Dodaj do ulubionych

Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską

• Gość: wampir Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 07.09.06, 12:00
      do wiezienia z tym xxx ?????
      zamknac go!!!
      • Gość: re Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:10
        Tak to już jest, że jak się wciska nos w nie swoje sprawy to ponosi się tego konsekwencje. Jeszcze tego by brakowało aby jacyś przypadkowi ludzie nakazywali czy to SM czy Policji swoje widzimisię i wpływali na decyzję odpowiednio przygotowanych ludzi, zresztą "wpływanie na decyzje" jest tak zakorzenione w politykach, że o niczym innym nie myślą tylko jak tu przez układy załatwić to czy tamto. Mam nadzieję, że mu wybili z głowy wtracania się do spraw, które nie powinny go az tak zajmować.
        Brawo SM za odwagę i konsekwencje w działaniu.
    • michalparadowski Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską 07.09.06, 12:06
      Ma ten mój klient nadzwyczajny temperament. A co nie mówiłam!
      Autorka:
      K...a z Brukseli
    • Gość: Jacek Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.06, 12:10
      Nie masz pan szans.W Poslce sprawiedliwosci sie nie znajdzie nigdzie
    • Gość: konski psi interes Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: 212.190.74.* 07.09.06, 12:26
      Mam nadzieje, ze Wyborcza nie porzuci tej sprawy i dowiemy sie, jakie
      konsekwencje wyciagnieto wobec chuligana z LPR. W kraju Prawa i
      Sprawiedliwosci, gdzie wiceminister pomawia bezkarnie obywateli o zbrodnie
      tlumaczac sie "skrotem myslowym". Obawiam sie, iz aparatczycy koalicji sa
      niestety swietymi krowami i wandalowi ujdzie na sucho.
    • Gość: paul07 Lepper jest tez kryminalista! IP: *.abhsia.telus.net 07.09.06, 12:37
      Mnie sie nie podoba ze wicepremierem naszego kraju jest zwykly kryminalista!
      • Gość: berger Re: Lepper jest tez kryminalista! IP: *.hcz.com.pl 07.09.06, 12:40
        Jak macie czelność opluwać takiego męża stanu jakim niewątpliwie jest pan
        Lepper. Wstydźcie się, już on zrobi z wami porządek!!!
    • Gość: chwSM Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.media4.pl 07.09.06, 12:39
      z psami ze straży miejskiej nie wygrasz. to są zomowskie pomioty.
    • rudy_rudolf LPR - lepiej nie komentować 07.09.06, 12:43
      juz za soamo bycie kandydatem z ramienia LPR powinni go zamknąć ;-)

lepsza strona życia
      www.asiaq.pl
      wygraj szkolenie na
      www.grupa-kreatywna.pl
    • dex2k Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie 07.09.06, 12:51
      Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> Precz z takim Prezydentem

Nie wiem czy byłby dobrym prezydentem. Może tak a może nie. Tak czy inaczej
      jeśli sprawa wygląda tak jak to przedstawił to trzeba mu przyznać, że postąpił
      całkiem słusznie (mam na myśli interwencję w "obronie" lekko wstawionego pana a
      nie walkę ze strażnikami wiejskimi). Problemem w tym wypadku jest straż wiejska,
      której to funkcjonariusze w kontakcie z kims ewidentnie słabszym zachowują się
      jakby byli conajmniej panami prezydentami.
    • Gość: Ania Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:52
      Kiedy to oszołomstwo LPR i MW się skończy.Te organizacje nie maja już ludzi
      którzy masowo przechodzą do Pis.Dlatego wybieraja takich kadydatów facet nie
      nadaje się do niczego a jest kadydatem na prezie smiechu warte.
    • Gość: MICK Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: 212.160.129.* 07.09.06, 12:55
      "MIESZKANIEC" napisał "precz z takim prezydentem" ja dodaję z KAŻDYM takim
      kandydatem na prezydenta, CHOĆBY BYŁ Z NAJBARDZIERJ SŁUSZNEJ PARTII. Dopiero
      wtedy można mówić o uczciwości.
      • Gość: n/n Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 13:04
        zostawcie tych strażników w spokoju Ale jak się wam krzyuwda dzieje to na pewno
        dzwonicie do nich.Najlepiej niech każdy zajmie się swoimi sprawami.Bo najlepiej
        się wypowiadać i pouczac na rzeczach na których się nie znacie.
        • Gość: Kuba Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.135.vip-net.pl 07.09.06, 15:20
          A Pan się zna...? Pragnę podkreślić, że na mocy Artykułu 1 Ustawy z dnia 29
          sierpnia 1997 r. o strażach gminnych (Dz.U.97.123.779 z dnia 9 października
          1997 r.), Straż spełnia służebną rolę wobec społeczności lokalnej, wykonując
          swe zadania z poszanowaniem godności i praw obywateli. Do obowiązków strażnika
          należy zachowanie uprzejmości i życzliwości w kontaktach z obywatelami (Art. 27
          p.5 wyżej cytowanej Ustawy), a przy wykonywaniu czynności służbowych jest
          obowiązany przedstawić się imieniem i nazwiskiem (Art. 22 wyżej cytowanej
          Ustawy).

Pragnę również przywołać Art. 8 Postępowania Administracyjnego (Dz.U.98.1071):
          organy administracji publicznej obowiązane są prowadzić postępowanie w taki
          sposób, aby pogłębiać zaufanie obywateli do organów Państwa oraz świadomość i
          kulturę prawną obywateli.

Dlatego w pełni solidaryzuję się z poszkodowanym... A to, że należy do LPR...
          czy to jest w tej sytuacji ważne...?
          • Gość: ja Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:39
            a ty wypowiadasz się tak jakbyś był tam na miejscu i słyszał w jak kulturalny
            sposób przez per pan zwracał się ten ON do strażnikó??? jesteś tej kultury
            wypowiedzi taki pewien
    • Gość: Pierre Doliński Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.tktelekom.pl 07.09.06, 13:07
      Nastepny psychol pchający się do władzy.Albo zlodziej przy korycie,albo
      psychiczny,oto obraz IV RP!!!!!
    • ssssssm NIe lubię LPR-U, ale jak dla mnie, 07.09.06, 13:15
      miał facet 100% racji, mogli tamtego puścić, jak obywatel deklarował pomoc, oni
      zawsze są tam, gdzie ich niepotrzeba, a gdy coś siędzieje, można po nich
      dzwonić pół godziny i nikt nie przyjeżdża. Wiem z autopsji
    • Gość: . Psychiczny bydlak z manią wielkości. Ten to by IP: *.idzik.pl 07.09.06, 13:21
      porządził, idiota jeden. Jak i ten cały Legion Pachołków Rosji.
    • callisto1 Może bym mu nawet uwierzył gdyby nie to... 07.09.06, 13:23
      że jest z LPR-u.No jakoś tak mam.Ale nie tylko ja - co raz więcej ludzi nie
      wierzy LPR-owi.A czyja to wina? Odpowiedzcie sobie sami.
      • Gość: to oszust Re: Może bym mu nawet uwierzył gdyby nie to... IP: *.ajd.czest.pl 07.09.06, 13:41
        rozdaje apel przechodniom bo liczy na to że jakiś przypadkowy człowiek zechce
        dac się kupić za parę groszy i zezna co trzeba wspomagając "obywatelsko"
        człowieka sprawiedliwości jedynej słusznej z rękojmi boga nadanej mu ..

tylko przez kogo?
    • Gość: świadek Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 13:43
      Mam dla pana Goliszka dobrą wiadomość! Nie musi poszukiwać świadków zdarzenia
      rozdając ulotki na ulicy. Wystarczy, że pofatyguje się do szpitala, gdzie leży
      niewątpliwy świadek jego walki o zwykłego obywatela. W szpitalu wylądowała
      staruszka, którą oprócz radiowozu straży miejskiej także kopnął i to w taki
      sposób, że upadając na chodnik ro0zbiła sobie głowę. Mam nadzieję, że uraz,
      którego doznała ta kobieta nie spowodował u niej amnezji. Ciekawe, dlaczego
      udzielając wywiadu dla gazety, pominął ten pewnie mało istotny dla niego fakt.
      Czyżby też doznał amnezji? Ciekawe też, czy pomaga tak każdemu nietrzeźwemu
      bezdomnemu (jest ich w mieście wiele więcej).
      • Gość: spokojny obywatel Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.ny325.east.verizon.net 07.09.06, 16:39
        O prosze swiadek glupoty tego cwaniaka /staruszka/ jest w szpitalu.Bezczelny
        typ jeszcze sie kreuje na bohatera a paru cwaniakow pokroju mlodziezy
        wszechpolskiej mu wspolczuje.Brawo gamonie.Jeszcze jedno skoro ten chuligan
        wyladowal w izbie wytrzezwien to byl tez narabany a spokojny pijaczek
        kumplem.Brawo SM.
    • Gość: JacO Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 13:45
      BRAWO !!! Nie jestem wyborcą LPR'u ale popieram to co zrobił. Strażnicy dostają
      premię za każdego "pijanego" odstawionego na izbę. Nadgorliwi SM martwią się nie
      o spokuj na ulicach ale o swoje portwele.
      • Gość: werwa Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.hcz.com.pl 07.09.06, 13:46
        Co to jest portwel?
      • Gość: xxx Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 14:10
        Ja-cO napiszę to jest głupie. Tak jest i w tym przypadku. Zstanów się JacO co
        bredzisz, chyba że też jesteś teraz pijany i boidsz się izby, za ciebie jednak
        straż nic by nie dostała bo musiałaby cię zawieść do szpitala psy...
    • Gość: poznaniak Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.chello.pl 07.09.06, 13:52
      Policjanty nie wiedzieli , z kim zadzierają . Dobrze , że ofiara ataków policji
      nie miała akurat wtedy swojej pałki .
      • 1zorro To glupol jakis a nie kandydat na prezydenta... 07.09.06, 14:00
        chociaz patrzac na urzedujacego naczelnego wodza....
      • Gość: mlody_polak Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:59
        Człowieku twojm miastem rządzi mafiozo i pewnie dalej bedzie rzadzic, dobrze że
        są "gupsze miasta" od Czewy...
    • Gość: BB Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.net.pulawy.pl 07.09.06, 13:59
      Ten Goliszek to jakiś chory facet.
    • Gość: Goliszek Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 14:40
      Wszyscy bezdomni i nietrzeźwi - (ci na chodzie) zapraszam do swojego mieszkania
      pozostałych tych nie na chodzie dowiezie StraŻ Miejska - ZAPRASZAM-
    • Gość: mlody_polak Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:08
      Ciekawe ile dostali w łape ci ze "strażnicy" że takie brednie wygadują?!?!?!
      Kto poleciał z tym do GW?!? W szkołach sie pije i pali za to się nikt nie
      weźmnie, ale za to że ktos im nie odpowiadał na ulicy i beda go wywoźić, to jest
      SKANDAL!
      Popieram pana Goliszka, człowiek który pół życia spędził na opiekowaniu się
      innych ludzi pokazał teraz charakter, naszą kochaną Częstochowe weźmie tez i
      zaopiekuje się Nią z taką samo siłą. Popieram w wszelkich działańach pana Goliszka!
      • Gość: ja Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:44
        o Jezu... powiadasz że z taką samą siłą????? każdego kto mu nie pasuje walnie z
        byka powiadasz??? mam nadzieję, że ciebie pierszego prosto w łeb to może ustawią
        ci się odpowiednio półkule bo chyba cię troszkę uwierają skoro pie... takie
        farmazony
    • Gość: mlody_polak Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:16
      Widze gw, waszą nienawiść i waszą manipulacje,a co zrobić jak Pan Goliszek wygra
      wybory?!?! Tryśniecie piekłem,codziennie jakies manipulujące zmyślone afery,
      gupców zapędzicie na protesty, bedziecie tak szczekać az szatan da wam jesc,
      czyli odwoła Prezydenta! Wasz ateizm, brak sumienia i zero życzliwej moralnosci
      odbije sie kiedyś na was, tu na ziemi albo na Sądzie Ostatecznym! Prawda i
      sprawiedliwość zawsze zwycięży!
      • Gość: normalny POLAK Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.tkdami.net 07.09.06, 15:30
        Co racja to racja. GW aż zieje nienawiścią do PiSu i wszystkiego co POLSKIE!!!
        Ot, głupi jakiś naród, który ciągle uważa się za wybrany, choć i to nie
        upoważnia go do manipulowania opinią publiczną, śródtytułami czy samymi
        tytułami!!!
        • mgr.imprezio Przyzwoity człowiek tylko z LPRu 07.09.06, 15:46
          a my są postępaki i nie mozemy takiego poprzeć, bo Europa na nas patrzy!
        • Gość: ups Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:45
          ups i tu na forum widzę, że zajrzału mohery
    • Gość: root Kandydat LPR to jakiś wariat IP: 217.153.97.* 07.09.06, 16:32
    • roberto_24 Nie ten kandydat, nie ta straż miejska!!! 07.09.06, 17:34
      Jeśli chodzi o straż miejską to teoretycznie jest ona potrzebna w Częstochowie,
      ponieważ dbanie o porządek i zajmowanie się drobnymi wykroczeniami nie powinno
      należeć do policji, która czas powinna poświęcać poważniejszym sprawą. Jednak
      jak wszyscy wiemy Straż Miejska nie do końca wywiązuje się z tego zadania. Są
      to ludzie którzy by wykazać się pracą w mieście idą na łatwiznę wypisując
      mandaty staruszką dzieciom i niegroźnym pijaczkom. Dlatego jak najszybciej ktoś
      powinien się zajść działalnością straży miejskiej w Częstochowie. Być może
      trzeba rozwiązać i utworzyć coś nowego, być może potrzeba wymiany pracowników,
      ale jest to bardzo ważna sprawa dla naszego miasta.

Jeśli chodzi o kandydata na prezydenta Częstochowy, to Dariusz Goliszek pokazał
      że nie nadaje się i nie powinien zajmować takiego stanowiska. Osobiście podoba
      mi się podejście tego człowiek, że stanął w obronie drugiego, ale sposób w jaki
      to zrobił to nic innego jak przestępstwo. Sposób ten jak najbardziej pasuje do
      LPR lub Samoobrony. Uważam że nie wystarczy serce i dobre chęci. Prezydent
      miasta powinien dbać i pomagać ludziom ale robić to w sposób cywilizowany.

Pozdrawiam
    • Gość: joł Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.com 07.09.06, 18:54
      O tej kobiecie też słyszałam ale nie byłam pewna, czy to prawda - a jednak. Nie
      wydaje mi się, aby policja bezpodstawnie kogoś zatrzymywała. I jeszcze jedno,
      ktoś się dziwi, że jeden człowiek dał radę dwóm strażnikom. Wydaje mi się, że
      nie było innej możliwości, ponieważ przy tej całej nienawiści dla sm, gdyby
      tych dwóch mundurowych zrobiło porządek z tym Panem to oznaczałoby tylko jedno -
      lincz publiczny.
    • Gość: doktor Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: 80.54.172.* 07.09.06, 19:17
      znam tego czlowieka. uczciwy i szlachetny moze troche dziwak ale
      obronca slabszych przyjaciel mlodziezy nigdynieuzywa slow obrazliwych
      nigdy nie uderzylbynawet wroga wstydze sie za straz
      • Gość: mieszkaniec Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: 195.189.52.* 07.09.06, 19:47
        Gość portalu: doktor napisał(a):
        > znam tego czlowieka. uczciwy i szlachetny moze troche dziwak ale
        > obronca slabszych przyjaciel mlodziezy nigdynieuzywa slow obrazliwych
        > nigdy nie uderzylbynawet wroga wstydze sie za straz

Wstydz sie za tego człowieka - nawet wroga by nie uderzył a działającemu zgodnie z prawem strażnikowi udzielił kopniaka w rękę a innego pociągnął z główki w szamotaninie.
        Uprawiacie chłopcy relatywizm moralny czy może macie jakieś inne problemy w postrzeganiu swiata?
        • Gość: doktor Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: 80.54.172.* 07.09.06, 20:11
          pan goliszek przez kilkadziesiat lat wychowywal mlodziez trudna i
          zdemoralizowana to ze emeryt chcial pomoc pijanemu ale czlowiekowi to
          chwala mu za to straz powinna podziekowac za oferowana pomoc pana
          goliszka do prawdziwych chuliganow straz pryjezdza to znaczy
          przejezdza obok
        • Gość: doktor 2 goliszek IP: 80.54.172.* 07.09.06, 20:13
          pan goliszek przez kilkadziesiat lat wychowywal mlodziez trudna i
          zdemoralizowana to ze emeryt chcial pomoc pijanemu ale czlowiekowi to
          chwala mu za to straz powinna podziekowac za oferowana pomoc pana
          goliszka do prawdziwych chuliganow straz pryjezdza to znaczy
          przejezdza obok
        • Gość: Dog Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.net 07.09.06, 20:52
          Czy aby napewno zgodnie z prawem?.
      • Gość: xxx Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:48
        "trochę dziwak" - no łądnie ujęte jak na takie zachowanie - dla mnie to artykuł
        jak o zwykłym szalikowcu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka