Dodaj do ulubionych

Numer tel. do dr. Podhoreckiego...

IP: *.com.pl 08.08.06, 09:48
lub przychodni pyrwatnej, jeśli w takiej pracuje, poszukuję. Jeśli ktoś
dysponuje, bardzo proszę o wpis (chodzi o wizytę prywatną).
Niestety, wyszukiwarka nie wie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.icpnet.pl 08.08.06, 10:14
      pie..ij się debilu w łeb ... co to forum jest do wymiany telefonów ?? podaj
      swój idioto
      • Gość: abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.com.pl 08.08.06, 10:48
        Wyraźnie zaznaczyłam, że chodzi o konsultacje lekarskie (nie szukam numeru
        prywatnego). Jak się zorientowałam, to forum służy również wymianie tego typu
        informacji.
        Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
        • Gość: ooo Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.icpnet.pl 08.08.06, 10:50
          to forum to zgromadzenie idiotów .. podawanie czyichś namiarów na forum
          publicznycm jest łamaniem prawa o danych osobowych .. i może tym wszystkim
          lekarzom nie podoba się to ??

jakbyś się czuła, gdyby tu pisano o Tobie z nazwiska i imienia ??
          ktoś podał numer telefonu, a inny wyzywał Cię od dziwki i łapówkary ?
          fajnie ?????????
          • wawan1 Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 10:54
            to w takim razie www.pkt.pl gdzie są imiona i nazwiska prwatnych gabinetów, to
            łamanie danych osobowych? Zastanów się
          • Gość: abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.com.pl 08.08.06, 11:17
            Przecież ja nie chcę prywatnego (domowego) numeru doktora!! Nie myl pojęć,
            ustawa o danych osobowych nie dotyczy przychodni, gabinetów lekarskich itd. I
            wyczytałam tu, na forum, że dr. Podhorecki przyjmuje prywatnie, zapewne więc
            wynajmuje jakiś gabinet i, zapewne, można tam zadzwonić. Prywatnych przych. w
            tym mieście trochę jest, nie wszystkie mają strony z wylistowanymi
            specjalistami, często po prostu wiadomo tylko tyle, że mają chirurga czy
            ortopedę. Ja szukam konkretnego lekarza.
            Jesteś klasycznym przykładem analfabetyzmu wtórnego. I myślę, że zamiast się tu
            produkować, warto byłoby potrenować czytanie ze zrozumieniem mniej stresujących
            Cię treści;
    • Gość: kibic Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:55
      skocz na najbliższy mecz Włókniarz spotkasz dr Podhoreckiego w parkingu
      gospodarzy
    • babeczkaa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 11:30

Abosa, wysłałam Ci kontakt na maila, znalazłam w necie,pozdrowionka,
      B.
      • abosa Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... 08.08.06, 11:31
        wielkie dzięki, szukałam, ale widać, przegapiłam :)
        pozdrawiam!
        • Gość: kkk Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:08
          3252611 wew.244
          • Gość: nie_podhorecki Re: Numer tel. do dr. Podhoreckiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:30
            protestuję to mój numer....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka