Dodaj do ulubionych

Ul. Senatorska

IP: *.pl / 212.244.24.* 18.08.06, 07:39
może ktoś ma coś do powiedzenia na temat ogólnych warunków mieszkaniowych na
ul. senatorskiej. tam są dwa bloki . jak tam jest? spokój?hałas? a ludzie?
spokojni czy awanturnicy i mietki pod klatkami? z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Ul. Senatorska 18.08.06, 08:16
      Moj znajomy tam mieszka. Ogolnie sasiedzi to ludzie starsi rzewaznie. Nie wiem
      jak teraz. Mietki moze nie stoja czesto, ale blisko jest Stary Rynek wiec
      kloszardy moga stamtad emigrowac... Na upartego.. mozna tam mieszkac, chociaz
      metraz tych "mieszkanek" jest strasznie maly
    • Gość: ona Re: Ul. Senatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:44
      Nie zamieszkaj czasem w tym drugim bloku od Puchatka, kiedyś pojechałam do
      znajomych z wizytą i jak wyszłam koło mojego samochodu stało rozsierdzone
      małżeństwo, bo podobno zajęłam "ich miejsce parkingowe" To nic że obok były
      wolne miejsca i mogli zaparkować, oni czekali specjalnie aż zwolnie
      to "ich":))) Jak na rodzinę beretową powiem Ci że niejeden mietek mógłby się
      wiele nauczyć ze słownictwa polskiego:)))
      • Gość: do Ona Re: Ul. Senatorska IP: *.pl / 212.244.24.* 18.08.06, 08:51
        ja mam na uwadze blok 7/9 no i z obserwacji terenu wnioskuje że może być
        różnie... ale wiesz, wszędzie jest zawsze "coś", po prostu mieszkanie nie jest
        za drogie ale troszkę małe, lokalizacja niczego sobie, więc na arzie zbieram
        opinie, dzięki :)
        • Gość: ona Re: Ul. Senatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 20:18
          No właśnie, dziś zwróciłam uwagę na numerację, to na pewno jest 7/9, tzn. to
          dosyc bogato wyposażone w język małżeństwo...:)
          Ale ogólnie moi znajomi tam mieszkają i nie narzekają, ludzie starsi są
          wścibscy ale da się z nimi zyć, czasem to nawet pomocne, bo kradzieże czy
          włamania tam się nie zdażają :)))
      • Gość: joluk1 Re: Ul. Senatorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:22
        Wcale nie myśl że to gorsza dzielnica,już od dawna się uspokoiło,wcale nie jest
        tak źle,normalny blok i nie tylko ludzie starsi tam mieszkają. Będziesz
        zadowolona mieszkam w tej okolicy już długo i nie jedno dawniej widziałam,ale
        gorzej jest w innych dzielnicach,tutaj się ludzie znają.
        • Gość: potencjalny Re: Ul. Senatorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:00
          zadowolona? przeca ja jestem mężczyzną :) ale to nic.dzieki za wypowiedzi, moze bedziemy sąsiadami ;) ??? kto wie
          • Gość: Ja Re: Ul. Senatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:25
            Mieszkać tam można, pod warunkiem,że mieszkanie położone jest od ulicy
            Senatorskiej, a nie Warszawskiej.Hałas od Warszawskiej jest nie do wytrzymania.
          • Gość: Edi Re: Ul. Senatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:16
            Mieszkam przy tej ulicy od 20 lat i dzielnic jak dzielnica wszedzie znajda sie
            ludzie wscibscy i nieodpowiedzialni. dokladnie mieszkam w bloku 11/13 i nie moge
            narzekac ludzie sie znaja i sa sobie pomocni. a kloszaddzi sa tak jak wszedzei,
            wiec mozesz byc spokojny bedzie dobrze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka