Dodaj do ulubionych

Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowych

• Gość: Taki jeden ;) SpeedTaxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:07
      moze umiescicie kamery na taxach z tej korporacji "speedtaxi" to po jednym
      kursie pozabieracie im prawka i bedziecie mieli niezly material ;)
      • storina Re: Paris TAXI 27.09.06, 15:23
        Ja tam lubie szybkie jazdy.
        Sam przeciez popierniczam ulicami paryza 120 km/h i jest dobrze.
        Moj peugeot moze wiecej ale z powodu braku gotowki jezdze tylko tyle
        • storima Re: Paris TAXI 27.09.06, 15:27
          storina napisała:

> Ja tam lubie szybkie jazdy.
          > Sam przeciez popierniczam ulicami paryza 120 km/h i jest dobrze.
          > Moj peugeot moze wiecej ale z powodu braku gotowki jezdze tylko tyle

Bedziesz sie smial g......jku
          jak ich ukarza.
          • Gość: hihek Re: Paris TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:31
            Ale polewke z Ciebie mają wszyscy, Twoje opinie zalatują spamem, ciągle te same
            bezsensowne.
            • malarz2 Re: Paris TAXI 27.09.06, 18:55
              No to ktoś przestawił kamerkę. Jeszcze niedawno patrzyła w stronę II Aleji.

A co do ludzi ścigających się po mieście (min. 2 blondynki z Czerwonego golfa).

Nie tak trudno ich namierzyć. Panny jeżdzą około 3 godziny dziennie wieczorami.
              (Po Alejach oczywiście)
              • Gość: Qac Re: Paris TAXI IP: *.telia.com 27.09.06, 19:47
                Ale sie prowincja bawi ! Kapusiow jak nasial.I to nie w trosce o
                bezpieczenstwo! To zawisc i wasza buraczana mentalnosc.
    • Gość: prezes30 Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowych IP: 217.96.15.* 27.09.06, 15:29
      Nic nie jesteście w stanie zrobić bo wam się nie chce w sobotę gó..arstwo
      jeżdziło po placu zabaw dla dzieci prawdopodobnie po pijaku dzwoniłem trzy razy
      na 997 przez 3 godziny nie pokazał się nikt jesteście za ciency i
      tyle!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tirolot Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:46
      No to zobaczcie jeszcze ten dosyć stary ale duzo mówi o kierowcach tirów
      www.toya.net.pl/~driver/tir/tirolot.html
      • Gość: enna2 Re: Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:08
        To jest przykład ultrakretynizmu tych którzy nie szanują ludzkiego życia -
        TIR-owców. Czym się rózni wariat - morderca z siekierą od kierowcy TIR-a jak ten
        na filmie? Odpowiedź jest prosta - NICZYM - efekt ten sam - smierc niewinnego
        człowieka, - dziecka, matki, ojca >
    • kuba_ch1 Re: Głupia i niebezpieczna zabawa piratów drogowy 27.09.06, 19:46
      pozostaje tylko liczyc na skuteczne dzialanie przedstawicieli prawa. gowniarze
      maja radoche, ze swiat na nich patrzy, to niech sie ciesza, kiedy beda ich
      zamykac za kraty. powinni takim solidnie przysolic. dla przykladu. mam juz dosc
      wariatow drogowych. czy to sie kiedys zmieni? czy taki jeden z drugim musi
      zginac, zeby pojedyncza osoba zrozumiala, ze jest wariatem drogowym ? STOP
      wariatom drogowym! prosze o poparcie!
    • Gość: zzz Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może być p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:04
      Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może być przeciążony.

Niech któryś z posiadaczy wrzuci ten film na YouTube - na Google już nie ma, a serwer Gazety niedomaga.
      • diabel_piszczalka Re: Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może 27.09.06, 21:38
        Ależ proszę bardzo.
        www.youtube.com/watch?v=r1_0g8kgq5g
      • Gość: vfhk Re: Połączenie nie powiodło się. Serwer FTP może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:00
        ja chciałem grzecznie zauważyć, że w filmie nie występuje wspomniany przez kogoś
        plac biegańskiego. radzę pofatygować się do lekarza od oczu. :)
    • Gość: taaa Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 05:32
      Są takie miejsca, które nie są odcinkami drogi publicznej i tam można robić
      wszystko,zainteresuj się to zobaczysz, że takie są.
      • Gość: Jacol RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:49
        Jak jestes taki odwazny to wklej swoje foty.wkleiles foty Sebsona i myslisz ze to on jest klubem to sie grubo mylisz-jest nas wielu i my wszyscy stanowimy o tym klubie a nie on jeden!!!
        • Gość: xxxl Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:19
          Wystarczylo posiedziec troszke na waszym forum .. wystarczylo je sobie
          systematycznie zapisywac.
    • Gość: Coliber RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:20
      fajne fotki sebsona i kilku mijajacych sie autek :) gratuluje :)

Ty to chyba jakis faj sebsona jestes
    • Gość: Coliber RW Re: Prawdziwy wizerunek --> Sebsonn <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:37
      tez mam kilka fajnych fotek i mam tez bylego kolesia co jezdzi MPOWEREM i chyba
      bede trzeba sie do niego przejechac po reszte fotek
      img216.imageshack.us/my.php?image=mpfy6.jpg
      • Gość: piotr :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:33
        A ja wiem kto to zrobił !! Kolega z klubu ** mi powiedział :)
    • Gość: <b>MEK <\b> Jazda "??" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.06, 19:33
      Wg mnie, jezdzili jezdza i beda jezdzic, znam cze-we jak wlasna kieszen i teraz
      nasuwa sie takie pytanie, kolej zrobila monitoring podziemnego przejscia i
      miala kase nie ukrywam, ze bylo to konieczne poniewaz odnotowywano tam roznego
      rodzaju napady. ale dlaczego nie w miescie, jazda JANA PAWŁA przeciez tam jest
      komisariat policji hehe, nie potempiam tych kierowcow ani nie chwale, ale
      widać, że cos tu nie gra jak dla mnie chodzi o psyche tych osob, sam mam 19 lat
      i tez jestem kierowca *(tylko 1-roczny stażem)ale mimo tego wiem jak nalezy a
      jak nei nalezy jezdzic. zadne zakazy i nakazy niczego nie wskuraja, poniewaz im
      wiecej zakazów tym wiecej pokus, dla kierowców z bujna wyobraznia. ludzie chca
      sie popisywac tylko najgorsze, ze moga zrobic cos innym, aaaa ciul z nimi wazni
      sa ci ktorzy moga byc ofiarami. zycze powodzenia policji i "łapcie chłopaki
      takich jak ci" pozdrawiam MEK :)
      • Gość: bujaka Re: Jazda "??" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:40
        www.smog.pl/wideo/4352/edyta_herbus_-_taka_jest_naprawde/
        zakryte oczy i taniec podczas jazdy i .... osoby znane moze ich tez zamknac ??
        • Gość: User Re: Jazda "??" IP: 80.48.157.* 28.09.06, 23:32
          Za co zamknac?? za niezapiete pasy?? innego wykroczenia nie zauwazylem
        • Gość: User Re: Jazda "??" IP: 80.48.157.* 28.09.06, 23:32
          Za co zamknac?? za niezapiete pasy?? innego wykroczenia nie zauwazylem
    • Gość: broda Fieldorfa IP: *.realestate.net.pl 01.10.06, 14:25
      Mam pytanko , co za dzieci przyjeżdżają na Fieldorfa się ścigać , skąd są ,
      kurde spać nie można przez tych gó..arzy.
    • Gość: Marian Pewnie zrobila komuś loda i po sprawie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:13
      ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka