Gość: zzz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 06.07.06, 22:19 Pokrycie kosztow akcji a nie wyrok w zawieszeniu powinien dostac. Niech placi do konca zycia to sie inni naucza !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry_man Re: Fałszywy alarm w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:16 Rzeczywiście dowcip głupi i karygodny, w tym wypadku jednak nie miałbym nic przeciwko gdyby to tesco musiało zapłacić za przeprwadzenie akcji :) A cooooo - trzeba doić zachodnie koncerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Fałszywy alarm w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:24 Wyrok w zawieszeniu!!! Jeszcze nagrodę powinni mu dać a koszty akcji będą pokrywac podatnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Fałszywy alarm w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:26 I takie kary maja odstraszać!!! Śmiech człowieka ogarnia, może pan sędzia który wydaje takie wyroki pokryje koszty akcji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Fałszywy alarm w Tesco IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 07.07.06, 11:54 Kawał może i głupi ale w przypadku Tesco to nawet im sie przydało (wyzyskiwacze) ale wyroki to są naprawde ośmieszające pOLSKIE sĄDY. Chyba sami Debile tam pracują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Fałszywy alarm w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:13 w polsce nie ma kar a sadownictwo to jaja ja jestem recydywa i bede robil jaja przez cale moje zycie bo i tak mi gown.. zrobia pozdrawiam smieszny sad i prokuratorow hahahahhahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójcik Zbrodnia i kara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:32 Jako student resocjalizacji mówię: Kara, aby odniosła skutek wychowawczy, musi być natychmiastowa, dotkiliwa i adekwatna do czynu. W tej sytuacji nie widze innego rozwiązania, jak potworna kara finansowa dla każdego żartowisia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś