Gość: degustator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:43 proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:57 bylam.przyznaje duzy lokal lecz srednia wieku jest strasznie niska.bilet drogi.brak klimatyzacji.pelno nacpanych dzieciakow.jednak jest sala "vip" gdzie mozna sie dobrze pobawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 22.08.06, 16:14 zgadzam sie brak klimy i stado gowniarzy, a sala vip dla super wsiokow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:54 Taka sobie remizowa pipidówa tylko, że w "normalnym" lokum. Dawno bardzo tam nie byłem, a wiele się zmieniło w ostatnim czasie, nie zmienia to jednak faktu, że średnia wieku jest żenująco niska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ViVa Truskolasy IP: 83.14.143.* 15.08.06, 11:44 Powiem tak. Bylem raz. Piwo Tyskie zimne w butelce 3zl a smirnoff 0.5 35zl. Czego chciec wiecej??:)Ale to bylo jakies 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 11:54 Ch.ujnia z grzybnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: ViVa Truskolasy IP: *.realestate.net.pl 15.08.06, 11:56 daj spokój z tym syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14years old Re: ViVa Truskolasy IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:21 bardzo fajny club.przynajmniej tam mam wejscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loler Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:08 Gość portalu: 14years old napisał(a): > bardzo fajny club.przynajmniej tam mam wejscie!!! No właśnie to jest największy minus tej remizy, że wpuszczają smarkaczy i gó..ary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki25 Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 15.08.06, 17:50 Zdecydowanie odradzam tego miejsca. Co dyskoteka POICJA ,POGOTOWIE - standard mieszkam naprzeciw tej speluny. PIJANSTWO, HAMSTWO, SYF. Dyskoteka, a raczej wiejska potancowka na ktora przyjezdzaja SAME WSSIOKi. To jest miejsce dla ludzi tzw. DZIKUSOW. Bylem tam kilka razy w zyciu i tylko z ciekawosci - LUDZIE PROSTO Z LASU, lub przed chwila oderwani od obornika! NIKT TUTAJ NIE ZNA SLOWA prosze, przepraszam , dziekuje. -a jesli czytaja to RODZICE to nie puszczajcie swoich pociech do tego BURDELU, jest tyle ciekawych, bezpiecznych miejsc, zeby sie pobawic - fakt moze troszke dalej ale moze warto sie nad tym ZASTANOWIC przed tym jek dziecko wroci do domu z rozbita glowa, kompletnie pijane,nacpane (presja kolegow - wszyscy pija a ty co?) lub bedziemy je odbierac ze szpitala w gorszym stanie. CHYBA RODZICE MAJA COS DO POWIEDZENIE w temacie, swoim dzieciakom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Re: ViVa Truskolasy IP: 83.16.102.* 16.08.06, 14:09 Do luki25-rzczywicsie wiesniaku nie jest to klub dla osob ktore za piwo tyskie dadza 2.7zl a nie 3zl jak to na vivie syf to ty masz w pacynie i pewnie bez tej dyskoteki chodzisz ciagle na..y,naćpany i nie stac cie na wstep wiec wyluzuj matole i zrob uzytek ze swojego biletu do czestpchowy aby sie dostac na dworzec pkp i kupic tanie dragi pozdro wiesniaku z okolic vivy ps.popros wlasciciela moze pozamiatasz plac i wejdzisz za free! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadki ale bywalec Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 01:13 to co ty wypisujesz to tylko w 5% prawda reszta to bzdury są rzeczy ktore i mnie sie nie podobaja np wiek osob wpuszczanych na ta dyskoteke ale nieoto nieoto nieoto nie bedzie mi tu jakis byle burak z truskolas pisal ze tam niema osob ktore nie znaja słow prosze dziekuje czy przepraszam bo my tj ja jako kierowca i 3 moich kumpli jestesmy ludzmi kulturalnymi i znamy te slowa!!!!!!!! w swojej wypowiedzi nie odnos sie od razu do wszystkich mozesz napisac ze wiekszosc ludzi niezna tych slow ale nie WSZYSCY to moze kogos obrazic zabolec a nawet w...... !!!!!!!! tak wiec moze skoro uwazasz mnie i moich kolegow za jakichs przymulow to moze ja wyjde naprzecie Twoim oczekiwaniom i oglosze konkurs kto nasr a najwieksze gowno u Ciebie na mostku dostanie odemnie brow!!!!!! super nie twoja wizja okrutnego klubu viva sie zisci!!!!!!!!! dziekuje ze moglem sie tutaj wypowiedziec i PRZEPRASZAM za wszelkie bledy w pisowni ale jestem dyslektykiem z powazaniem lukskajłoker!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: ViVa Truskolasy IP: *.prio139.trustnet.pl 18.08.06, 08:45 Jak jak? "OBSRAJSZOFER"? Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: ViVa Truskolasy 18.08.06, 09:52 Kolega 2 osty wyzej... Konkurs zeby nasrac za piwo... Gdzie chetnych do tego eksperymentu znajdziesz? W dyskotece Viva? Widac wlasnie kto tam przychodzi... Wszystkie vivy, dupo i inne wiejskie dyskoteki pozamykac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: ViVa Truskolasy IP: *.pl / *.net-komp.pl 18.08.06, 12:13 Lepiej nie zamykac, zeby sie sie buractwo mialo gdzie schodzic, ot taki azyl dresiarstwa. Jakby nie bylo taki spelun to by rozlezli jeszcze po normalnych klubach. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: ViVa Truskolasy IP: *.pl / *.net-komp.pl 18.08.06, 12:14 Ech, oczywiscie piszac w pospiechu "poginely" jakies literki, ale tresc jest zrozumiala :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toooo Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 27.08.06, 15:47 AZYL DRESIARSTWA - jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ViVa Truskolasy IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:10 Byłem kilka razy na vivie i przyznam że srednia wieku mnie przeraziła. co niektóre dzieciaki chyba gimnazjum jeszcze nie zaczęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: ViVa Truskolasy IP: 195.116.1.* 18.08.06, 14:28 Nie rozumiem o co WAM wszystkim chodzi!!! Każdy tylko się obrzuca błotem... Dla mnie średnia wieku też jest za niska - ale toleruje. Bo w końcu najważniejsza jest w tym wszystkim muzyka (a muzyka jest dobra) i szacunek do siebie i otoczenia. Chcesz się pobawić (nie zaliczyć panienkę/faceta, nie zaliczyć kolejnej butelki czy działki) i poczuć siłe muzyki to wcale nie potrzeba do tego wielkich rzeczy - jeśli oczywiście umiesz się bawić. Mnie wystarczy troche miejsca, dobry beat, bass and melody... Nie jade do klubu żeby go oceniać tylko żeby się pobawić - dla samej siebie... Nie obchodzi mnie jakiś dzieciak który śpi przy stoliku bo za dużo wypił (o to niech się martwią jego rodzice)... Ważna jestem ja i moi przyjaciele... i szacunek dla ludzi... Pomyślcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaw Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 19.08.06, 12:41 CZY BYDLO PRZYJEZDZAJACE CO SOBOTA DO TEJ SPELUNY MA JESZCZE COS NA OBRONE TEGO KARTOFLISKA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj sowa Re: ViVa zaprasza IP: *.mynow.co.uk 20.08.06, 15:28 wszystkich dresiarzy, gowniarzy, smieciarzy i cala cholote z okolicznych wioch REMIZA czynna od 20tej. WJAZD ekstra promocja dla w/w tylko 10zl. NA co czekacie wsiadac w swoje polonezy i eskorty i jazzda na ZLOT BURRACTWA 2006 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za fajny Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 27.08.06, 21:22 impra dla dzieciakow w przedziale wieku od 10 sie zacznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...spokojnie, serio wpuszczaja kazdego kto odstaje od ziemi chyba z metr i ma w kieszeni 10zl na wstep!!!jak tam bylem zauwazylem przekrety na wystawie stoja soki hortexu a nalewaja pod lada aro lub cos w tym stylu ,podobnie z alkoholem...!!!(jakies siuski)poza tym jeszcze nie dostalem ani razu- podobno to cud ,chlopy sie leja jak niewiem co ,od tak kto silniejszy... takie tam podpite chlopo-wiesniako-miesniaki! bez sciemy uwazajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:35 oj pier jak potrzaskany co sobote rok temu w wakacje tam jezdzilem nieraz bylem nagity i ani razu nie dostalem a ze sie bija boze a w depo sie nie bija czlowieku o czym ty rozmawiasz!!??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:37 bija sie jak na kazdej imprezie ale to zazwyczaj ci smarkacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 23 Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:49 to super dysco zajebista muza i laski czy zna ktos moze Ewe Złotą tez tam chodzi super sie całuje moi kumple tez tak mówią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:51 jesli o nia chodzi to ja chyba wszyscy znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolik Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:24 co to za Ewa??? a poza nia sa tam jakies fajne laski??? Odpowiedz Link Zgłoś