Gość: Taki jeden ;) SpeedTaxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:07 moze umiescicie kamery na taxach z tej korporacji "speedtaxi" to po jednym kursie pozabieracie im prawka i bedziecie mieli niezly material ;) Odpowiedz Link Zgłoś
storina Re: Paris TAXI 27.09.06, 15:23 Ja tam lubie szybkie jazdy. Sam przeciez popierniczam ulicami paryza 120 km/h i jest dobrze. Moj peugeot moze wiecej ale z powodu braku gotowki jezdze tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Paris TAXI 27.09.06, 15:27 storina napisała: > Ja tam lubie szybkie jazdy. > Sam przeciez popierniczam ulicami paryza 120 km/h i jest dobrze. > Moj peugeot moze wiecej ale z powodu braku gotowki jezdze tylko tyle Bedziesz sie smial g......jku jak ich ukarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihek Re: Paris TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:31 Ale polewke z Ciebie mają wszyscy, Twoje opinie zalatują spamem, ciągle te same bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Paris TAXI 27.09.06, 18:55 No to ktoś przestawił kamerkę. Jeszcze niedawno patrzyła w stronę II Aleji. A co do ludzi ścigających się po mieście (min. 2 blondynki z Czerwonego golfa). Nie tak trudno ich namierzyć. Panny jeżdzą około 3 godziny dziennie wieczorami. (Po Alejach oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qac Re: Paris TAXI IP: *.telia.com 27.09.06, 19:47 Ale sie prowincja bawi ! Kapusiow jak nasial.I to nie w trosce o bezpieczenstwo! To zawisc i wasza buraczana mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes30 Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowych IP: 217.96.15.* 27.09.06, 15:29 Nic nie jesteście w stanie zrobić bo wam się nie chce w sobotę gó..arstwo jeżdziło po placu zabaw dla dzieci prawdopodobnie po pijaku dzwoniłem trzy razy na 997 przez 3 godziny nie pokazał się nikt jesteście za ciency i tyle!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirolot Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:46 No to zobaczcie jeszcze ten dosyć stary ale duzo mówi o kierowcach tirów www.toya.net.pl/~driver/tir/tirolot.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enna2 Re: Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:08 To jest przykład ultrakretynizmu tych którzy nie szanują ludzkiego życia - TIR-owców. Czym się rózni wariat - morderca z siekierą od kierowcy TIR-a jak ten na filmie? Odpowiedź jest prosta - NICZYM - efekt ten sam - smierc niewinnego człowieka, - dziecka, matki, ojca > Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_ch1 Re: Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowy 27.09.06, 19:46 pozostaje tylko liczyc na skuteczne dzialanie przedstawicieli prawa. gowniarze maja radoche, ze swiat na nich patrzy, to niech sie ciesza, kiedy beda ich zamykac za kraty. powinni takim solidnie przysolic. dla przykladu. mam juz dosc wariatow drogowych. czy to sie kiedys zmieni? czy taki jeden z drugim musi zginac, zeby pojedyncza osoba zrozumiala, ze jest wariatem drogowym ? STOP wariatom drogowym! prosze o poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może być p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:04 Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może być przeciążony. Niech któryś z posiadaczy wrzuci ten film na YouTube - na Google już nie ma, a serwer Gazety niedomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może 27.09.06, 21:38 Ależ proszę bardzo. www.youtube.com/watch?v=r1_0g8kgq5g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfhk Re: Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:00 ja chciałem grzecznie zauważyć, że w filmie nie występuje wspomniany przez kogoś plac biegańskiego. radzę pofatygować się do lekarza od oczu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 05:32 Są takie miejsca, które nie są odcinkami drogi publicznej i tam można robić wszystko,zainteresuj się to zobaczysz, że takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:49 Jak jestes taki odwazny to wklej swoje foty.wkleiles foty Sebsona i myslisz ze to on jest klubem to sie grubo mylisz-jest nas wielu i my wszyscy stanowimy o tym klubie a nie on jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:19 Wystarczylo posiedziec troszke na waszym forum .. wystarczylo je sobie systematycznie zapisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coliber RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:20 fajne fotki sebsona i kilku mijajacych sie autek :) gratuluje :) Ty to chyba jakis faj sebsona jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coliber RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:37 tez mam kilka fajnych fotek i mam tez bylego kolesia co jezdzi MPOWEREM i chyba bede trzeba sie do niego przejechac po reszte fotek img216.imageshack.us/my.php?image=mpfy6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:33 A ja wiem kto to zrobił !! Kolega z klubu ** mi powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <b>MEK <\b> Jazda "??" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.06, 19:33 Wg mnie, jezdzili jezdza i beda jezdzic, znam cze-we jak wlasna kieszen i teraz nasuwa sie takie pytanie, kolej zrobila monitoring podziemnego przejscia i miala kase nie ukrywam, ze bylo to konieczne poniewaz odnotowywano tam roznego rodzaju napady. ale dlaczego nie w miescie, jazda JANA PAWŁA przeciez tam jest komisariat policji hehe, nie potempiam tych kierowcow ani nie chwale, ale widać, że cos tu nie gra jak dla mnie chodzi o psyche tych osob, sam mam 19 lat i tez jestem kierowca *(tylko 1-roczny stażem)ale mimo tego wiem jak nalezy a jak nei nalezy jezdzic. zadne zakazy i nakazy niczego nie wskuraja, poniewaz im wiecej zakazów tym wiecej pokus, dla kierowców z bujna wyobraznia. ludzie chca sie popisywac tylko najgorsze, ze moga zrobic cos innym, aaaa ciul z nimi wazni sa ci ktorzy moga byc ofiarami. zycze powodzenia policji i "łapcie chłopaki takich jak ci" pozdrawiam MEK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujaka Re: Jazda "??" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:40 www.smog.pl/wideo/4352/edyta_herbus_-_taka_jest_naprawde/ zakryte oczy i taniec podczas jazdy i .... osoby znane moze ich tez zamknac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User Re: Jazda "??" IP: 80.48.157.* 28.09.06, 23:32 Za co zamknac?? za niezapiete pasy?? innego wykroczenia nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User Re: Jazda "??" IP: 80.48.157.* 28.09.06, 23:32 Za co zamknac?? za niezapiete pasy?? innego wykroczenia nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda Fieldorfa IP: *.realestate.net.pl 01.10.06, 14:25 Mam pytanko , co za dzieci przyjeżdżają na Fieldorfa się ścigać , skąd są , kurde spać nie można przez tych gó..arzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pewnie zrobila komuś loda i po sprawie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:13 ... Odpowiedz Link Zgłoś