Gość: iwa IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 06:38 do niektorych taksowek nie da sie wejsc tak capia/szczegolnie narzutki futerkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taxi kierowca Re: taksi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:36 niektorzy klienci tak capia ze jak wsiadaja to zbiera mi sie na wymioty.niestety czasami sa to kobiety albo malzenstwo ona pachnie on spocony brudas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: taksi IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:14 szczególna przyjemność to para klientów. On lekko podpity,rządzi całym światem i zna wszystkie najkrótsze drogi do domu, łącznie z uwagami "gdzie mnie wozisz złodzieju". Ona zasypiająca na tylnym fotelu, przy lekkim hamowaniu wykonuje przepiękny haft na podłogę i oparcia foteli. I mamy w aucie przegląd tego co szanowny klient spożył na imprezie. Niezręcznie próbuje chusteczkami zatrzeć ślady swojej winy. Przy wysiadaniu słyszymy - w życiu nie zapłacę, ku.., jakżeś mnie złodzieju woził naokoło to masz dziadu połowę a to i tak za dużo.- I jeszcze się rwie do bicia. A potem walnięcie drzwiami tak że mało szyba nie pęka. Tacy jesteście szanowni klienci. Ciekawe czy taki jeden z drugim w swoim aucie też rzyga i wali drzwiami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futerko Re: taksi IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:15 masz problem ?? nie wsiadaj do futerkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: taksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:15 niech ci co wsiadaja do taksowek najpierw swoje futerka wymyja to taksowki beda czyste to przeciez te futerka Ty brudzisz swoim futerkiem i sa tego efekty ze po Tobie niemoze inny klient wsiasc przeciez kierowca na futerku nie siedzi tylko to WY!Pozdrawim czystych i pachnacych klientow i taksowkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś