prostak z Ciebie jest - z braku argumentów zaczynasz obrażać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 21:14 Noi w tym momencie skończyła si e Twoja wiedza "garażowy specjalisto CB-isto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 21:15 Prawidłowa odpowiedź na moje pytanie brzmi: ok. 0,33 W. Jeśli chcesz mogę Cie troche podszkolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:18 Gwiazda jesteś nienormalny.Jakoś tacie ustawiał antene i ustawił na 1.1 mnie zrobił radio tanio a na niepodległości czy stradomiu powiedzieli 2 razy więcej.Jakoś ja nie miałem z tym panem kłopotu.Chyba Ci słońce na mózg padło.Człowieku zastanó sie co piszesz.On jest tak zajęty bo ma tylu ludzi co stradom i niepodległości razem wzięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 07:53 Po pierwsze analfabeto - gwiazda jak nie zauważyłeś to rodzaj żeński. Po drugie może to Ty jesteś nienormalny; ze mną na szczęście jest wszystko ok. Po trzecie, zatanówmy się, dlaczego jest u Niego tanio? A po czwarte, skoro tak odpowiada Ci ten sprzedający, to widać jak się znasz na radiach, antenach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&K Re: Mniej ważne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:11 Pozdrawiam wszystkich CB-radiowców z wczesnych lat 90-tych Kacz Zaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barone Re: Mniej ważne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:32 73 dla Ciebie 6385 Arek ze Śródmieścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:19 Słuchaj no to chyba Ty sie nie znasz.Po pierwsze tanio nieznaczy źle.Tylko dziwne,że tam towaru ciągle brakuje i tyle ludzi ma. Jak Ci sie nie podoba to jedź do presidenta albo na stradom co masz 2 lub 3 razy drożej.Tam to wogóle dziadostwo.A na Katynia sprzedawca to pożal sie boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 11:27 Dziadostwo jest w Presidencie??? No to rzeczywiście się znasz na rzeczy. Jasne jest tam drożej, ale jakościowo bez porównania z asortymentem Twojego idola sprzedawcy. Nie rozumiem po co się wypowiadasz na temat czegoś o czym nie masz pojęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB-radiowiec Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:43 Ja kupowalem na niepodleglosci, zalezy do jakiej ceny chcesz, z jaka antena, kupowalem unidena510xl i presidenta harregoII + do tego anteny sirio 1.2m i 1.5m, bo antena jest bardzo wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logggo Re: CB- gdzie kupic IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.06.06, 09:09 Gość portalu: CB-radiowiec napisał(a): > Ja kupowalem na niepodleglosci, zalezy do jakiej ceny chcesz, z jaka antena, > kupowalem unidena510xl i presidenta harregoII + do tego anteny sirio 1.2m i > 1.5m, bo antena jest bardzo wazna. Właśnie !!! Czym większa antena, tym większy cwaniak. Tak się krótko o tych matołach mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: CB- gdzie kupic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:33 Podjedź na dworzec PKP Stradom, ja tam podjeżdżam Trakiem bo wygodnie i wg mnie solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:46 również polecam dworzec stradom - profesjonalna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: CB- gdzie kupic 21.06.06, 11:34 ja mam do sprzedania bardzo dobre radio.Daj znać pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc fan Re: CB- gdzie kupic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:29 w dzbowie u pani helenki ,przywozi lewe ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:39 Ja dzisiaj montowałem tam radio i solidnie wszystko działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:42 Jeżeli zakładałeś na Kruszwickiej i jesteś zadowolony, to podłącz - jeżeli masz dostęp - miernik SWR i sprawdź jak masz zestrojoną antenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:50 Sprawdzałem i sprawdzał też serwis "mobilek" i mam swr 1.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 20:53 Miałeś wielkie szczęście; jesteś w czepku urodzony. Bo wg tego "serwisu" SWR na pierwszym kanale 6, a na czterdziestym 4 to całkiem dobry wynik i mieści się w granicach jego normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:02 Gwiazda chyba byłeś gwiazdą ale upadłej sztuki i spadłaś z affisza.Kończe ten temat bo poprostu jesteś śmieszna.Baby a sie na niczym nie znaja i jeszcze z bielska hanysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 21:12 Jak widać w temacie CB bije Was wszystkich o głowę. Jestem śmieszna bo uświadamiam Wam, ze nie macie o tym zielonego pojęcia. Wysil się i przeczytaj wszystkie wypowiedzi, a dowiesz się, że nie jestem z Bielska. Pozdrawiam i współczuje niekompetencji w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:38 Tylko masz adres z bielska.Mnie w konia nie zrobisz bo jestem informatykiema adres prosto jest zmienić.Mam CB założone działą i wszyscy mnie ładnie słyszą i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.06, 22:31 To w takim razie taki z Ciebie informatyk jak "znawca" CB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:29 weź skończ i wstydu osczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.06, 07:37 Wcale się nie dziwię, że Wam wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB-sta Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:46 dobrze Ci doradzą w MOBILKU przy trasie na wlocie od Warszawy, mnie robili i jestam bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa, trochę czasem mają kolejki, ale to chyba dobrze o nich świadczy, gdyby partaczyli, to przecież TIRy by się tam nie serwisowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mytrik Re: CB- gdzie kupic IP: 212.2.99.* 06.10.06, 01:03 Po co ciągniecie temat z Gwiazdą... Jeżeli to kobieta , to pewnie ma trudne dni...Ja się na CB znam tyle ile używam... Kupiłem antenkę za 89 pln w presidencie i bardzo się cieszyłem jak ją za pół ceny opchnąłem... pojechałem na lisiniec i kupiłem za 70 pln, i z tą antenką jeżdżę do dzisiaj. W zupełności wystarcza... Drobiazgowość Gwiazdy może być spowodowana: a) dużą wiedzą b)dużą wiedzą i trudnymi dniami c)wielkim mniemaniem o sobie d) głupotą i awanturnictwem , jakiego wiele się słyszy na CB od tych co mają dobrze anteny zestrojone... pozdrawiam wszystkich kulturalnych CB radiowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mytrik Re: CB- gdzie kupic IP: 212.2.99.* 06.10.06, 01:05 no ja też się pochwaliłem szybkością... 4 dni po ostatnim poście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:52 Twoje szczęście, że antena Ci "służy". Nie twierdze, ze mam dużą wiedzę, ale pewne podsawy znam; nie mam trudnych dni, ani wielkiego mniemania o sobie. Forum to chyba miejsce, gdzie można wyrażać swoje opinie i tak też czynię. Nie pisze tego wszystkiego, aby komuś dokuczyć, zabrać klientów itp. ale niektórym rozjaśnić w głowach. To, że jestem kobietą nie znaczy, ze nie mam pojęcia o "męskim sprzęcie" - mam na myśli oczywiście CB. Jeżeli jesteście Panowie zadufanymi w sobie "specjalistami" i nie docierają do Was rady, inf, czy cokolwiek innego to życzę powodzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: CB- gdzie kupic IP: *.dolsat.pl 06.10.06, 10:09 Chodzi o to, że na siłę próbujesz każdemu udowodnić, że nic niewie, a ty wiesz wszystko. Kierujesz się zasadą: 1. Tylko JA mam rację 2. Jeśli nie mam racji, patrz punkt 1. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: CB- gdzie kupic IP: *.dolsat.pl 06.10.06, 10:06 Gość portalu: Mytrik napisał(a): > d) głupotą i awanturnictwem , jakiego wiele się słyszy na CB od tych co mają do > brze anteny zestrojone... > pozdrawiam wszystkich kulturalnych CB radiowców... Heh, aż miło wspominam czasy, gdy by używać CB trzeba było mieć legalizację i uiszczoną opłatę (już nie wnikam w to, ile osób tak naprawdę płaciło ;)). Teraz, gdy coraz więcej osobówek posiada radia, to szerzy się istne buractwo. Wkurzające jest to, iż ludzie kupują CB tylko po to, by jak najdłużej ciąć 200 cały czas lewym pasem. Pozdrawiam DU (też jeździ osobówką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:09 Chce jedynie ustrzec przed kupowaniem bubli, ale skoro szanowni forumowicze macie ful kasy i możecie kupować co pewien czas np nową antenę bo poprzednia jest do niczego, albo jeździć na strojenie - to Wasza sprawa. A jeśli chodzi o awanturnictwo, to zauważcie, że nigdy nie słychać na radiu awanturującej się "panny" tylko niewyżytych facetów, gadających o Cobrze, "fugach" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: CB- gdzie kupic IP: *.dolsat.pl 06.10.06, 16:09 > A jeśli chodzi o awanturnictwo, to zauważcie, że nigdy nie słychać na radiu > awanturującej się "panny" tylko niewyżytych facetów, gadających o > Cobrze, "fugach" itp. Przecież nikt tak nie mówił. Zresztą na CB nie tak często słyszy się kobiecy głos :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:37 Miło byłoby jakbyś napisała gdzie, w jaki sposób i jaką antene montowałaś na tym Lisińcu. Przyczyn tak wysokiego SWR może być wiele, a ty jesteś jedynym niezadowolonym przypadkiem jak narazie i próbujesz wszystkich zadowolonych przekonać, że serwis jest zły. Jak coś nie pasowało to trzeba było podjechać ponownie i sytuację wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:46 > Teraz, > gdy coraz więcej osobówek posiada radia, to szerzy się istne buractwo. Wkurzaj > ące jest to, iż ludzie kupują CB tylko po to, by jak najdłużej ciąć 200 cały cz > as lewym pasem. Albo nie znasz obecnych realiów, albo trafiałeś na spontaniczne "złe" przypadki. Generalnie nie zauważyłem aby osobówki z antenami na dachu jeździły szybciej od tych pozostałych. A buractwo się szerzy niestety z powodu "traktorzystów" (czyt. nielicznych kierowców ciężarówek) którzy uważają, że CB to sprzęt wyłącznie dla trucker'ów i osobówki wara. Celowo napisałem traktorzystów, bo są to nieliczne, aczkolwiek bardzo denerwujące przypadki które sieją antyosobówkową propagandę co z kolei denerwuje kierowców osobówek. Ci drudzy denerwują się na pierwszych więc jadą po truckerach ostro, a wtedy do dyskusji włączają się pozostali urażeni tym co gadają osobówki. Tak to wygląda. Mnie osobiście już ta "antypatia" nie razi, acz denerwuje mnie nagminne przeklinanie na kanale ogólnym. Kiedy człowiek chce jechać w dłuższą trasę z bliską mu osobą to jest zmuszony zrobić to z wyłączonym radiem, bo na 19 lecą bluzgi aż wstyd. Jest jeszcze prarę innych problemów z CB które warto byłoby umówić, ale to nie temat do tego. pozdrawiam wszystkich normalnych! pamiętajcie o kulturze na ogólnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: CB- gdzie kupic IP: *.dolsat.pl 06.10.06, 17:48 Gość portalu: Harry_man napisał(a): > > Albo nie znasz obecnych realiów, albo trafiałeś na spontaniczne "złe" przypadki Całkiem możliwe. Jeżdżę trochę, ale nie na tyle by się sprzeczać :). >A buractwo się szerzy niestety z powodu "traktorzystów" (czyt. > nielicznych kierowców ciężarówek) którzy uważają, że CB to sprzęt wyłącznie dla > trucker'ów i osobówki wara. No widzisz, a ja się z tym nie spotkałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: CB- gdzie kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:04 > No widzisz, a ja się z tym nie spotkałem. A ja się z tym spotkałem choćby dzisiaj i wczoraj. Wczoraj zresztą w południe wywiązała się w związku z tym niezła dyskusja i nawet 2 nasze bazy nie były w stanie zaprowadzić spokoju. Trzeba było poczekać aż sami przestaną i porozjeżdżają się w swoje strony :( Oczywiście "traktorzyści" to sporadyczne przypadki, ale głosząc swoje poglądy tworzą lub pogłębiają konflikt :( Na szczęście póki co większość truck'erów jest wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś