Gość: klijent IP: 212.87.244.* 18.05.07, 14:46 czy ktoś się orientuje która korporacja jest najtańsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ArtG Re: najtańsze TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:52 tylko jak chcesz sam sobie odpowiedzieć to z innego IP bo Cię wyśmieją :D :D ps. ja jeżdżę INTER TAXI, nie wiem czy są najtańsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: najtańsze TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:03 ja tez 96 24 inter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: najtańsze TAXI IP: 212.87.241.* 18.05.07, 16:10 Ja dzisiaj jechalam z dekabrystow na legionow i zaplacilam 13.60:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: najtańsze TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 03:39 niema w czestochowie tanich czy drogich taksowek ja najczesciej korzystam z 9191 unikajcie taksowki niezrzeszone bo za kurs mozna slono zaplacic i pamietajcie aby zawsze prosic o rachunek z kasy fiskalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tax Re: najtańsze TAXI IP: 217.153.246.* 19.05.07, 06:30 a czemu taxi ma być najtańsze? Przecież to jednoosobowa działalność gospodarcza, to chyba działa poto żeby zarobić a nie wozić klientów za friko.Czy Wasze prywatne auta jeżdżą na wodę?Nie !A jak taxi przyjeżdża po was pod drzwi to płacicie za dojazd? Nie! Imprezowicz jak lecisz do dentysty lub innego medyka to od drzwi wołasz rachunek i wydruk z kasy fiskalnej?Jak musisz, co nie daj ci Boże korzystać z usług adwokata to wołasz od niego rachunek? Nie. A czymże różnią się te nacje od taxi??? Tym że dużo BIORĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
malediwypiotrs Re: najtańsze TAXI 19.05.07, 08:00 Zgadzam sięz poprzednikiem!!! A za kurs z dekabrystow na legionow powinnaś zapłącić 20zł a nie 13,60.... Przejedzcie się taki odcinekw w Warszawie to zobaczycie ile powinna kosztować taksówka... Tylko prosze nie piszcie, że w Warszawie życie droższe itp... Koszty prowadzenia działalności i koszt paliwa jest taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalunia Re: najtańsze TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:47 Tylko my nie zarabiamy tyle co w Warszawie tam jest inna strefa Polski . Ja dla przykladu zarabiam 800 zl oczywiscie raz na miesiac i jak myslisz stac mnie na taxi w Warszawie czy w Czestochowie a moze wogole mnie niestac na taxi???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najtańsze TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:12 Ciekawe,że niektórym taksówkarzom opłaca się jeżdzić po "normalnych" cenach a innym nie. Jeden za kurs bierze 20 drugi 1o. Pozdrawiam Zdzisia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1 Re: najtańsze TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:26 takze jezdrze ze zdzisiem;-) on jest najtanszy!! pozdrawiam tez;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardczewa Re: najtańsze TAXI 28.12.24, 23:44 Najlepsza i najtańsza to tele-taxiczestochowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś