Dodaj do ulubionych

Final: Blekitni kontra...Blekitni

IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 23:17
Francja szaleje ponownie, ulice pelne sa szczesliwych ludzi. Nieznajomi tula
nieznajomych, znajomi wycalowuja znajomych, skutery trabia, powiewaja z nich
flagi, jak i samochody trabia, przejezdzajac z flagami i pasazerami.... na
dachach.
Francja szaleje.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Final: Blekitni kontra...Blekitni IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 05.07.06, 23:42
      A ja stawiam na Wlochow, lepiej grali. A Francuzi dzisiaj pokazali jak traktuja
      rywala, olewajac go i wychodzac 2.5 minuty po czasie. Takie zachowanie to wstyd !!!
      • Gość: storima Re: Final: Blekitni kontra...Blekitni IP: *.dsl.club-internet.fr 05.07.06, 23:59
        Gość portalu: zzz napisał(a):

> A ja stawiam na Wlochow, lepiej grali. A Francuzi dzisiaj pokazali jak traktuja
        > rywala, olewajac go i wychodzac 2.5 minuty po czasie. Takie zachowanie to wstyd
        > !!!

Bardzo dobrze kibicuj Blekitnym z kraju Pavarottiego!!!
        Mecz nie byl porywajacy.
        Jednak, jestem za Blekitnymi z kraju "Dzwonnika z katedry Notre Dame".
        Inaczej mi nie wypada;)
        Tak z reszta bedac tutaj, czuje.
        Inaczej kibicowal bym Pavarottiemu:))))))))

Francja dalej szaleje.
        Bedziemy spac przy otwartych oknach, spiewach, klaksonach, glosnych ulicznych
        wymian tulen i pocalunkow.
        • Gość: zzz Re: Final: Blekitni kontra...Blekitni IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 06.07.06, 00:10
          W pelni Cie rozumiem, bedac na Twoim miejscu tez bym kibicowal Francji ;)
          • Gość: storima Re: Final: Blekitni kontra...Blekitni IP: *.dsl.club-internet.fr 06.07.06, 00:14
            Gość portalu: zzz napisał(a):

> W pelni Cie rozumiem, bedac na Twoim miejscu tez bym kibicowal Francji ;)

To bardzo milo:)))
            Bo tez bym sie spodziewal, ze Ci ktorzy przybyli do Polski z innych stron
            swiata, w przypadku braku ich narodowej druzyny, kibicowali by wlasnie nam,
            Polakom;)

Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka