Gość: abosa IP: *.com.pl 08.08.06, 09:48 lub przychodni pyrwatnej, jeśli w takiej pracuje, poszukuję. Jeśli ktoś dysponuje, bardzo proszę o wpis (chodzi o wizytę prywatną). Niestety, wyszukiwarka nie wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooo Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.icpnet.pl 08.08.06, 10:14 pie..ij się debilu w łeb ... co to forum jest do wymiany telefonów ?? podaj swój idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.com.pl 08.08.06, 10:48 Wyraźnie zaznaczyłam, że chodzi o konsultacje lekarskie (nie szukam numeru prywatnego). Jak się zorientowałam, to forum służy również wymianie tego typu informacji. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.icpnet.pl 08.08.06, 10:50 to forum to zgromadzenie idiotów .. podawanie czyichś namiarów na forum publicznycm jest łamaniem prawa o danych osobowych .. i może tym wszystkim lekarzom nie podoba się to ?? jakbyś się czuła, gdyby tu pisano o Tobie z nazwiska i imienia ?? ktoś podał numer telefonu, a inny wyzywał Cię od dziwki i łapówkary ? fajnie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 10:54 to w takim razie www.pkt.pl gdzie są imiona i nazwiska prwatnych gabinetów, to łamanie danych osobowych? Zastanów się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.com.pl 08.08.06, 11:17 Przecież ja nie chcę prywatnego (domowego) numeru doktora!! Nie myl pojęć, ustawa o danych osobowych nie dotyczy przychodni, gabinetów lekarskich itd. I wyczytałam tu, na forum, że dr. Podhorecki przyjmuje prywatnie, zapewne więc wynajmuje jakiś gabinet i, zapewne, można tam zadzwonić. Prywatnych przych. w tym mieście trochę jest, nie wszystkie mają strony z wylistowanymi specjalistami, często po prostu wiadomo tylko tyle, że mają chirurga czy ortopedę. Ja szukam konkretnego lekarza. Jesteś klasycznym przykładem analfabetyzmu wtórnego. I myślę, że zamiast się tu produkować, warto byłoby potrenować czytanie ze zrozumieniem mniej stresujących Cię treści; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:55 skocz na najbliższy mecz Włókniarz spotkasz dr Podhoreckiego w parkingu gospodarzy Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 11:30 Abosa, wysłałam Ci kontakt na maila, znalazłam w necie,pozdrowionka, B. Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 11:31 wielkie dzięki, szukałam, ale widać, przegapiłam :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:08 3252611 wew.244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_podhorecki Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:30 protestuję to mój numer.... Odpowiedz Link Zgłoś