Dodaj do ulubionych

ViVa Truskolasy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:43
proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:57
      bylam.przyznaje duzy lokal lecz srednia wieku jest strasznie niska.bilet
      drogi.brak klimatyzacji.pelno nacpanych dzieciakow.jednak jest sala "vip" gdzie
      mozna sie dobrze pobawic.
      • Gość: hmmmm Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 22.08.06, 16:14
        zgadzam sie brak klimy i stado gowniarzy, a sala vip dla super wsiokow.
    • Gość: Harry_man Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:54
      Taka sobie remizowa pipidówa tylko, że w "normalnym" lokum. Dawno bardzo tam nie
      byłem, a wiele się zmieniło w ostatnim czasie, nie zmienia to jednak faktu, że
      średnia wieku jest żenująco niska
    • Gość: tomek Re: ViVa Truskolasy IP: 83.14.143.* 15.08.06, 11:44
      Powiem tak. Bylem raz. Piwo Tyskie zimne w butelce 3zl a smirnoff 0.5 35zl. Czego chciec wiecej??:)Ale to bylo jakies 2 lata temu.
      • Gość: hmm Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 11:54
        Ch.ujnia z grzybnią
    • Gość: j.w. Re: ViVa Truskolasy IP: *.realestate.net.pl 15.08.06, 11:56
      daj spokój z tym syfem.
      • Gość: 14years old Re: ViVa Truskolasy IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:21
        bardzo fajny club.przynajmniej tam mam wejscie!!!
        • Gość: loler Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:08
          Gość portalu: 14years old napisał(a):

> bardzo fajny club.przynajmniej tam mam wejscie!!!

No właśnie to jest największy minus tej remizy, że wpuszczają smarkaczy i gó..ary
    • Gość: luki25 Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 15.08.06, 17:50
      Zdecydowanie odradzam tego miejsca. Co dyskoteka POICJA ,POGOTOWIE - standard
      mieszkam naprzeciw tej speluny. PIJANSTWO, HAMSTWO, SYF. Dyskoteka, a raczej
      wiejska potancowka na ktora przyjezdzaja SAME WSSIOKi. To jest miejsce dla
      ludzi tzw. DZIKUSOW. Bylem tam kilka razy w zyciu i tylko z ciekawosci - LUDZIE
      PROSTO Z LASU, lub przed chwila oderwani od obornika! NIKT TUTAJ NIE ZNA SLOWA
      prosze, przepraszam , dziekuje.

-a jesli czytaja to RODZICE to nie puszczajcie swoich pociech do tego BURDELU,
      jest tyle ciekawych, bezpiecznych miejsc, zeby sie pobawic - fakt moze troszke
      dalej ale moze warto sie nad tym ZASTANOWIC przed tym jek dziecko wroci do domu
      z rozbita glowa, kompletnie pijane,nacpane (presja kolegow - wszyscy pija a ty
      co?) lub bedziemy je odbierac ze szpitala w gorszym stanie.
      CHYBA RODZICE MAJA COS DO POWIEDZENIE w temacie, swoim dzieciakom!!!
      • Gość: ******** Re: ViVa Truskolasy IP: 83.16.102.* 16.08.06, 14:09
        Do luki25-rzczywicsie wiesniaku nie jest to klub dla osob ktore za piwo tyskie
        dadza 2.7zl a nie 3zl jak to na vivie syf to ty masz w pacynie i pewnie bez tej
        dyskoteki chodzisz ciagle na..y,naćpany i nie stac cie na wstep wiec wyluzuj
        matole i zrob uzytek ze swojego biletu do czestpchowy aby sie dostac na dworzec
        pkp i kupic tanie dragi pozdro wiesniaku z okolic vivy ps.popros wlasciciela
        moze pozamiatasz plac i wejdzisz za free!
      • Gość: zadki ale bywalec Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 01:13
        to co ty wypisujesz to tylko w 5% prawda reszta to bzdury są rzeczy ktore i mnie
        sie nie podobaja np wiek osob wpuszczanych na ta dyskoteke ale nieoto nieoto nieoto
        nie bedzie mi tu jakis byle burak z truskolas pisal ze tam niema osob ktore nie
        znaja słow prosze dziekuje czy przepraszam bo my tj ja jako kierowca i 3 moich
        kumpli jestesmy ludzmi kulturalnymi i znamy te slowa!!!!!!!! w swojej wypowiedzi
        nie odnos sie od razu do wszystkich mozesz napisac ze wiekszosc ludzi niezna
        tych slow ale nie WSZYSCY to moze kogos obrazic zabolec a nawet w......
        !!!!!!!!
        tak wiec moze skoro uwazasz mnie i moich kolegow za jakichs przymulow to moze ja
        wyjde naprzecie Twoim oczekiwaniom i oglosze konkurs kto nasr a najwieksze gowno
        u Ciebie na mostku dostanie odemnie brow!!!!!! super nie twoja wizja okrutnego
        klubu viva sie zisci!!!!!!!!!
        dziekuje ze moglem sie tutaj wypowiedziec i PRZEPRASZAM za wszelkie bledy w
        pisowni ale jestem dyslektykiem z powazaniem lukskajłoker!!!!!!!
        • Gość: nexgen... Re: ViVa Truskolasy IP: *.prio139.trustnet.pl 18.08.06, 08:45
          Jak jak?

"OBSRAJSZOFER"?
          • misiakilla Re: ViVa Truskolasy 18.08.06, 09:52
            Kolega 2 osty wyzej... Konkurs zeby nasrac za piwo... Gdzie chetnych do tego
            eksperymentu znajdziesz? W dyskotece Viva? Widac wlasnie kto tam przychodzi...

Wszystkie vivy, dupo i inne wiejskie dyskoteki pozamykac ;)
            • Gość: morning calm Re: ViVa Truskolasy IP: *.pl / *.net-komp.pl 18.08.06, 12:13
              Lepiej nie zamykac, zeby sie sie buractwo mialo gdzie schodzic, ot taki azyl
              dresiarstwa. Jakby nie bylo taki spelun to by rozlezli jeszcze po normalnych
              klubach.
              Pzdr.
              • Gość: morning calm Re: ViVa Truskolasy IP: *.pl / *.net-komp.pl 18.08.06, 12:14
                Ech, oczywiscie piszac w pospiechu "poginely" jakies literki, ale tresc jest
                zrozumiala :)

Pzdr.
              • Gość: toooo Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 27.08.06, 15:47
                AZYL DRESIARSTWA - jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
    • Gość: marcin Re: ViVa Truskolasy IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:10
      Byłem kilka razy na vivie i przyznam że srednia wieku mnie przeraziła. co
      niektóre dzieciaki chyba gimnazjum jeszcze nie zaczęły.
    • Gość: beba Re: ViVa Truskolasy IP: 195.116.1.* 18.08.06, 14:28
      Nie rozumiem o co WAM wszystkim chodzi!!!
      Każdy tylko się obrzuca błotem...
      Dla mnie średnia wieku też jest za niska - ale toleruje.
      Bo w końcu najważniejsza jest w tym wszystkim muzyka (a muzyka jest dobra) i
      szacunek do siebie i otoczenia.
      Chcesz się pobawić (nie zaliczyć panienkę/faceta, nie zaliczyć kolejnej butelki
      czy działki) i poczuć siłe muzyki to wcale nie potrzeba do tego wielkich
      rzeczy - jeśli oczywiście umiesz się bawić.
      Mnie wystarczy troche miejsca, dobry beat, bass and melody...
      Nie jade do klubu żeby go oceniać tylko żeby się pobawić - dla samej siebie...
      Nie obchodzi mnie jakiś dzieciak który śpi przy stoliku bo za dużo wypił (o to
      niech się martwią jego rodzice)...
      Ważna jestem ja i moi przyjaciele... i szacunek dla ludzi...
      Pomyślcie...
    • Gość: xaw Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 19.08.06, 12:41
      CZY BYDLO PRZYJEZDZAJACE CO SOBOTA DO TEJ SPELUNY MA JESZCZE COS NA OBRONE TEGO
      KARTOFLISKA ?
    • Gość: dj sowa Re: ViVa zaprasza IP: *.mynow.co.uk 20.08.06, 15:28
      wszystkich dresiarzy, gowniarzy, smieciarzy i cala cholote z okolicznych wioch
      REMIZA czynna od 20tej. WJAZD ekstra promocja dla w/w tylko 10zl. NA co
      czekacie wsiadac w swoje polonezy i eskorty i jazzda na ZLOT BURRACTWA 2006 !
    • Gość: za fajny Re: ViVa Truskolasy IP: *.mynow.co.uk 27.08.06, 21:22
      impra dla dzieciakow w przedziale wieku od 10 sie
      zacznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...spokojnie, serio wpuszczaja kazdego kto odstaje
      od ziemi chyba z metr i ma w kieszeni 10zl na wstep!!!jak tam bylem zauwazylem
      przekrety na wystawie stoja soki hortexu a nalewaja pod lada aro lub cos w tym
      stylu ,podobnie z alkoholem...!!!(jakies siuski)poza tym jeszcze nie dostalem
      ani razu- podobno to cud ,chlopy sie leja jak niewiem co ,od tak kto
      silniejszy... takie tam podpite chlopo-wiesniako-miesniaki! bez sciemy
      uwazajcie!!!
      • Gość: luk Re: ViVa Truskolasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:35
        oj pier jak potrzaskany co sobote rok temu w wakacje tam jezdzilem nieraz bylem
        nagity i ani razu nie dostalem a ze sie bija boze a w depo sie nie bija
        czlowieku o czym ty rozmawiasz!!??!!
        • Gość: d Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:37
          bija sie jak na kazdej imprezie ale to zazwyczaj ci smarkacze.
    • Gość: on 23 Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:49
      to super dysco zajebista muza i laski czy zna ktos moze Ewe Złotą tez tam chodzi
      super sie całuje moi kumple tez tak mówią
      • Gość: arek Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:51
        jesli o nia chodzi to ja chyba wszyscy znają
    • Gość: lolik Re: ViVa Truskolasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:24
      co to za Ewa??? a poza nia sa tam jakies fajne laski???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka