Dodaj do ulubionych

Mój pupil

14.03.18, 09:39

czyli człowiek, który do kamery powie każdy idiotyzm bez zmrużenia oka, czyli senator PiS Jan Maria Jackowski.
Okazuję się, że ten typowy PiSiak zatrudnia w swoim senatorskim biurze cztery z sześciu swoich córek. Dwie niezatrudnione są w wieku małoletnim i tylko to pozbawia je pensji u tatusia. Dziwnym zbiegiem okoliczności pan Janek Maria jest również właścicielem siedmiu mieszkań komunalnych w Warszawie (pod wynajem)
"Rodzina zaj3bisty plus" się to nazywa
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Mój pupil 14.03.18, 09:45
      No, to naprodukował sobie tej siły roboczej ile wlezie. Inna sprawa, że jemu było łatwiej, bo jeśli ktoś jest jednocześnie Jasiem i Marysią, to nie musi się z nikim umawiać na rozród.
      • witek.bis Re: Mój pupil 14.03.18, 09:52
        Jan Maria stoczył się z mównicy, a gdy już kulturalnie ustabilizował się w pozycji leżącej, zadał sobie egzystencjalne pytanie: Co tu począć?... Co tu począć?... Może jakiegoś bobaska-oglądaska?
        • zoro_wieczorowo_poro Re: Mój pupil 14.03.18, 09:58
          sądząc po dacie to właśnie wtedy począł te dwie, które ze względu na wiek nie pobierają pensji w biurze tatusia
          • witek.bis Re: Mój pupil 14.03.18, 10:00
            Podobno takie dzieci później dojrzewają, a niektóre wcale :-(
        • witek.bis Re: Mój pupil 14.03.18, 09:59
          Swoimi współpracowniczkami uczynił cztery córki, które są już pełnoletnie: Joannę Marię (ur. w 1992 r.), Marię Teresę (ur. w 1994 r.), Annę Marię (ur. w 1995 r.) i Dominikę Marię (ur. w 1997 r.). W dodatku jego współpracownikiem jest też daleki kuzyn Stanisław Maria Szeliga.

No, jeśli on nie mieszka w Marysinie, to jego maryjność jest jakaś taka powierzchowna.
          • pies_na_czarnych Re: Mój pupil 14.03.18, 10:23
            Jezus Maria :D
    • titerlitury Re: Mój pupil 14.03.18, 10:04
      Rodzina na swoim w wersji PiS.
      • pies_na_czarnych Re: Mój pupil 14.03.18, 10:24
        Ja to nazywam rodzina na plusie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka