aniouek1 27.06.04, 12:18 Wszystkim Szufludkom samych cudownych NIEDZIEL tego lata serduszkowo życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: NIEDZIELA - LATO 2004 27.06.04, 15:11 witam, witam ) i pięknej niedzieli życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA - LATO 2004 27.06.04, 20:26 i ja sie przywlekalam) milunio bylo z gosciami(rodzinny zjazd) zawsze przygotowania pracowite.... ale pochwala potraw rozweselila mi dzionek pracowity. ** milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA - LATO 2004 04.07.04, 10:25 Gooooooodmmmmrrinnnnngggggggg..... wstawac spioszki i podziwiac poranek) ** milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA - LATO 2004 04.07.04, 10:29 dzieńdoberek ) wstałam i podziwiam niniejszym ) wczoraj byłam na niezwykle udanym grillu w połączeniu z ogniskiem i małą burzą na koniec, która jednak niczego nie zepsuła było baaardzo wesoło i smakowicie lubię moją rodzinkę ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA - LATO 2004 04.07.04, 10:43 **Kasikku to mialas przyjemnie... lalo u nas wczoraj. strach bylo z domciu wychodzic przed obawa,ze sie nie wroci suchym do domu, dzis jest to samo,ale duzo cieplej i ze sloneczkiem ** milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA - LATO 2004 04.07.04, 11:59 nie jest źle w każdym razie ) w ogóle jest ok. ) jakoś mam dobry humor dzisiaj Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA - LATO 2004 04.07.04, 12:54 humorek tez nawet,nawet.... zdazylam wrocic ze spaceru z psiunka przed ulewa.... szkoda mi tylko kwiatow, takie obite wygladaja( Odpowiedz Link
megxx Tak mi szkoda Kendo,że ma taką fatalną pogodę 04.07.04, 16:43 U nas nie ma rewelacji, ale jest w miarę ciepło i nie pada. Przelotne bywają deszczyki, ale takie większe lanie deszczu, szczęśliwie nas omija. Miłego popołudnia i wieczoru Wam życzę, a kibicom ogromnych emocji(ja nie kibicuję, choć lubię wiedzieć kto wygrał, sam przebieg meczu jest dla mnie nieważny). Odpowiedz Link
kendo Re: Tak mi szkoda Kendo,że ma taką fatalną pogodę 04.07.04, 17:11 **megxx jakos sobie radze... jedynie co ciepelka mi brak tak bardzo.... moze sie cos zmieni i wypelzne na trawke i bede sie upajac promyczkami leniuchujac to "potegi N" Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Ludkowie :) 04.07.04, 19:03 Megxx i ja tak z meczami mam jak Ty, najwyrażniej "ten typ - tak ma" hihihi Kendo, całego mnóstwa słoneczka Ci życzę serduszkowo i wielką mam nadzieję, że życzenia się spełnią A u mnie...przez więcej niż pół dzionka było tak...bez słonecznie ale pogodnie i bez deszczowo, a teraz, nawet słoneczko świeci tyle, że już ku zachodowi się przechyliło ijuż nie będzie długo świecić, ale...może jutro znów się pokaże? Zapraszam na soczek pomidorowy, albo na coś innego gdy nie lubiecie takiego soczku, który ja bardzo lubię Odpowiedz Link
megxx Re: dzieńdoberek Ludkowie :) 04.07.04, 20:34 Soczek pomidorowy, mniam, jakoś dawno nie piłam, zapomniałam chyba o nim rozkoszując się dostępnymi pomidorami. Nie mają jeszcze takich smaków i zapachów jakie lubię najbardziej(i jem je wtedy jak jabłka), ale moze już niedługo słońce doda im tych smaczków. Popołudnie i wieczór słoneczny i bezdeszczowy, jutro ma być cieplej, życzę Wam wymarzonej pogody. Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Ludkowie :) 04.07.04, 20:49 ha,... sloneczko zawsze pod wieczor sie pojawia, ale poco ten deszcz!!!!!!! zaczela sie zabaw na boisku ja stawiam na grekow ze wygraja a WY??? nie ogladam ,slucham zza sciany.... czestuje truskawkami zalana galaretka truskawkowa...hmmm..pychota.... soczek moge wypic poznym wieczorem bo lubie) Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Ludkowie :) 11.07.04, 10:05 w rozpadany i chlodny porake witam Was ze sloneczkiem w serduszkach.... odpoczywajcie milunio w ciepelku rodzinnym. ** milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Ludkowie :) 11.07.04, 10:08 witam, witam... u mnie wietrznie, ale nie pada... mam nadzieję, że spadnie ) chociaż właśnie słonko zza chmur wyjrzało, jakby na przekór moim nadziejom to psotnik jeden ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Ludkowie :) 11.07.04, 10:42 robimy w takim razie zamiane pogodowa Kasikku ) ** milego dnia. Odpowiedz Link
megxx Witajcie! 11.07.04, 19:51 Wczoraj wycieczkowałam się, pogoda była piekna, słoneczna. Była, dzisiaj gdy wstałam w południe widać jeszcze było resztki tej letniej pogody, po południu wszystko znikło. Chłodno, deszcz. Ale to dzisiaj mniej ważne. Byłam wczoraj w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. To malutkie miasto ma swój niezapomniany urok. Mogłabym tam mieszkać. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Witajcie! 11.07.04, 19:57 dziewczyny...ale macie dobrze z pogoda, slyszalam,ze w niektorych regionach polski byla straszna niepogoda ze stratami materialnymi.. a o Kazimierzu czytalam wiele wypowiedzi zwiedzajacych,ze naprawde urocze miasto....) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Witajcie! 18.07.04, 09:04 cieszylam sie chyba za mocno wczorajsza cudowna pogoda.. dzis leje....ale przynajmniej jest cieplo.... stoliczek nakryt serek bialy "wlasnego chowu" z rzodkieweczka/szczypiorkiem/pietruszka kawcie/herbatki dla smakoszy.... na deser sniadaniowy ciasto z migdalami=Toska= ** milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: Witajcie! 18.07.04, 11:22 ) u mnie słoneczko grzeje i prawie chmur nie ma piekny dzień i właśnie dowiedziałam się, że nasz kolega zostanie tatą jaka miła niedzielna wiadomość Odpowiedz Link
kendo Re: Witajcie! 18.07.04, 20:46 i tyle radosnych nowin Kasikku obijalam sie ,jak na niedziele przystalo... usch..zaraz do lozeczka sie bedzie szlo. ** milego wiczoru. Odpowiedz Link
aniouek1 NIEDZIELA - LATO 2004 25.07.04, 00:18 Dobranocek na dobrydzionek Szufludkowie mili Oczki mi siem klejom a noskiem pisać nie wypada Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA - LATO 2004 25.07.04, 01:07 to ja za Anioutkiem ide nana miejcie sobie miunio w niedzielny poranek.... Odpowiedz Link
megxx szary niedzielny poranek 25.07.04, 08:39 Witajcie! Za oknem smutno, ale chwila odpoczynku od upałów nie zaszkodzi, zwłaszcza, że zapewne wiele osób marzyło o tym. (ja nie) Mój weekend jest bardzo mało wypoczynkowy, ale pocieszam się, ze juz od następnej soboty będę na urlopie aż 19 dni kalendarzowych(tak sobie szybko policzyłam). Mam od wczoraj nowych sąsiadów, jeszcze ich nie widziałam, czy będą tacy fajni jak poprzedni? Odpoczywajcie, spotykajcie się z ludźmi, to oni nadają barwę światu. Chociażbyś patrzył na najpiękniejsze obrazy przyrody świata poczujesz ich boskość, gdy obok będzie drugi człowiek. Odpowiedz Link
kendo Re: szary niedzielny poranek 25.07.04, 10:39 u mnie tez taki poranek.... zaraz musze wybyc z domciu zycze Wam pieknej niedzieli mimo pogody... do wieczora ,,,,,,,, Odpowiedz Link
megxx pojawiają się pierwsze promyki słońca 25.07.04, 11:46 Kendo, życzyła nam, więc są. Życzenia się spełniają. Odpowiedz Link
kszysio Re: NIEDZIELA - LATO 2004 25.07.04, 14:06 dzień dobry ludki-szufludki niedziela tak sobie ciepła ... i całe szczęście, bo takie upały były ostatnio ... Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór :)) 25.07.04, 21:16 dobry, ale cósik sie pospieszyłam ) u mnie ciepło, ale upału niet i dobrze a teraz chyba poświęcę się lekturze miłego wieczoru i nocy Odpowiedz Link
kasikk wstawać śledzie, bo niedziela jedzie :)) 01.08.04, 09:58 słonko za oknem opromiena świat mam ochotę na śniadanie na trawie, ale niestety... w mieście się nie da ( zaraz cosik dobrego wymodzę tutaj ) a wszystkim szufludkom cudowniej niedzieli życzę i takich samych kolejnych dni tygodnia ) Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śledzie, bo niedziela jedzie :)) 01.08.04, 12:08 hi,hi, .... Kasikku dobre) noca padalo,parowa sie zaczyna, sloneczko trawke osuszylo... dzis jednak bedzie fotelik bujany do opalania.... do obiadku fasolka z buleczka przyrumieniona bedzie i koperkowe miesko gulaszowe ze swiderkami.... ** milego spedzenia niedzieli.... Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śledzie, bo niedziela jedzie :)) 01.08.04, 23:52 no dobrze,niedziela prawie minela.... nie bylo bujanego fotelika w ogrodzie, natomiast bylo oberwanie chmury..... ** milej nocy i przepieknych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śledzie, bo niedziela jedzie :)) 08.08.04, 09:10 hej!hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawac juz.....dosyc przeciagania sie w poscieli.... pieknie za okienkiem...pachnie w dalszym ciagu latem..... ** milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk :)) 08.08.04, 11:52 witam ) na reszcie się wyspałam za oknem upał, ale mam nadzieję, że szybko się skończy ) a poza tym znowu mam mnustwo roboty ***Kenduś, nie gniewaj się za małpkę, ale nie mam kiedy ( pozdrawiam wszystkich cieplutko ) Odpowiedz Link
kendo Re: :)) 08.08.04, 12:07 wiecie co??????????? siedze ja sobie wczoraj poznym wieczorem przy kompie i nagle katem oka widze cusik na podlodze sie ruszajacego,odwracam glowe ....o swiecie!!!!!!!!!!! az sie zgesilam cala..... strasznie wielgasny pajak chyba na 5cm.diameter "zasuwa" w moja strone.....brrrrrrrrrrrrrr............. wyskoczylam z fotela i praktycznie nie mialam gdzie uciekac, przelazlam przez drugi fotel i biegiem do kuchni po sloik, reke owinelam sciereczka(na wypadek,gdyby chcial mi na nia wejsc) i postawilam sloik na nim,a pozniej nakrylam sciereczka by na to nie patrzec.... rano slubne go wzielo w reke i wynioslo nadwor....( strasznie sie boje pajakow.........brrrrrrrrrr.... Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :)) 15.08.04, 07:52 witam z samego rana ) za oknem piękna pogoda słonko wyjrzało, niebo błękitne aż chce sie iść na spacer ) miłego dnia życzę i spacerów udanych... Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 15.08.04, 16:17 o! a u nas chlodniej i absolutnie nie do opoalania pogoda.... deszczyk w powietrzu wisi.... ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
megxx Re: dzień dobry :)) 15.08.04, 19:32 Piękny dzień, nie ma upału, zaduchu, świeci słoneczko. No i byłam w takim miejscu, gdzie było piękne lazurowe niebo, bez śladu chmurki, aż żal było do domu wracać, ale cóż, urlop się kończy(jeszcze dwa dni-hihi). Trzeba powoli zacząć przyzwyczajać płuca do cięższego powietrza. Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 15.08.04, 20:41 jak dobrze Szufladunie wracaja na miejsce z urlopow.... nie bedzie smutno.... opalilam sie ,zdazylam.... zapowiadaja ochlodzenia i nic juz z opalania.... ** milrgo wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 22.08.04, 09:48 Szufladunie!!!!!!!!!!!!! ..wstalyscie????????????????? bo ja sie nareszcie zerwalam i kawcie dopijam po kromeczce z serkiem topionym z krewetkami i kpoerkiem ** milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :)) 22.08.04, 17:30 witam ) wstałam i zaraz spowrotem spatulici się kłądę jakoś zmęczona jestem, czy co?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :)) 22.08.04, 19:55 eeeeee... Kasikk czy to nie bylo wczoraj ze zasiedzialyscie sie???? Odpowiedz Link
megxx ten serek z krewetkami 22.08.04, 22:34 kolejny raz apetyt mi robisz Kendo Po wietrznym dniu ładny wieczór się zrobił. Chyba jednak zajrzę do lodówki..... Odpowiedz Link
kendo Re: witam.witam..... 29.08.04, 10:16 ..i skaldam po raz kolejny GRATULACJE Kasikkom niech sie im zyje jak w bajce.... ** milego poranka/dnia/wieczoru.... Odpowiedz Link
kasikk Re: witam.witam..... 29.08.04, 18:12 dorby wieczór własnie wstałam i powiem wam, że nic, ale to nic się nie zmieniło i cały czas jestem szczęśliwa ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam.witam..... 30.08.04, 00:07 kasikk napisała: > dorby wieczór > własnie wstałam > i powiem wam, że nic, ale to nic się nie zmieniło > i cały czas jestem szczęśliwa ) oj! juz troszek pozno.... ale odpisze .... to bardzo pocieszajace Kasikku, niech trwa to szczescie jak najdluzej....usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: witam.witam..... 05.09.04, 09:02 w niedzielny cudowny poranek.... rekompensata za chlodne lato.. ** milego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 witam.witam..... 05.09.04, 10:06 ...u mnie chłodniej się zrobiło...spoza mgły czuć już jesień... lato odchodzi...by powrócić za rok...nie sposób go zatrzymać ...poza pamiecią ...ona jest i będzie...to tak dużo i zarazem...tak mało... Miłego dobrego dnia Ludkowie...łaskawego dnia serduszowo Wszystkim życzę Odpowiedz Link
jtka Re: witam.witam..... 05.09.04, 10:59 lato karmi nas swoimi owocami, osobiście zajadam się jabłkami i śliwkami , a i malinki jesienne już mam pyyychaaa... choć nie sa tak słodkie jak te lipcowe Odpowiedz Link
aniouek1 Re: witam.witam..... 05.09.04, 11:51 słodycz deszczyk zabrał...dobrze, że choć ciut ciut ciuteczke zostawić raczył... przecież wcale nie musiał...dobrze że wszystkiego nie zabrał... Smaczności niedzielkowych dla Wszystkich i dosmaczajmy ile trzeba życzliwością serduszkową co się da Odpowiedz Link
kendo Re: witam.witam..... 05.09.04, 12:16 mmilunio Cie widziec Aniele) ha letnie owoce... tak pychoty ogromniaste, ale po co przy tym tyle os/przczol i innego robactwa brrrrrrrrrrrrrr( sliweczki juz pozarlismy-malo bylo a jablonki,niedosc ze malo owocow ta jakies w piegi i gnija jeszcze bedac na drzewie buuuuuuuuuu.. a takie pyszne jabluszka mamy inaczej.... idem sie jeszcze poopalac, tak,,,tak mamy cieplutko ja powinno byc latem.... ** milusinskiego nia. Odpowiedz Link
aniouek1 uwielbiam zapach takich smażoności ;) 05.09.04, 12:40 to jeden z zapachów, które niosę w swojej pamięci z beztroskiego dzieciństwa... cudny Odpowiedz Link
megxx Witam ciepło wszystkich, ale najcieplej Aniouka 05.09.04, 16:00 Jak miło, że jesteś, zostań z nami na dłużej. Bez Ciebie Szuflada traci na lotności. Miłego dnia! Odpowiedz Link
kendo Re: Witam ciepło wszystkich, ale najcieplej Aniou 05.09.04, 17:11 hmmm..juz chyba o tej porze Kasikka konfiturki gotowe...ciekawe z czego???? na slonku pobylam nie dlugo, palilo strasznie, przenioslam sie w pol cien.... ale i tak poprawilo opalenizne z lata.... Odpowiedz Link
kendo Re: Witam ciepło wszystkich, 12.09.04, 09:34 zapowiada sie ponowenie cudny dzionek, stoliczek przygotowany na "glodomorkow po nocnych" czawcia /herbatka,a moze kakao dzis i buleczki z drzemikiem???????? takie chrupiace...oj! ale mi sie zachcialo ich **milej niedzieli Wszystkim.. Odpowiedz Link
kasikk Re: Witam ciepło wszystkich, 12.09.04, 10:07 oj, bułeczki z dżemikiem... mmmm... kendo, bo znowu utyje przez ciebie ) Odpowiedz Link
kendo Re: Witam ciepło wszystkich, 19.09.04, 09:42 w cieply deszczowy poranek..... stoliczek nakryty.... obudzono mnie za wczesnie na sniadanko szwedzka paroweczka ...bleeeeeeeeeeeeee...ale zjadlam na pol z psiuna....bo zawsze lezy za stolem i czaka co mu sie do paszczydelka podsunie))))))))) kawcia przepilam i do lozeczka wskoczylam.... nie usnelam buuuuuuuuuuuuuu((( w koncu wstalam i zasiadlam do kompa.... coz to robic w taka pogode??????????????? niemniej pieknego dzionka zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: Witam ciepło wszystkich, 19.09.04, 10:58 u mnie słonecznie dzisiaj tylko samotnie, bo m. znowu nie ma... buuu... Odpowiedz Link
kendo Re: Witam ciepło wszystkich, 19.09.04, 11:15 kasikk napisała: > u mnie słonecznie dzisiaj > tylko samotnie, bo m. znowu nie ma... > buuu... kasikku,ale zwierzyniec jest co chodzi za Toba) ciesz sie ta chwilka.....zrob cos extra dla siebie... milego dzionka z usciskami zycze Odpowiedz Link
megxx Ostatnia letnia niedziela 19.09.04, 20:57 Prawdziwie letnia, cieplutko. Ale rano o 5 00 to drżałam z zimna, a ponoć się ciepło ubrałam. Nie będzie już letnich niedziel, potem nie będzie ciepła, potem pomidorów, ach! Tych najbardziej będzie mi żal. Odpowiedz Link