Gość: LOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:20 Proszę o informacje na temat dr.Strzelczaka badania,poród Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: Strzelczak ginekolog IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 19:24 o którego Strzelczyka Ci chodzi? Tomasza z Mickiewicza czy Jarosława z Parkitki, który był podobno aresztowany,/ było tu o nim na forum,ale zniknęło/,, obaj są ginekologami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti do ggg IP: *.prenet.pl 30.07.06, 20:13 Co pisali o Jarosławie z Parkitki? JEstem bardzo ciekawa bo mam u niego rodzić.... Napisz , proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: do ggg IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 20:26 poszukaj coś na forum, może uda Ci się znależć jakieś wypowiedzi;dokładnie nie pamiętam ale generalnie 90% wypowiedzi to negatywne opinie; jak znajdę to Ci wyślę linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: do ggg IP: *.prenet.pl 30.07.06, 20:45 Bede bardzo wdzieczna :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: do ggg IP: *.sanetja.pl 05.08.06, 11:31 J. Strzelczyk - rewelacja :-) Prowadził moją ciążę i był przy porodzie. Ogólnie personel na parkitce nie jest "zbyt miły" (delikatnie powiedziane), ale tego lekarza polecam w 100%. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: do ggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:14 ogólnie opinie o lekarzach na tym forum sa w 90% negatywne, ale pociesze was opinie lekarzy o pacjentach też są w 90 % negatywne, jako że 90 % społeczeństwa to trolle bez wykształcenia, rozumu, ogłady, śmierdzące brudem i przetrawionym alkoholem, tępe i zawistne... (aha doliczyć trzeba jeszcze nauczycielki...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do IP: *.21.pl / *.21.pl 31.07.06, 15:20 UDERZ W STÓŁ A ...KONOWAŁ SIĘ ODEZWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:03 ot i typowy śmierdzący pacjent się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: do IP: *.21.pl / *.21.pl 01.08.06, 20:56 ot i napisał KONOWAŁ CO WIEDZIAŁ...A ja mam to szczęście że nie jestem żadnego konowała pacjentem, a śmierdzę "fidji"-Guy Laroche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: do konowała i reszty... IP: *.21.pl / *.21.pl 02.08.06, 20:34 życzę Wam żeby równie śmierdzące były pieniądze od tych pacjentów, którymi tak gardzicie, i żebyście swoich łap po nie nie wyciągali bo to nie honor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekonował Re: do konowała IP: *.21.pl / *.21.pl 07.08.06, 23:00 wspaniale podsumował "swoje środowisko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Re:do ggg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:28 To chyba żaden z nich. Ten nazywa się Strzelczak Zbigniew jest z Parkitki.Chcę znać opinie innych osob,jakim jest lekarzem,czy jest przy porodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re:do ggg IP: 62.29.160.* 31.07.06, 11:47 Strzelczak Zbigniew z Parkitki. Niedawno rodzilam wlaśnie u niego, co prawda nie mam porównania (pierwsza ciąża) ale gorąco polecam. To najsympatyczniejszy człowiek jakiego znam. Przyjechał na poród i cały pobyt w szpitalu interesował się naszym stanem. Mam "alergię" na szpitale, ale tylko dzięki niemu wszystko odbyło się po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re:do ggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:54 Strzelczak czy Strzelczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Uwaga prowokacja prokuratury, która szuka za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:21 wszelką cenę haka na doktora. Gdyby zmarłą pacjentką nie była pani sędzia nie byłoby takiej aktywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:58 dr.Strzelczak jest najlepszym lekarzem jakiego znam jestem jego pacjętką i nie zmienię na innego lekarza,polece go karzdej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:26 P.Strzelczyk przyjmuje w przychodni "WRZOSOWIAK" ul.Orkana 61/67A tel.do przychodni 0-34/363-46-34 , 363-92-50 nie wiem czy akurat mowimy o tym samym Panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:36 nie czytasz droga kamilo za kobiecie chodzi o strzelczaka.naucz sie czytac a potem glos zabieraj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:04 Moja draga dobrze przeczytalam, nie znam dr.Strzelczaka wiec myslalam, ze moze chodzilo o Strzelczyka i poprostu kolezanka sie pomylila wiec dalam namiary na tego Pana...moze wlasnie ktos bedzie mial zyczenie sie do Niego zglosic...chyba nie jest to zadne przestepstwo, ze podalam pewne informacje...ehh szkoda slow! LOLA:::> Pozdrawiam i zycze powodzenia:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti do kamilka IP: *.prenet.pl 31.07.06, 22:30 a mnie własnie chodzi o Jarosława Strzelczyka z Parkitki... Masz jakieś info o tym lekarzu tzn. czy jest prze porodach itp. Mam u niego niebawem rodzić .... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pac....... Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:28 Przyjmuje na trzech wieszczów w przychodni,mily sympatyczny lekarz nic ponad to co mu kasa pozwala, nawet oszczednosci dla niej robi.Tyle tylko że sympatyczny,ale napewno nie Judym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:36 judym był posiadaczem i rentierem... wróć do lektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Strzelczak ginekolog IP: *.trustnet.pl 01.08.06, 00:08 Nie pomogl mi ale tez nie pozwolilam zeby zaszkodzil,ze wzgledu na swoja ciekawosc sprawdzilam srodek ktory mi przepisal-zupelnie w moim przypadku bez skuteczny o czym poinformowalam p,doktora ktory odpowiedzial ze chcial tanio- zenada jesli chodzi o zdrowo a nie tanio,po zrobieniu usg i stwierdzeniu torbiela kazal przyjsc na wizyte za 3 miesiace,dziwne bo jesli cos samo nie zginelo po 17 latach to po usg p.doktora miałozginac po 3 miesiacach?Po miesiacu mialam juz wypis z kliniki2000w katowicach usunieto laparoskopowo torbiela w ramach nfz-ale to nie dzieki p.doktorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:10 usunięto Ci T O R B I E L A ??? torbielowaty kangurku zanim zaczniesz pisać w internecie przejrzyj słownik języka polskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Strzelczak ginekolog IP: *.trustnet.pl 01.08.06, 00:17 kangurzyco jak juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:24 "kangurku" było w formie bezosobowej, nie "kangurze", nie "kangurzyco, a właśnie "kangurku" a w/w słownik nadal polecam z pozdrowieniami i bez całusów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Strzelczak ginekolog IP: 80.54.171.* 16.08.06, 23:38 Konowale, proponuję Ci właśnie wrócić do lektury. Jakimże posiadaczem był Judym? Może nam wyjaśnisz? A maturę to jakim cudem zdałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mV Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:32 Patrzcie go... jaką poprawną polszczyzną się "niby" posługuje. Proponuję w takim razie zwrócić uwagę na wypowiedzi wszystkich zabierających głos tutaj i poprawianie błędów... prawdziwe wyzwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Strzelczak ginekolog IP: 80.54.172.* 05.08.06, 11:47 Gdzie przyjmuje dr.Jarosław Strzelczyk z Parkitki? Czy przyjmuje tylko prywatnie?Czy może przyjmuje gdzieś bezpłatnie?Moja znajoma chodzi do Niego i jestem ciekawa czy nie zadużo wydaje u Niego kasy!A ile Wy dziewczyny płacicie u Niego za wizyte?Pozdrawiam i dziękuje za info!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Strzelczak ginekolog IP: 80.54.172.* 08.08.06, 15:25 Jak trafiłaś na ten zabieg do Katowic?Jestem w podobnej sytuacji!Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Strzelczak ginekolog IP: *.trustnet.pl 09.08.06, 21:33 podaj meila podam namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Strzelczak ginekolog IP: 80.54.172.* 11.08.06, 13:43 www.bacz18@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:51 Moj syn ma wprawdzie już 6 lat i leczyłam się u kogoś zupełnie innego nie podam nazwiska bo widzę że tu straszna nagonka ale kiedy leżałam w szpitalu i mojego lekarza nie było to zajął sie mna Strzelczyk,super facet dzieki Mu za to Ludzie dobrych ginekologów u nas brak ale Strzelczyk jest akurat dobrym lekarzem,a przede wszystkim człówiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Strzelczak ginekolog IP: *.21.pl / *.21.pl 11.08.06, 21:17 Tomasz czy Jarosław, jest ponoć dwóch o tym samym nazwisku? Śledzę te tamaty ponieważ jestem przed wyborem lekarza-ginekologa, od niedawna jestem w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: do abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:24 Tomasz lub Jarosław maja na nazwisko Strzelczyk,a nam chodzi o Zbigniewa Strzelczaka.nie mylcie nazwisk ludziska bo pozniej głupoty wychodza i nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:00 u strzelczaka lecze sie od dwoch i pol roku. nigdy nie spotkalam tak zyczliwego i konkretnego lekarza. przez wiele lat leczylam sie na nieplodnosc. dopiero on mi pomogl decydujac sie na laparoskopie. mialam zespol policystycznych jajnikow i dlatego nie moglam zajsc w ciaze. po operacji zaczelam miec regularne miesiaczki i zaszlam w ciaze. i dzis mam coreczke ktora wlasnie dzisiaj konczy cztery tygodnie. polecam doktora strzelczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Strzelczak ginekolog IP: *.inds.pl 09.09.06, 21:54 Gdzie on przyjmuje(adres i tel do gabinetu)? Jestem bardzo zainteresowana wizytą u Pana doktora Strzelczaka. Za wszelkie namiary do niego dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v7 Re: Strzelczak ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:22 tel 0601546499 Wodzickiego 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: Strzelczak ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:22 przestańcie mylić nazwiska lekarzy bo to jest duża różnica Strzelczak a Strzelczyk i jeden i drugi jest ok Odpowiedz Link Zgłoś