IP: *.tpnet.pl 20.09.06, 11:21
Mam już dość płacenia OC do PZU. Czy możecie polecić jakieś inne, sprawdzone
agencje ubezpieczeniowe?
Obserwuj wątek
    • segel Re: Gdzie OC? 20.09.06, 12:19
      Dowiedz się na poczcie. Opłacałam tam OC i jest dużo taniej. Zajrzyj wieczorem do tego wątku, to napiszę dokładniej.
      Jeśli masz blisko pocztę, wejdź i zapytaj. W moim przypadku bardzo się opłaciło.
      • segel Re: Gdzie OC? 20.09.06, 20:42
        Nie mogę zajrzec do dowodu rejestracyjnego, bo samochód dziś w rozjazdach, ale pamiętam, że zapłacilismy ponad 100 zł mniej niż w PZU, gdzie mielismy OC do tej pory.
        Agencja nazywa się MTU GRUPA ERGO HESTIA mieści się na poczcie przy Kopernika, wystarczy zapytać.
    • Gość: pablo Re: Gdzie OC? IP: 217.116.110.* 20.09.06, 12:30
      Polecam firmę CIGNA. O wiele taniej niż u konkurencji. W Częstochowie jest
      kilka przedstawicielstw. W moim przypadku - AUDI 80 pojemn. 2,0 , rok prod.1992
      z max. zniżką 60 % płacę 335 zł na rok. Podejrzewam że taniej nie znajdziesz.
      • Gość: flamaster Re: Gdzie OC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:50
        Zgadzam się, CIGNA, też tam jestem i jest chyba najtaniej...
        • Gość: M.R.M. Re: Gdzie OC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:01
          A czy w razie kolizji, badz wypadku, firma rowniez sie sprawdza? Dochodza mnie
          czasami sluchy, ze rozne takie tanie firmy ubezpieczeniowe tego typu, nie chca
          pokrywac w pelni kosztow naprawy samochodu.
          • kierowfca Re: Gdzie OC? 20.09.06, 15:53
            Na czymś te firemki zarabiać muszą tak więc otrzymujesz nie pełno wartościową
            polise czy to OC czy AC.
          • Gość: Jan Re: Gdzie OC? IP: 80.51.236.* 30.09.06, 10:36
            Gość portalu: M.R.M. napisał(a):

> A czy w razie kolizji, badz wypadku, firma rowniez sie sprawdza? Dochodza mnie
            > czasami sluchy, ze rozne takie tanie firmy ubezpieczeniowe tego typu, nie chca
            > pokrywac w pelni kosztow naprawy samochodu.

Nie wiem czy dobrze sie rozumiemy, bo temat dotyczy opłat OC !!
            A co mnie obchodzi gdzie ja to płacę, OC jest nie dla mnie tylko ew. dla tego
            komu ja zrobię szkodę więc w czym ty widzisz problem odnośnie wypłat za szkodę ?
            Szukaj tam gdzie najtaniej i w razie ewentualnych wypisow zaświadczen o
            zniszkach, nie musialbys jedzic po polsce tylko niech te firmy są na miejscu.
    • pepe998 Re: Gdzie OC? 20.09.06, 16:01
      jeśli chcesz zmienić ubezpieczyciela najlepiej zgłoś się do agencji
      ubezpieczeniowej która oferuje ubezpieczenia różnych firm będziesz mógł na
      miejscu porównać rózne warianty i wybrać najodpowiedniejszą . WSPÓŁPRACA Z TAGĄ
      AGENCJĄ ma jeszcze jedną zaletę w razie kłopotów masz się do kogo zgłosic o
      poradę .
      jeśli cię to interesuję to mogę ci dać namiar na agencję z której ja korzystam
      i jestem zadowolony
      • Gość: =R= Re: Gdzie OC? IP: *.tpnet.pl 20.09.06, 16:32
        Poproszę namiar. Możesz pisać na robson@bocznica.org.
      • Gość: de-mo-ne-czek Re: Gdzie OC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:17
        I tu jest racja. Nie szukamy firmy ktora ma taniej a ajenta, który ma umowy z
        różnymi towarzystwami i ma odpowiednie RABATY. Od kilku lat ubezpieczam w ajencji
        pani Dobosz na Sabinowskiej i jestem zadowolony. Róznice są kolosalne np w samym
        PZU w zależności od ajenta różnice w OC są ok 10% a w AC nawet 20%
        • watmm Re: Gdzie OC? 30.09.06, 07:09
          prosze o namiary na pania DOBOSZ na dniach bede chciał uezpieczyc swoje auto
          Watmm@poczta.fm
        • Gość: xx Re: Gdzie OC? IP: 80.51.236.* 30.09.06, 23:32
          Ale jak widać baranów z problemami OC nie brakuje !!
          Skad takie "łamagi" sie biorą, że nie umią sie same w danym temacie zorietowac !
    • Gość: ggg Re: Gdzie OC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:17
      Witam, my z mężem mamy OC w Towarzystwie UNIQA- Pl. Daszyńskiego, też niedrogo i
      w razie wypłaty wszystko przebiega w porządku. Pozdrawiam
    • lopezmiki Re: Gdzie OC? 20.09.06, 20:07
      Polecam Filara w blaszaku na pietrze,pracuje tam atrakcyjna szatynka ktora
      udzieli wyczerpujacych informacji z przeslicznym usmiechem na ustach.
      • Gość: jet Re: Gdzie OC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:24
        witam panowie jestem dobrze rozeznany w temacie bo tez szukalem jak najtanszego
        oc przejrzalem 6 firm ubezpieczeniowych i polecam hdi samopomoc na dekabrystow w
        budynku komebeksu oraz alianz na jasnogorskiej (chyba :) )
    • Gość: jgx Re: Gdzie OC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:42
      a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka