Dodaj do ulubionych

Giżynski - pisowi chyba spada...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:19
czy ktos zagłosuje na posła Giżynskiego - ostatniego wojewode
czestochowskiego, któremu przypadł smutny zaszczyt likwidacji wojewodztwa? po
tej ostatniej aferze z posłanką beger?
czy nie le\piej jednak abys sie pan dogadał?
oczywiscie nie z PO...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rava Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:41
      pustka w tym wątku swiadczy o jednym, nikogo juz ten pan nie obchodzi...
      • Gość: Rava Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:53
        Ty gó..arzu, nie udawaj " Ravy", bo Cię posadzę na miejsce w 2-3 dni!!
        Spróbuj jescze raz wykorzystać moje Logo, a będę musiał zwrócić się do służb aby
        Cię unieszkodliwili.

Jeszcze raz powtarzam: " JEDYNĄ SZANSĄ DLA MIASTA JEST GIZYNSKI " i nigdy tego
        się nie zaprę.
        Ty, chamie, Ty bedle i prowokatorze!!
        • Gość: Rava Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:49
          jakis cham sie podszywa pode mnie. Co za czelność!
          Zawsze powtarzałem Gizyńskiemu nie! i Pis to cała banda!
          • Gość: Rava normalna Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:12
            Jesteś poważnie chory! Chcesz, abym pisał do samego siebie ??
            Prowokujesz, a IP i stanowisko z którego nadajesz mówi samo za siebie.
            Na to stać PO, SLD ect....., bo powtarzam:

TYLKO NIE BABY, TYLKO NIE PTASZYSKA.
            WIERZĘ , ŻE PiS jeslinie wygra straci na tym Polska i miasto. Zajrzyjcie na
            forum, ile jadu wypływa z ust PO, SLD ect. Jeszcze nie rządzą, a już się
            kompromitują. Trudno, że się stało tak, jak się stało w tymi dwoma
            PiSowcami-byli naiwni. Warto jednak przeczytać jad i nienawiść forumowiczów z PO
            i SLD, aby zrozumieć ich nicość. Oni wraz z Balcerowiczami /wiadomo o co tu
            chodzi/ ostatecznie rozwalą ten kraj i uzależnią. Będziemy na kolanach stali
            tak, jak kiedyś przed ZSRR /mowa o ekipie rządzącej/.

Więc, GIŻYŃSKI, nawet jeśli nie wygra zawsze będzie dla Cz-wy ostatnią dobrą
            szansą. Cóż zmarnujmy je , Panie i Panowie. Rava i tak będzie głosowała na
            Giżyńskiego, a jeśli Wygra baba lub ptak-cóż pośpimy jeszcze 4 lata
      • Gość: pleple Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:55
        Prokościelny aż do wyrzygania.... Nie głosuję.
        • Gość: prorok Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 20:08
          ja wiem tylko jedno, ze w II turze spotkaja sie Gizynski i Po =Wrona, zwyciestwo
          nalezy do Gizynskiego, i dzieki Bogu. To proste i naturalne, przekonacie sie.
          • Gość: gg Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:44
            a ja słyszałem że zrezygnuje ze wzgledu "na stan zdrowia' i zastapi go Artur -
            nie kazdy lubi prrzeciez przegrywac. rozpondek sie nie liczy - kiedys rzadzila
            dzieki sld
            • harry1983 Re: Giżynski - pisowi chyba spada... 04.10.06, 00:56
              Lejta się...

A ja to serdecznie wszystko pie....ę :)

Żygam już tymi wyborami, a zwłaszcza pisaniem o nich na forum.
              To już nie ma co pisać, teraz wystarczy stanąć z boku i popatrzeć, aż się sami pozagryzają :]
              • Gość: gg Re: Giżynski - pisowi chyba spada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:54
                i to jst chyba słuszna uwaga, chociaz trudno lać na rowerze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka