Dodaj do ulubionych

SP nr 40 wieczorem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:25
Dlaczego straż miejska nie zagląda na boisko szkoły podstawowej nr 40??
Grająca tam młodzież strasznie przeklina nie zwracając uwagi , że mieszkają w
bloku obok małe dzieci. Wieczorem na schodach obok boiska odbywają się głośne
imprezy, pijaństwo, rozbijanie butelek i nie wiadomo co jeszcze. Także
właściciele psów zrobili sobie z terenu szkoły miejsce gdzie ich czworonogi
załatwiają swoje fizjologiczne potrzeby. Co robi dyrektor tej placówki? Teren
szkoły powinien być niedostępny od godziny 22:00 dla osób obcych i to
należałoby przestrzegać. Nie jestem za zamykaniem boisk szkolnych dla
młodzieży z zawnątrz ale niszczenie tereny, zaśmiecanie , pijaństwo w nocy to
trochę przesada prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaaa Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:54
      To moze jakby co zadzwon do Strazy miejskiej lub na policje inaczej nikt sam z
      siebie tam nie pojedzie. Pozdrawiam
    • Gość: ?? Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.server.ntli.net 28.08.06, 08:54
      a gdzie ta szkola sie znajduje? bo kolo mojego bloku jest dokladnie to samo
      • Gość: ala Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:03
        przy ul. Jana Pawła II
    • Gość: pit Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:54
      Teren szkół powinien być w nocy niedostępny to oczywiste co do wyprowadzanie
      psów na boiska szkolne?? to właśnie Polska. Zgadzam się , że straż miejska i
      policja nie zwracają na to uwagi a szkoda. W dzień boiska szkolne powinny być
      ogólnie dostępne oczywiście obowiązuje przepis zabraniający mówić "łaciną"
      • maniek112 Re: SP nr 40 wieczorem 28.08.06, 09:59
        Gość portalu: pit napisał(a):

> Teren szkół powinien być w nocy niedostępny to oczywiste co do wyprowadzanie
        > psów na boiska szkolne?? to właśnie Polska. Zgadzam się , że straż miejska i
        > policja nie zwracają na to uwagi a szkoda. W dzień boiska szkolne powinny być
        > ogólnie dostępne oczywiście obowiązuje przepis zabraniający mówić "łaciną"

Ja uwazam, ze zamiast m.in. tego "przepisu zabraniajacego mowienia łaciną"
        może winno być wieksze zainteresowanie sie rodziną znaczy konkretnie rodzicami
        bo mowimy caly czas o szkole i dzieciach !!
        • Gość: ?? Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:14
          a dokładniej?
    • Gość: jaś Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:45
      Pamiętam , że kiedyś były takie tabliczki zakazujące wyprowadzania psów na
      teren szkoły ale ktoś je zniszczył. I dobrze bo mogę tam chodzić z psem a moje
      dzieci przecież tam nie chodzą.
    • Gość: xxx Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:58
      Wystarczy zadzwonić po straż miejską i po problemie
    • Gość: ćpun Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:17
      Dziś wieczorem na boisku do zobaczenia
      • Gość: zen Re: SP nr 40 wieczorem IP: *.prio138.trustnet.pl 30.08.06, 18:22
        byłem i nikogo nie spotkałem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka