Gość: ?? IP: 212.160.108.* 16.10.06, 11:34 Jak Częstochowa będzie wybierać w wyborach samorządowych ? Stawiamy na młodych (nowe twarze) czy na starych "sprawdzonych" polityków ? Kto byłby lepszy aby tchnąć "życie" w to miasto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: Wybory:młody czy stary; nowa twarz czy stara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:08 zdecydowanie młodych. ja mam nawet swojego faworyta - Jacek Krawczyk, czyli nasz forumowy ulisses :) Reszty młodych nawet nie znam, a na starych nie chce głosowac. on tchnie zycie w to miast :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteban Re: Wybory:młody czy stary; nowa twarz czy stara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 12:38 Gość portalu: milka napisał(a): >on tchnie zycie w to miast :) najpierw niech go wybiorą :) też bym na niego zagłosował gdyby był w moim okręgu, a czy się sprawdzi jako radny zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
magmam Ulisses jest zbyt nachalny, ma coś do powiedzenia 16.10.06, 14:40 na każdy temat, feruje wyroki i opinie. Nie można mu odmówić jednego ; aktywności . Czy to jednak wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbc do magmam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:53 > na każdy temat, feruje wyroki i opinie. chyba od tego jest to forum? Mnie sie podoba, że jest wyraxną postacią i ma swoje zdanie. Jest bardzo konsekwentny a to dobrze wróźy :) -- Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś